Home Κορωνοϊος Ανθρώπινα σώματα σκανάρωνται σε αεροδρόμια σε όλο τον κόσμο (όπως η Τουρκία) για…ΛΟΥΣΙΦΕΡΑΣΗ για απόδειξη εμβολιασμού!!! Αν δεν είναι εμβολιασμένος, δεν πας ΠΟΥΘΕΝΑ!!!

Ανθρώπινα σώματα σκανάρωνται σε αεροδρόμια σε όλο τον κόσμο (όπως η Τουρκία) για…ΛΟΥΣΙΦΕΡΑΣΗ για απόδειξη εμβολιασμού!!! Αν δεν είναι εμβολιασμένος, δεν πας ΠΟΥΘΕΝΑ!!!

by _
0 comment 661 views

Ανθρώπινα σώματα σκανάρωνται σε αεροδρόμια σε όλο τον κόσμο (όπως η Τουρκία) για…ΛΟΥΣΙΦΕΡΑΣΗ για απόδειξη εμβολιασμού!!! Αν δεν είσαι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ εμβολιασμένος, δεν πας ΠΟΥΘΕΝΑ!!!

Υπάρχει Luciferase και στα εμβόλιο και στα…τεστ PCR!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 31 OKT. 2022 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Αναφέρεται ότι σε αεροδρόμια σε διάφορες χώρες σε όλο τον κόσμο, τα σώματα ανθρώπων σαρώνονται για Luciferace προκειμένου να αποδειχθεί ότι έχουν εμβολιαστεί.

Εάν σε πιάσουν να έχεις στην κατοχή σου πλαστό πιστοποιητικό εμβολίου στα αεροδρόμια αυτών των χωρών, σου επιβάλλεται πρόστιμο και δεν επιτρέπεται να επιβιβαστείς στο αεροπλάνο μέχρι να εμβολιαστείς αναγκαστικά εκεί.

Στο παρακάτω βίντεο, μάθαμε για έναν άνδρα ονόματι Victor Hugo, ο οποίος είναι ένας Αμερικανός πρόσφυγας που βρίσκεται αυτή τη στιγμή εγκλωβισμένος στη δημοκρατία της Γεωργίας. Θα μας δώσει από πρώτο χέρι μαρτυρίες από φίλες του που προσπαθούσαν να επιστρέψουν στο σπίτι από διάφορες χώρες, μετά την πανδημία, και οι οποίοι σαρώνονται στα αεροδρόμια για Luciferace (Λουσιφεράση) και, αν δεν είναι εμβολιασμένοι ή αν έκαναν εμβόλιο πλασέμπο, τότε εμβολιάζονται βίαια ή ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΠΟΥΘΕΝΑ!

Δηλαδή, αν κάποιος εμβολιασμένος έχει κάνει το πραγματικό μπόλι για τον κορωνοϊό, αυτό δηλαδή που σκορπάει το…ΘΑΝΑΤΟ ΠΑΝΤΟΥ από τον Δεκέμβριο του 2020 μέχρι τώρα, τότε θα…ΛΑΜΠΕΙ με τη ΛΟΥΣΙΦΕΡΑΣΗ, με αυτή, δηλαδή, τη διαβολική ουσία που λάμπει στο σκοτάδι!

Το ίδιο αναφέρεται και στην περίπτωση της Τουρκίας και της Ρωσίας! Στη Ρωσία, αν δεν έχεις το εμβόλιο του Sputnik, δεν θα μπορείς να ταξιδέψεις πουθενά! Στην Τουρκία, αν δεν είσαι εμβολιασμένος και προσπαθείς να φύγεις από τη χώρα με όχημα, θα σας κατασχέσουν το αυτοκίνητο! Στην Ουκρανία, αν δεν εμβολιαστείς, θα σε φυλακίσουν! Αυτό γίνεται στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ από πέρυσι.

Δηλαδή, αν σε σκανάρουν στο αεροδρόμιο, και δεν λάμπεις στο σκοτάδι, τότε, σύμφωνα με τις αρχές αυτής της χώρας, ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΜΠΟΛΙ…και…δεν πας ΠΟΥΘΕΝΑ!!!

Το παρακάτω βίντεο θα σας δείξει επίσης πραγματικά παραδείγματα ανθρώπων που έκαναν το πραγματικό εμβόλιο και τώρα λάμπουν στο σκοτάδι! Θα σας παρέχει επίσης τεκμηριωμένα στοιχεία ότι αυτή η ουσία, η Λουσιφεράση, βρίσκεται πράγματι μέσα στο εμβόλιο!

Επίσης, στο ίδιο βίντεο, θα δείτε τον πραγματικό εξοπλισμό σάρωσης που χρησιμοποιείται για να ελέγξετε αν οι άνθρωποι έχουν τη Luciferase μέσα τους!

Ααααχ!…και κάτι ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ!….

Η Microsoft του Μπιλ Γκέιτς έχει πατέντα με αριθμό διπλώματος ευρεσιτεχνίας WO/2020/060606 που περιέχει το ένζυμο που ονομάζεται…LUCIFERase!!! Πρόκειται για μια πατέντα με κρυπτοτεχνολογία που θα επιτρέπει την «εξόρυξη» κρυπτονομίσματος από τους ίδιους τους ανθρώπους, δηλαδή την πληρωμή τους χρησιμοποιώντας δεδομένα από την φυσική τους κίνηση και την βιολογική καθημερινότητά τους που θα παρακολουθείται με δικό τσιπ. Διαβάστε επίσης Κατατέθηκε η πατέντα «060606» της Microsoft που οδηγεί στο «χάραγμα»: Θα πληρωνόμαστε με τσιπ στο «σώμα»! για περισσότερα.

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο και, κάτω από αυτό, θα βρείτε κι άλλα άρθρα που έχουν βγάλει για το ίδιο θέμα και που θα σας παράσχουν κι άλλα στοιχεία!….

Τώρα γιατί το τεστ PCR να ακτινοβολεί έτσι ???….Λουσιφεράση μήπως???

Πρώην εργαζόμενη της Pfizer: «Το εμβόλιο περιέχει χημικές τοξικές ουσίες – Λουσιφεράση και οξείδιο του γραφενίου»

Παγκοσμίου φήμης γιατρός συνδέει το εμβόλιο κοραναϊού με το…5G! Κύριο συστατικό του εμβολίου είναι η…Λουσιφεράση. Δηλ., «ΕΩΣΦΟΡΟΣ»!!!

Πῶς ἤδη ξεχωρίζουν τούς ἐμβολιασμένους ἀπό τούς μή ἀπό εἰδική κάμερα! Οι νεοσφράγιστοι άνθρωποι από τα πειράματα των ψευδοπροφητών του Θηρίου είναι γεγονός! 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr