Home ΔΙΕΘΝΗ Να ο…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ που έδιωξαν την Λις Τράς! Είχε να κάνει με τον…Nordstream και ΟΧΙ με την «οικονομία»!

Να ο…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ που έδιωξαν την Λις Τράς! Είχε να κάνει με τον…Nordstream και ΟΧΙ με την «οικονομία»!

by _
0 comment 253 views

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022

Να ο…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ που έδιωξαν την Λις Τράς! Είχε να κάνει με τον…Nordstream και ΟΧΙ με την «οικονομία»!


Ο πραγματικός λόγος που έδιωξαν την Λιζ Τράς.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ας πούμε κάποια πράγματα που σίγουρα ΔΕΝ θα τα διαβάσετε αλλού.Κανονικά ο τίτλος της ανάρτησης θα πρέπει να είναι…πως μπορεί να είναι κάποιος τόσο ηλίθιος.!

Όταν ανατινάχθηκε ο αγωγός φυσικού αερίου Nord Stream μεταξύ Ρωσίας και Γερμανίας, το μεγαλύτερο μέρος του σκεπτόμενου κόσμου γνώριζε ότι δεν ήταν ατύχημα. Με τη Γερμανία να αντιμετωπίζει ισχυρές πολιτικές πιέσεις από τους πολίτες της να ξαναρχίσει να αγοράζει ρωσικό φυσικό αέριο – που σταμάτησε μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία – η κυβέρνηση στο Ηνωμένο Βασίλειο δεν ήταν ευχαριστημένη. 

Υπέθεσαν και πολύ σωστά ότι η Γερμανία θα ενδώσει στις λαϊκές πιέσεις και θα έκανε τη δική της συμφωνία για την αγορά ρωσικού φυσικού αερίου. Οι Βρετανοί και οι Αμερικανοί δεν μπορούσαν να το επιτρέψουν αυτόΈτσι κατέστρωσαν ένα σχέδιο ανατινάζοντας τους αγωγούς Nord Stream. Ποιος θα το έκανε όμως; Οι Βρετανοί αποφάσισαν ότι θα το έκανανΟι Αμερικανοί έγνεψαν καταφατικά.

Όταν οι αγωγοί Nord Stream άρχισαν να εκρήγνυνται, οι αισθητήρες στον αγωγό της ρωσικής εταιρείας φυσικού αερίου GAZPROM έκρουσαν κώδωνα κινδύνου που έδειχναν ότι η πίεση είχε πέσει μαζικά και ξαφνικά. Η GAZPROM τότε γνώριζε ότι οι σωλήνες είχαν σπάσει. Οι υπολογιστές της GAZPROM που κατέγραψαν τα λεπτά/δευτερόλεπτα κατά την ενεργοποίηση των συναγερμών των αισθητήρων χρησιμοποιούν όλοι τη Συντονισμένη Παγκόσμια Ώρα (UTC) για τις χρονικές σημάνσεις.

Ακριβώς ένα λεπτό μετά το χτύπημα του συναγερμού στην GAZPROM, οι ηχογραφήσεις iCloud του iPhone της πρωθυπουργού Liz Truss δείχνουν ότι χρησιμοποίησε το iPhone της για να στείλει ένα μήνυμα κειμένου στον Antony Blinken, Υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ. Το μήνυμα: «Έγινε».

Οι υπολογιστές iCloud χρησιμοποιούν επίσης τη Συντονισμένη Παγκόσμια Ώρα για χρονικές σημάνσεις μηνυμάτων. Παρά το γεγονός ότι η Ρωσία και το Ηνωμένο Βασίλειο βρίσκονται σε διαφορετικές ζώνες ώρας, η UTC αποδεικνύει ότι ήταν κυριολεκτικά ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ μετά την έκρηξη των συναγερμών των αισθητήρων πίεσης GAZPROM όταν η Liz Truss έστειλε το μήνυμα κειμένου της στον Blinken. Κανείς άλλος δεν ήξερε ότι οι αγωγοί είχαν ανατιναχθεί. Η GAZPROM γνώριζε ότι υπήρχε πρόβλημα, αλλά δεν ήξερε τι ή γιατί. Η Λιζ Τρας ήξερε. Γιατί ήταν η βρετανική κυβέρνηση που πραγματοποίησε την δολιοφθορά.  

Μια πράξη κρατικής τρομοκρατίας από τη σημερινή βρετανική κυβέρνηση κατά της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Σκεφτείτε το για μια στιγμή. Η βρετανική κυβέρνηση είναι πλέον στην πραγματικότητα μια de facto διεθνής τρομοκρατική οργάνωση.  Όταν κυβερνήσεις κάνουν τέτοια πράγματα σε άλλες χώρες, αυτό δεν ονομάζεται “τρομοκρατία” – λέγεται κάτι άλλο: πράξεις πολέμου. 

Και γι’ αυτό η Λιζ Τρας δεν είναι πλέον πρωθυπουργός της Βρετανίας. Όχι επειδή ενέκρινε την επίθεση. . . αλλά επειδή έστειλε μήνυμα “Έγινε” μέσω μη ασφαλών μηνυμάτων κειμένου στο iPhone της, στα οποία οι Ρώσοι με δικαιώματα διαχειριστή μπορούσαν να έχουν πρόσβαση μέσω του iCloud. Και οι Ρώσοι έχουν ήδη αποδείξεις.

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr