Home Greek News Ανεξέλεγκτη πλέον η κατάσταση των Υποκλοπών στην Ελλάδα του Μητσοτάκη!!! Παρακολουθούν ακόμη και τους δικούς τους μεγαλοεπιχειρηματίες!!!…

Ανεξέλεγκτη πλέον η κατάσταση των Υποκλοπών στην Ελλάδα του Μητσοτάκη!!! Παρακολουθούν ακόμη και τους δικούς τους μεγαλοεπιχειρηματίες!!!…

by _
0 comment 264 views

Ανεξέλεγκτη πλέον η κατάσταση των Υποκλοπών στην Ελλάδα του Μητσοτάκη!!!

Παρακολουθούν ακόμη και τους δικούς τους μεγαλοεπιχειρηματίες!!!…

04 ΝΟΕΜ. 2022


Παρακολουθούν ακόμη και τους δικούς τους μεγαλοεπιχειρηματίες!!!… Υποκλέπτουν τον μεγαλοεφοπλιστή και πρόεδρο του Ολυμπιακού Μαρινάκη μέσω του επιχειρηματία και μεγαλοπαράγοντα του Άρη Θεσσαλονίκης Καρυπίδη!!!

εικόνα.png

Αποκαλύψεις που ενδέχεται να βάλουν σε νέα τροχιά το σκάνδαλο των υποκλοπών, καθώς το Μαξίμου επιχειρεί μάταια να θάψει την υπόθεση που παίρνει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις εντός κι εκτός συνόρων.

εικόνα.png

Την ώρα που ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του αρνούνται προκλητικά να δώσουν εξηγήσεις είτε στην αξιωματική αντιπολίτευση είτε στην ίδια την Ευρωπαϊκή Ένωση, δημοσίευμα της μεγάλης αποκαλυπτικής εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ (https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%9c%ce%95-%ce%95%ce%9d%ce%a4%ce%9f%ce%9b%ce%97-%ce%a4%ce%97%ce%a3-%ce%95%ce%9d%ce%9f%ce%a0%ce%9b%ce%97%ce%a3-%ce%9c%ce%91%ce%a6%ce%99%ce%91%ce%a3-%ce%a0%ce%a1%ce%a9%ce%98%ce%a5%ce%a0%ce%9f%ce%a5/) το οποίο ανάβει… μεγάλες φωτιές.

εικόνα.png



Σύμφωνα με αυτό ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Θεόδωρος Καρυπίδης είναι μέσα στη λίστα των ατόμων που βρίσκονταν υπό παρακολούθηση με το Predator, ενώ η εφημερίδα σημειώνει ότι ο επιχειρηματίας επιβεβαιώνει την παρακολούθησή του, ενώ βρέθηκε στο κινητό του link του «αμαρτωλού» edolio5.

Μάλιστα, και άλλες εφημερίδες αναφέρουν ότι πρόκειται να προχωρήσουν σε αποκαλύψεις στο κυριακάτικα φύλλα τους, όμως αυτές επισπεύθηκαν μετά από σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «ΜΑΚΕΛΕΙΟ», σύμφωνα με την οποία ο πραγματικός στόχος ήταν ο μεγαλοεφοπλιστής-μεγαλοεπιχειρηματίας-μεγαλοεκδότης-μεγαλοκαναλάρχης ιδιοκτήτης και πρόεδρος της μεγαλύτερης ελληνικής πδοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού Πειραιώς (https://www.olympiacos.org/ αλλά και της ιστορικής εγγλέζικης ομάδας Νότινγχαμ Φόρεστ (https://www.nottinghamforest.co.uk/), Βαγγέλης Μαρινάκης και πως τέθηκε υπό παρακολούθηση μέσω συνομιλιών που είχε με τον μεγαλοεπιχειρηματία-μεγαλομέτοχο και πρόεδρο της ιστορικής ποδοσφαιρικής ομάδας του Άρη Θεσσαλονίκης (https://arisfc.com.gr/index.php/gr/), Θόδωρο Καρυπίδη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρωθυπουργικό περιβάλλον και η κυβέρνηση έκαναν τα πάντα για να θαφτεί η υπόθεση τόσο κοινοβουλευτικά όσο και δημοσιογραφικά. Το σκάνδαλο, όμως, επανήλθε στο επίκεντρο το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, με μπαράζ δημοσιευμάτων από δημοσιογραφικά μέσα του ομίλου Μαρινάκη. Σε αυτά αναδεικνυόταν εκ νέου ο ρόλος του ανιψιού του Πρωθυπουργού Γρηγόρη Δημητριάδη στην υπόθεση υποκλοπών, ενώ αποκαλύφθηκε και επιχείρηση παρακολούθησης Υπουργού της σημερινής κυβέρνησης…

Πιο συγκεκριμένα το ιστολόγιο makeleio.gr σήμερα, αναφέρει τα εξής: https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%a4%ce%9f-%ce%9c%ce%91%ce%9a%ce%95%ce%9b%ce%95%ce%99%ce%9f-%ce%9c%ce%95-%ce%a4%ce%97%ce%9d-%ce%a3%ce%97%ce%9c%ce%95%ce%a1%ce%99%ce%9d%ce%97-%ce%91%ce%a0%ce%9f%ce%9a%ce%91%ce%9b%ce%a5%ce%a8%ce%97/



εικόνα.png

εικόνα.png

Εμείς παρατηρούμε ότι το σύστημα υποκλοπών Predator σε συνδυασμό με τις δήθεν «νόμιμες παρακολουθήσεις» που γίνονταν από την ΕΥΠ με το πρόσχημα της Εθνικής Ασφάλειας επεκτείνονταν σε όλο το πολιτικό, επιχειρηματικό, δημοσιογραφικό και όχι μόνον περιβάλλον.Ο ελληνικός Τύπος θα προβεί σε αποκαλύψεις για τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος παρακολούθησης από το Μαξίμου με ευθύνη του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σήμερα ωστόσο μετά από σχετικά δημοσιεύματα (εφημερίδα και ιστολόγιο ΜΑΚΕΛΕΙΟ και άλλα ΜΜΕ) αποκαλύπτεται ότι πραγματικά ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Θεόδωρος Καρυπίδης βρίσκεται στη λίστα παρακολουθήσεων μέσω του βρώμικου λογισμικού καταγραφής.



Το σύστημα φαίνεται πως έχει καταγράψει συνομιλίες του Καρυπίδη με τον μεγαλοεπιχειρηματία-εκδότη και ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη.

Όπως έχει ήδη αναφερθεί πλειστάκις, το σύστημα Predator ήταν συμπληρωματικό σε μία μεθοδολογία παρακολουθήσεων που ξεκινούσε από το πρωθυπουργικό γραφείο και την ΕΥΠ. Στα πλαίσια αυτών των σχεδιασμών, διάφορα πρόσωπα, εν πρώτοις άσχετα με το βασικό σχέδιο παρακολούθησης, μολύνονταν με το λογισμικό για να συλλεγούν κρίσιμες πληροφορίες.

Δηλαδή, φίλοι πολιτικών προσώπων, συνεργάτες πολιτικών, δημοσιογράφων αλλά και επιχειρηματιών, παγιδεύονταν με το Predator προκειμένου να παρακολουθηθεί στην ουσία ο πολιτικός, ο επιχειρηματικός ή ο δημοσιογραφικός παράγοντας.

Έτσι, φαίνεται να έχει συμβαίνει και με την υπόθεση Καρυπίδη. Ο Καρυπίδης όπως και ο εκδότης της εφημερίδας “Παραπολιτικά”, Γιάννης Κουρτάκης, ήταν και είναι σε συνεχή επαφή και σχέση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη που ήταν ο πραγματικός στόχος του συστήματος Μαξίμου. Έτσι, το λογισμικό αποφάσισαν Μαξίμου και ΕΥΠ να φυτευτεί στον Καρυπίδη και, σύμφωνα με πληροφορίες, και στον Γιάννη Κουρτάκη προκειμένου να καταγράφονται οι κινήσεις και οι συνομιλίες του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Οι πληροφορίες για παρακολούθηση του μεγαλοπαράγοντα του Άρη Θεσσαλονίκης, επιβεβαιώνονται και από τον ίδιο τον Θεόδωρο Καρυπίδη καθώς βρέθηκε στο κινητό του λινκ που παρέπεμπε στο «αμαρτωλό» edolio5 γεγονός που έχει καταγγείλει και ο διαχειριστής του, γνωστός μεγαλοδημοσιογράφος και υποψήφιος Βουλευτής του κόμματος της Ελληνικής Λύσης στον Δυτικό Τομέα (Β2 Αθηνών) κ. Άρης Σπίνος…

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr