Home Κορωνοϊος Αυστραλός γερουσιαστής: Οι δολοφόνοι του εμβολίου πρέπει να τιμωρηθούν

Αυστραλός γερουσιαστής: Οι δολοφόνοι του εμβολίου πρέπει να τιμωρηθούν

by _
0 comment 367 views

Αυστραλός γερουσιαστής: Οι δολοφόνοι του εμβολίου πρέπει να τιμωρηθούν

1 Νοεμβρίου 2022

Γερουσιαστής Μάλκολμ Ρόμπερτς

«Ένας βασιλικός επίτροπος δεν θα είναι αρκετός για τη λιτανεία της νομικής και κανονιστικής κατάχρησης, της ιατρικής πρακτικής, των οικονομικών παραβάσεων, της σύγκρουσης συμφερόντων, της παιδικής κακοποίησης, της καταπάτησης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και του κατακερματισμού των διεθνών συμφωνιών που η Αυστραλία έχει υπομείνει για 2 ½ χρόνια… το κοινό έχει χάσει την εμπιστοσύνη στο ιατρικό επάγγελμα, τη διοίκηση υγείας και τους πολιτικούς….

Αυτή την εβδομάδα μια έρευνα στην Daily Telegraph διαπίστωσε ότι, με βάση τους 50.000 ερωτηθέντες, το 37 τοις εκατό των Αυστραλών που έκαναν το εμβόλιο το μετανιώνουν. Μόνο το 43 τοις εκατό είπε ότι θα το έκαναν ξανά. Η ζημιά στη φήμη των άλλοτε αξιόπιστων ιατρικών μας ιδρυμάτων μπορεί να αποκατασταθεί μόνο με μια βασιλική επιτροπή για να ξετυλίξει τα ψέματα και να φτάσει στην αλήθεια και, με αυτόν τον τρόπο, να διασφαλίσει ότι αυτή η τυραννία, αυτή η ταλαιπωρία και αυτή η απώλεια ζωής δεν θα ξανασυμβεί ποτέ .

Πηγή- «Αυτή η Βουλή είναι γεμάτη δειλούς»

-του Μάλκολμ Ρόμπερτς
(αποσπάσματα από henrymakow.com)

Ως υπηρέτης του λαού του Κουίνσλαντ και της Αυστραλίας, σημειώνω ότι στην έρευνα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τον COVID πριν από δύο εβδομάδες, η Janine Small, Πρόεδρος των Διεθνών Αναπτυγμένων Αγορών για την Pfizer αποκάλυψε ότι η ένεση του εμβολίου Pfizer δεν δοκιμάστηκε ποτέ για να δει αν θα αποτρέψτε τη μετάδοση – δεν δοκιμάστηκε ποτέ.

Ο Small είπε ότι αυτό συνέβη επειδή η Pfizer έπρεπε να εργαστεί με την ταχύτητα της επιστήμης. Λοιπόν, φαίνεται ότι η ταχύτητα της επιστήμης και η ταχύτητα του χρήματος είναι το ίδιο πράγμα. Ελήφθησαν σκόπιμα επαίσχυντες αποφάσεις για να διευκολυνθούν τα μεγάλα φαρμακεία να φέρουν έγκαιρα τις ενέσεις τους στην αγορά. Τα φερέφωνα μέσα ενημέρωσης έχουν τα ίδια μεγάλα επενδυτικά κεφάλαια στο μετοχικό τους μητρώο με τα μεγάλα φαρμακευτικά. Δεν αποτελεί έκπληξη ότι τα φερέφωνα μέσα ενημέρωσης ενίσχυσαν τον τρόμο για τον COVID, διπλασιάζοντας το πορνό φόβου και δαιμονοποιώντας όποιον προσκολλήθηκε στο «σώμα μου, η επιλογή μου», μόνο και μόνο για να μπορέσουν οι μέτοχοι των μέσων να καλύψουν τις τσέπες τους με απροσδόκητα κέρδη δεκάδων δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Θυμάμαι όταν η πολιτική αριστερά περπατούσε πίσω από πανό που έγραφαν «το σώμα μου, η επιλογή μου». Τώρα οι πραγματικοί συντηρητικοί κρατούν αυτά τα πανό ψηλά ενώ η Αριστερά μας κακομεταχειρίζεται. Πόσο γρήγορα η Αριστερά εγκαταλείπει τις αρχές της όταν έρχεται μια ευκαιρία να πει στους ανθρώπους τι να κάνουν, να ελέγξουν τους ανθρώπους. Ήταν ξεκάθαρο μετά από μόλις τέσσερις μήνες του COVID, ότι τα τρομακτικά κινεζικά βίντεο με ανθρώπους που πέφτουν νεκροί στους δρόμους δεν θα έπρεπε να έχουν ληφθεί στην ονομαστική τους αξία. Τα μέτρα που λήφθηκαν από άφθονη προσοχή τον Μάρτιο του 2020 θα έπρεπε να είχαν επανεξεταστεί μόλις λίγους μήνες αργότερα, όπως ζητήσαμε και προτείναμε. Δεν ήταν ποτέ. Εκείνη την εποχή, τα δεδομένα έδειχναν ξεκάθαρα ότι ο COVID δεν ήταν πιο θανατηφόρος από μια σοβαρή γρίπη και πολύ κάτω από οτιδήποτε το κοινό θεωρούσε πανδημία. Επιτρέψτε μου να υποστηρίξω αυτή τη δήλωση.



Τα ακόλουθα δεδομένα προέρχονται από το Αυστραλιανό Γραφείο Στατιστικής που δημοσιεύθηκε εν μέρει ως αποτέλεσμα της ανακάλυψης ενός εγγράφου του One Nation πριν από μερικές εβδομάδες. Το 2019, ένα έτος πριν από τον COVID, η εποχική γρίπη στοίχισε 4.126 ζωές. Το επόμενο έτος, το 2020, η Αυστραλία κατέγραψε 882 θανάτους από COVID και 2.287 θανάτους από τη γρίπη για συνολικά 3.196 θανάτους, 1.000 λιγότερους από ό,τι πριν από τον COVID, σχεδόν χίλιοι λιγότεροι από ό,τι σκότωσε μόνο η γρίπη το προηγούμενο έτος.

Το 2021 καταγράφηκαν 1.137 θάνατοι από COVID και 2.073 από τη γρίπη, ήτοι συνολικά 3.210. Αυτό σημαίνει ότι οι θάνατοι από τη γρίπη συμπεριλαμβανομένου του COVID κατά τα δύο πρώτα χρόνια της λεγόμενης πανδημίας ήταν ακριβώς στον μακροπρόθεσμο μέσο όρο των 3.255. Δεν υπήρχε τίποτα ασυνήθιστο σχετικά με το ποσοστό θνησιμότητας στην Αυστραλία το 2020 ή το 2021, ωστόσο οι ουσίες COVID – δεν θα τις αποκαλώ εμβόλια – οι ενέσεις για τον COVID, έλαβαν επείγουσα έγκριση. Το μόνο ασυνήθιστο πράγμα σχετικά με το ποσοστό θνησιμότητας μας το 2020 ήταν ότι βρισκόταν σε χαμηλό επτά ετών.

Αυτά είναι γεγονότα. Αυτό είναι ένα αστείο με την προσωρινή έγκριση που χορηγείται για ενέσεις από επείγουσα ανάγκη. Δεν υπήρχε επείγον. Δεν είναι μόνο τα εμβόλια που εγκρίθηκαν ακατάλληλα. επικίνδυνα φάρμακα όπως το αντιιικό Remdesivir χρησιμοποιήθηκαν με την ίδια ψευδή επείγουσα ανάγκη. Οι παρενέργειες του Remdesivir περιλαμβάνουν αναπνευστική ανεπάρκεια και ανεπάρκεια οργάνων. Η απόλυτα ασφαλής, αλλά χωρίς δίπλωμα ευρεσιτεχνίας αντιική ιβερμεκτίνη, απαγορεύτηκε για να ανοίξει ο δρόμος για τη ρεμδεσιβίρη – απαγορευμένη, αποδεδειγμένη, απαγορευμένη. Το Ηνωμένο Βασίλειο έθεσε πρόσφατα ξανά σε χρήση την ιβερμεκτίνη. Πρέπει επίσης. Το συμπέρασμα στο οποίο καταλήγει ένας αυξανόμενος αριθμός Αυστραλών είναι ότι οι τεχνοκράτες υγείας μας διέλυσαν τα δοκιμασμένα και αληθινά συστήματα υγείας μας για να αλλάξουν προϊόντα για τους συντρόφους τους στη φαρμακευτική βιομηχανία, και τώρα άνθρωποι πεθαίνουν από αυτά τα ίδια προϊόντα.

Μόλις ξεκίνησε η κυκλοφορία των ενέσεων, υπήρξε μια απότομη αύξηση στους θανάτους. Πρέπει να σημειωθεί ότι η συσχέτιση δεν είναι αιτιότητα. Η σχέση μεταξύ της αιτίας — των εμβολίων — και του αποτελέσματος — θανάτου, τραυματισμού και ταλαιπωρίας — πρέπει να αποδειχθεί. Λοιπόν, έχει πλέον αποδειχθεί πέρα ​​από κάθε αμφιβολία. Στη δεύτερη έρευνά μου για το COVID Under Question τον Αύγουστο, πολλοί επαγγελματίες υγείας από όλο τον κόσμο διαπίστωσαν αυτή τη σύνδεση, παρέχοντας στοιχεία ότι οι ενέσεις ήταν υπεύθυνες για πολλούς περισσότερους θανάτους από ό,τι παραδέχονται οι τεχνοκράτες υγείας.



2022

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο COVID έχει αυξηθεί σε συσχετισμό με την κυκλοφορία των πλαστών εμβολίων. Τα δεδομένα ABS δεν είναι ακόμη διαθέσιμα για το 2022, αν και τα αυστραλιανά αναλογιστικά στοιχεία είναι. Τους πρώτους τέσσερις μήνες του 2022, οι θάνατοι από όλες τις αναπνευστικές ασθένειες – η γρίπη, η πνευμονία και ο COVID μαζί – εξακολουθούν να είναι σε φυσιολογικά επίπεδα, ωστόσο οι θάνατοι από καρδιακά και πνευμονικά επεισόδια αυξάνονται κατά 11 τοις εκατό και οι ανεξήγητοι θάνατοι αυξάνονται κατά 13 τοις εκατό. Με αυτόν τον ρυθμό, επιπλέον 10.000 Αυστραλοί θα πεθάνουν το 2022. Όποιος διαβάζει το άρθρο του περιοδικού στο οποίο αναφέρθηκα θα ξέρει ακριβώς γιατί συμβαίνει αυτό. Αρνούμαι να πιστέψω ότι οι τεχνοκράτες της υγείας μας δεν ξέρουν. Μια βασιλική επιτροπή πρέπει να ρωτήσει τι ήξεραν και πότε…

Ακόμη και σήμερα, οι εντολές εμβολίων εξακολουθούν να ισχύουν σε όλη την Αυστραλία. Η πραγματικότητα της πτώσης του ποσοστού γεννήσεων, των ανεξήγητων αυξήσεων των θανάτων και περισσότερων από 130.000 περιπτώσεων βλάβης από εμβόλια εδώ στην Αυστραλία αγνοείται. Ωστόσο, μας λένε ότι η ένεση είναι ασφαλής και αποτελεσματική. Το ασφαλές και αποτελεσματικό δεν είναι ένα ψέμα. είναι δύο ψέματα. Το εμβόλιο δεν είναι ούτε ασφαλές ούτε αποτελεσματικό. Οι ιατροί που υπερασπίστηκαν τα δικαιώματα των ασθενών τους διαγράφηκαν μετά από ενέργειες από το τμήμα επιβολής των μεγάλων φαρμάκων, την Αυστραλιανή Υπηρεσία Κανονισμού Ιατρών Υγείας — υπό την καθοδήγηση, φαίνεται, του Διευθύνοντος Συμβούλου Martin Fletcher και της Yvette D’Ath, ως πρόεδρος του Συνάντηση Υπουργών Υγείας. Αυτοί ήταν που είχαν τον έλεγχο. Αυτοί οι τεχνοκράτες αποφάσισαν ότι ήξεραν τι ήταν καλύτερο για τους ασθενείς — καλύτερο από τον γιατρό του ίδιου του ασθενούς. Το AHPRA πρέπει να παραπεμφθεί στη βασιλική επιτροπή — και στην TGA, την ATAGI, τον επικεφαλής ιατρό, τον γραμματέα του ομοσπονδιακού τμήματος υγείας και τον Γκρεγκ Χαντ, τον ομοσπονδιακό υπουργό υγείας εκείνη την εποχή.

Η άδεια χρήσης του εμβολίου έκτακτης ανάγκης λήγει στις αρχές του επόμενου έτους. Κανονικά θα διενεργούνταν έρευνα για το πώς πήγαν τα εμβόλια, αλλά πρέπει να σταματήσουν τώρα. Η εξουσιοδότηση έκτακτης ανάγκης πρέπει να σταματήσει. Δεν έχω εμπιστοσύνη ότι η Υπηρεσία Θεραπευτικών Προϊόντων, η TGA και η Αυστραλιανή Τεχνική Συμβουλευτική Ομάδα για την Ανοσοποίηση, ATAGI, θα είναι ειλικρινείς και αμερόληπτες σε αυτήν την έρευνα. Δεν ήταν μέχρι τώρα. Μόνο μια βασιλική επιτροπή μπορεί να αποφασίσει όλα τα ζητήματα που έθεσα απόψε. Ένας βασιλικός επίτροπος δεν θα είναι αρκετός για τη λιτανεία της νομικής και κανονιστικής κατάχρησης, της ιατρικής πρακτικής, των οικονομικών παραβάσεων, της σύγκρουσης συμφερόντων, της παιδικής κακοποίησης, της παραβίασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και του τεμαχισμού των διεθνών συμφωνιών που έχει υποστεί η Αυστραλία εδώ και 2½ χρόνια.

Η ζημιά από την απόκρισή μας στον COVID ήταν προβλέψιμη και αποτρέψιμη. Αν μόνο η Γερουσία, ο απόλυτος οίκος αξιολόγησης, είχε το θάρρος να σηκωθεί και να πει μαλακίες. Η Γερουσία δεν το έκανε.

Η Γερουσία δεν το έκανε. Ως αποτέλεσμα, το κοινό έχει χάσει την εμπιστοσύνη του στο ιατρικό επάγγελμα, τη διοίκηση της υγείας και τους πολιτικούς. Προς τιμήν του, ο βουλευτής Dan Tehan παραδέχτηκε δημόσια ότι η σιωπή του πέρυσι ήταν λάθος. Αυτή την εβδομάδα μια έρευνα στην Daily Telegraph διαπίστωσε ότι, με βάση τους 50.000 ερωτηθέντες, το 37 τοις εκατό των Αυστραλών που έκαναν το εμβόλιο το μετανιώνουν. Μόνο το 43 τοις εκατό είπε ότι θα το έκαναν ξανά. Η ζημιά στη φήμη των άλλοτε αξιόπιστων ιατρικών μας ιδρυμάτων μπορεί να αποκατασταθεί μόνο με μια βασιλική επιτροπή για να ξετυλίξει τα ψέματα και να φτάσει στην αλήθεια και, με αυτόν τον τρόπο, να διασφαλίσει ότι αυτή η τυραννία, αυτή η ταλαιπωρία και αυτή η απώλεια ζωής δεν θα ξανασυμβεί ποτέ .



Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι, όταν η αλήθεια βγει στο φως, η ιστορία θα κρίνει όσους βρίσκονται σε αυτόν τον τόπο ως δειλούς. Έχουμε μια σημαία, είμαστε μια κοινότητα, είμαστε ένα έθνος και οι Αυστραλοί θέλουν δικαιοσύνη.

https://www.malcolmrobertsqld.com.au/the-data-on-covid-emerges-and-history-will-show-this-parliament-is-full-of-cowards/

https://www.henrymakow.com/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr