Home Greek News ΦΡΙΚΗ – Ήδη από το 2017, η Αντζελίνα Τζολί εδίδασκε στα παιδιά της πώς να τρώνε τα…ΖΩΥΦΙΑ…

ΦΡΙΚΗ – Ήδη από το 2017, η Αντζελίνα Τζολί εδίδασκε στα παιδιά της πώς να τρώνε τα…ΖΩΥΦΙΑ…

by _
0 comment 249 views
ΦΡΙΚΗ – Ήδη από το 2017, η Angelina Jolie εδίδασκε στα παιδιά της πώς να τρώνε τα…ΕΝΤΟΜΑ…
ΦΡΙΚΗ – Ήδη από το 2017, η Angelina Jolie εδίδασκε στα παιδιά της πώς να τρώνε τα…ΕΝΤΟΜΑ…

ΦΡΙΚΗ – Ήδη από το 2017, η Αντζελίνα Τζολί εδίδασκε στα παιδιά της πώς να τρώνε τα…ΖΩΥΦΙΑ…


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 30 ΟΚΤ. 2022 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Ήδη από το 2017, τουλάχιστον, η Angelina Jolie (Αντζελίνα Τζολί) εδίδασκε στα παιδιά της -και σε..ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ εδώ που τα λέμε– πώς να τρώνε τα…ΖΩΙΦΙΑ, τα ΕΝΤΟΜΑ…!!!

Αυτό λέγεται….Προγνωστικός Προγραμματισμός (Π.Π.), Predictive Programming, όπου η Ελίτ σου λέει τι μέλλει γενέσθαι στον κόσμο….ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ ΣΥΜΒΕΙ. Εμείς από τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» (GreekNewsOnDemand.com) έχουν καλύψει κατά κόρον αυτό το θέμα από το 2015 μέχρι σήμερα! Για περισσότερα παραδείγματα για τον Π.Π., πατήστε ΕΔΩ.

Και…ΣΗΜΕΡΑ τι συμβαίνε;;;…ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;;; Μα μας προτρέπει να τρώμε τα…ΖΩΥΦΙΑ ο ίδιος ο…ΚΛΑΟΥΣ ΣΒΑΜΠ του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ! Γιά φανταστείτε!!! Και για περισσότερα για αυτό το θέμα, διαβάστε τα εξής….

ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΛΕΟΝ η προώθηση από την ΕΕ των εντόμων ως νέας μορφής τροφής!!! – Αυτοί που ήθελαν να κάνετε ένα θανατηφόρο εμβόλιο τώρα θέλουν να τρώτε ζωύφια στο πλαίσιο της…ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΕΩΣ του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ!!!

Αναδρομή στο παρελθόν: Όταν η IKEA προωθούσε την κατανάλωση… ΖΩΥΦΙΩΝ το…2018!!! Προωθούσαν ήδη από τότε την Μεγάλη Επανεκκίνηση!!!

Οι ηθοποιοί Νικόλ Κίντμαν, δήθεν “φιλέλλην” Τομ Χάνς κι άλλοι προωθούν να ατζέντα του ΠΟΦ για τη κατάργηση του κρέατος και την κατανάλωση…ΖΩΥΦΙΩΝ από τον γενικό πληθυσμό!

Η Angelina Jolie και τα παιδιά της λατρεύουν να τρώνε έντομα, συμπεριλαμβανομένων σκορπιών και αράχνων – και προφανώς το κάνουν εδώ και χρόνια.



Τα έντομα είναι, σύμφωνα με την Jolie, μέρος της κανονικής οικιακής τους διατροφής.

Συζητώντας τις προτιμήσεις των παιδιών της για ζωύφια, η μητέρα έξι παιδιών είπε κάποτε «Μπορούν να φάνε ένα σακουλάκι με γρύλους σαν ένα σακουλάκι πατατάκια», είπε στην εκπομπή Good Morning America κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης το 2017.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ…ΦΡΙΞΤΕ!!!….

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr