Home ΗΠΑ Ο Τραμπ τιμάται με το…Σιωνιστικό Τιμητικό Τραβείο. «Ο καλύτερος φίλος που είχε ποτέ το Ισραήλ στον Λευκό Οίκο»

Ο Τραμπ τιμάται με το…Σιωνιστικό Τιμητικό Τραβείο. «Ο καλύτερος φίλος που είχε ποτέ το Ισραήλ στον Λευκό Οίκο»

by _
0 comment 356 views

Ο Τραμπ τιμάται με το…Σιωνιστικό Τιμητικό Τραβείο. «Ο καλύτερος φίλος που είχε ποτέ το Ισραήλ στον Λευκό Οίκο»

02 ΝΟΕΜ. 2022

Στον πρώην Πρόεδρο των ΗΠΑ απονέμεται το μετάλλιο Theodor Herzl από τη…Σιωνιστική Οργάνωση της Αμερικής (ZOA, ναι…ΖΩΑ, Zionist Organization of America) με την αιτιολογία ότι είναι «ο καλύτερος φίλος που είχε ποτέ το Ισραήλ στον Λευκό Οίκο».

Η οργάνωση λόμπι ZOA έχει ως διακηρυγμένο στόχο τη βελτίωση των σχέσεων μεταξύ ΗΠΑ και Ισραήλ με διάφορους τρόπους και το μετάλλιο που του απονέμεται φέρει το όνομά του από τον ιδρυτή του πολιτικού Σιωνισμού – τον Εβραίο-Αυστριακό ακτιβιστή Theodor Herzl, ο οποίος υποστήριξε την ανάγκη για ένα Εβραϊκό κράτος-έθνος ήδη στα τέλη του 19ου αιώνα.

Σε ένα email που εστάλη στα μέλη του ZOA, η οργάνωση γράφει ότι θέλει να τιμήσει τον Τραμπ επειδή είναι «ο καλύτερος φίλος που είχε ποτέ το Ισραήλ στον Λευκό Οίκο». Η δισεκατομμυριούχος Μίριαμ Άντελσον θα απονείμει το βραβείο κατά τη διάρκεια μιας τελετής στη Νέα Υόρκη αργότερα τον Νοέμβριο, όπου θα απονεμηθούν και άλλα λιγότερο κύρους σιωνιστικά βραβεία.

Ο Ντόναλντ Τραμπ θεωρείται ασυνήθιστα καλός φίλος του Ισραήλ και του Σιωνισμού για διάφορους λόγους – συμπεριλαμβανομένης της μεταφοράς της πρεσβείας των ΗΠΑ από το Τελ Αβίβ στην Ιερουσαλήμ, της αναγνώρισης της κυριαρχίας του Ισραήλ στα Υψίπεδα του Γκολάν και της διακοπής της αμερικανικής χρηματοδότησης πολλών φιλοπαλαιστινιακών οργανώσεων και έργων.

Επιπλέον, ο πρώην πρόεδρος έχει τη διάκριση ότι είναι ο πρώτος Αμερικανός ηγέτης που επισκέφτηκε το Δυτικό Τείχος στην Ιερουσαλήμ, αναγνώρισε τους εβραϊκούς οικισμούς στη Δυτική Όχθη ως νόμιμους και εξέδωσε προεδρικές εντολές για να προστατευθούν  ειδικά οι Εβραίοι φοιτητές στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο ίδιος ο Ντόναλντ Τραμπ είχε στο παρελθόν ισχυριστεί ότι είναι «ο πιο φιλικός προς το Ισραήλ Αμερικανός πρόεδρος στην ιστορία» και κατηγόρησε τους Δημοκρατικούς ψηφοφόρους ότι είναι «πολύ άπιστοι στο Ισραήλ και τον εβραϊκό λαό» – δηλώσεις που συνάντησαν έντονες διαμαρτυρίες μεταξύ των πιο αριστερών φιλελεύθερων Εβραίων ηγετών. .

Ακόμη και ο τότε πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου αποκάλεσε τον Τραμπ «ο καλύτερος φίλος του Ισραήλ στον Λευκό Οίκο» και μια έρευνα που διεξήχθη από το Pew Research Center το 2019 έδειξε επίσης ότι το Ισραήλ ήταν η μόνη χώρα όπου η πλειοψηφία του πληθυσμού (55 τοις εκατό) υποστήριξε τις πολιτικές του Τραμπ.

Διαβάστε επίσης τα εξής για τις «όμορφες» σχέσεις Τράμπ και…ΕΒΡΑΙΩΝ…

Ο Τραμπ σηκώνει τη μάσκα: Το Ισραήλ κατέχει κυριολεκτικά το Κογκρέσο…Το Ισραήλ ασκεί τέτοια εξουσία -και ΔΙΚΑΙΩΣ– στο Κογκρέσο.
Κύριε Τράμπ ξέρουμε ΕΜΕΙΣ ΠΟΙΟΙ βρίσκονται πίσω από την 11 Σεπτ. του ’01: ΕΣΕΙΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ!!!
90 Εβραίοι Ραβίνοι ζήτησαν με επιστολή από τον Τράμπ να βομβαρδίσει τη Συρία – έτσι κι έκανε, μια μέρα μετά…!!!
Εβραίοι ραβίνοι: Ενδεχομένως να είναι ο Μεσσίας μας ο Τραμπ, τουλάχιστον ο μέγας προφήτης
Σοκ: Ο μέντωρ του Τράμπ πίσω από τη δολοφονία του Κένεντι! Ο ρόλος του Μπούς & ο σύνδεσμος με την ΕΛΛΑΔΑ!
ΜΕΓΑ ΣΟΚ: Ο μέντορας του Τράμπ ήταν ο αρχικός ΙΔΡΥΤΗΣ της Μοσάντ και του…ISIS!!!
Όταν η Χίλαρι έκανε όλως περιέργως ξενάγηση στον Ντόναλντ μέσα στον…ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ!!! ΑΥΤΗ πρότεινε τον ΤΡΑΜΠ για υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων το 2016!!!
Ο συσχετισμός μεταξύ του μέντορα του Τράμπ, Ρόι Κον, & του…ΙΩΑΝΝΗ ΚΟΥΝΤΟΥΡΗ;;;!!! Εεε;;;!!!

ΠΗΓΗ

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr