Home ΠΟΛΙΤΙΚΗ Η ΑΝΙΚΑΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, Η ΠΑΝΣΠΕΡΜΙΑ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ

Η ΑΝΙΚΑΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, Η ΠΑΝΣΠΕΡΜΙΑ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ

by _
0 comment 142 views

Η ΑΝΙΚΑΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, Η ΠΑΝΣΠΕΡΜΙΑ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]

www.egerssi.gr

Αυτή η κυβέρνηση φάνηκε ανεπαρκής να προστατέψει τον ελληνικό λαό από φωτιές, πλημύρες και φάνηκε αναξιόπιστη στις υποσχέσεις της προς όλους τους πολίτες, των οποίων οι περιουσίες έπαθαν καταστροφή. Επί ημερών της ίδιας κυβέρνησης με μια δυνατή χιονόπτωση έκλεισε η πολυδιαφημισμένη Αττική Οδός επί ένα 24ωρο με κίνδυνο να χαθούν ανθρώπινες ζωές και η κυβερνητική ανάληψη ευθυνών να είναι μηδαμινή.

Αυτή η κυβέρνηση απέτυχε παταγωδώς στη διαχείριση της υγειονομικής κρίσεως, φάνηκε ανίσχυρη και ανίκανη να υποστηρίξει το ΕΣΥ και αντ΄ αυτού ξέσπασε με μένος κατά των ανεμβολίαστων υγειονομικών, θέτοντας αυτούς σε αναστολή εργασίας, επιδεινώνοντας περαιτέρω την μη φροντίδα των ασθενών πολιτών.

Ταυτόχρονα με μίσος στράφηκαν κατά των συνταξιούχων άνω των 60 ετών, που δεν υπάκουσαν στα κελεύσματά τους και δεν εμβολιάστηκαν επιβάλλοντας διοικητικό πρόστιμο 100 ευρώ για κάθε μήνα απειθαρχίας στον κάθε συνταξιούχο.

Συνεχίζοντας να επιμένουν στις φασιστικού τύπου εμμονές τους, κυρίως προς τις χιλιάδες υγειονομικούς, που εδώ και ένα χρόνο βρίσκονται στην ανεργία.

Αλλά το πόσο επικίνδυνοι, το πόσο ανίκανοι είναι, φάνηκε και στη διαχείριση της ενεργειακής κρίσης, φορτώνοντας όλο το ανάθεμα στην Ρωσία και στον πόλεμο της Ουκρανίας. Γνωρίζοντας όμως, ότι η ενεργειακή κρίση ξεκίνησε πριν τις εχθροπραξίες Ρωσίας – Ουκρανίας…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ! >> https://egerssi.gr/%ce%b7-%ce%b1%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%bd%ce%b7-%ce%ba%cf%85%ce%b2%ce%b5%cf%81%ce%bd%ce%b7%cf%83%ce%b7-%ce%b7-%cf%80%ce%b1%ce%bd%cf%83%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%bc%ce%b9%ce%b1-%ce%ba%ce%bf%ce%bc%ce%bc/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr