Home ΚΟΣΜΟΣ Οι Εβραίοι «σατανιστές» στην Ουκρανία διαπράττουν αιματηρά τελετουργικά θυσιών παιδιών και ζώων

Οι Εβραίοι «σατανιστές» στην Ουκρανία διαπράττουν αιματηρά τελετουργικά θυσιών παιδιών και ζώων

by _
0 comment 336 views

Ο πρώην βουλευτής του Δημοτικού Συμβουλίου του Κιέβου, Μιχαήλ Κοβαλτσούκ

Οι Εβραίοι «σατανιστές» στην Ουκρανία διαπράττουν αιματηρά τελετουργικά θυσιών παιδιών και ζώων

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 27 OKT. 2022 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Ο πρώην βουλευτής του Δημοτικού Συμβουλίου του Κιέβου, Μιχαήλ Κοβαλτσούκ ισχυρίζεται ότι οι «σατανιστές» Εβραίοι διαπράττουν τελετουργικά θυσιών αίματος παιδιών και ζώων!!!

Περισσότερες αποδείξεις ότι ο «αντισημιτισμός» είναι δικαιολογημένος όταν εφαρμόζεται για τους Καβαλιστές Εβραίους και για τους Εβραίους του οργανωμένου εγκλήματος…

Οι απλοί Εβραίοι θα έμεναν τόσο έκπληκτοι και σοκαρισμένοι όσο κανείς….

 Οι Εβραίοι στην Ουκρανία  βρίσκονται σε πανικό μετά τις καταγγελίες ενός υψηλού προφίλ πολιτικού στο Κίεβο που κατηγόρησε ορισμένους ορθόδοξους θρησκευόμενους Εβραίους ότι συμμετέχουν σε σατανικές τελετουργίες που περιλαμβάνουν την οδυνηρή θυσία ζώων και μικρών παιδιών μη Εβραίων.

“Σύμφωνα με τον πρώην βουλευτή του Συμβουλίου του Κιέβου, οι Εβραίοι ραβίνοι “επικαλούνται δαίμονες κατά τη διάρκεια των προσευχών” και ο σατανισμός είναι μια μορφή Ιουδαϊσμού. Η Ενωμένη Εβραϊκή κοινότητα της Ουκρανίας απαιτεί να διερευνηθούν αυτές οι δηλώσεις του.

Ο πρώην βουλευτής του δημοτικού συμβουλίου του Κιέβου, Μιχαήλ Κοβαλτσούκ έγραψε στο Facebook έγραψε ότι ορισμένοι Ορθόδοξοι Εβραίοι «διαπράττουν τελετουργικές δολοφονίες παιδιών».



 “Τις περισσότερες φορές, τα θύματά τους είναι μικρά παιδιά, παιδιά μη Εβραίων (γκογίμ). Ο σατανισμός είναι μια από τις μορφές του Ιουδαϊσμού, όπου δίνεται ιδιαίτερη προσοχή στις θυσίες και στο τάισμα των κυρίων τους, σκοτεινών δυνάμεων (του Θεού Γιαχβέ)”, σημείωσε.

 Στη συνέχεια, ο Kovalchuk αναφέρει τα λόγια του Ιησού Χριστού για τους Εβραίους από το Ευαγγέλιο του Ιωάννη… 

«Σεις είσθε εκ πατρός του διαβόλου και τας επιθυμίας του πατρός σας θέλετε να πράττητε. Εκείνος ήτο απ’ αρχής ανθρωποκτόνος και δεν μένει εν τη αληθεία, διότι αλήθεια δεν υπάρχει εν αυτώ· όταν λαλή το ψεύδος, εκ των ιδίων λαλεί, διότι είναι ψεύστης και ο πατήρ αυτού του ψεύδους» έγραψε ο Kovalchuk.

 Ο βουλευτής περιέγραψε επίσης τη λατρεία του σκληρού βασανισμού ζώων από Εβραίους ραβίνους.

 «Διαβάζοντας προσευχές από τις ιερές γραφές τους, επικαλούνται δαίμονες, και ταυτόχρονα θυσιάζουν ζώα, υποβάλλοντάς τα σε βαριά βασανιστήρια. Ο λαιμός του θυσιαζόμενου ζώου κόβεται με ένα πολύ κοφτερό μαχαίρι μέχρι τον νωτιαίο μυελό και πεθαίνει αργά για μεγάλο χρονικό διάστημα σε μια λίμνη του ίδιου του του αίματος.

Σύμφωνα με το Ταλμούδ «Όσο περισσότερο υποφέρει ένα ζώο πριν από το θάνατο, τόσο περισσότερο αυτή η θανάτωση θα ωφελήσει τον Θεό Γιαχβέ», είπε.



Η Ενωμένη Εβραϊκή Κοινότητα της Ουκρανίας αντέδρασε στις δηλώσεις του Mykhailo Kovalchuk. Οι δηλώσεις του συνιστούν αντισημιτισμό σύμφωνα με το νόμο «Περί πρόληψης και αντιμετώπισης του αντισημιτισμού στην Ουκρανία» και παραβιάζουν το άρθρο 161 του Ποινικού Κώδικα της Ουκρανίας.

 Η κοινότητα επισήμανε «ψευδείς, απάνθρωπες, δαιμονιστικές και στερεότυπες δηλώσεις για τους Εβραίους» στην ανάρτηση του βουλευτή και κάλεσε επίσης για άμεση αντίδραση από τις υπηρεσίες επιβολής του νόμου.

«Τέτοιες δηλώσεις είναι απαράδεκτες σε μια ενωμένη Ουκρανία, ειδικά κατά τη διάρκεια του στρατιωτικού νόμου και από έναν βουλευτή του δημοτικού συμβουλίου», τόνισε η οργάνωση.

 Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κοβαλτσούκ έπαψε να είναι βουλευτής του Συμβουλίου του Κιέβου μετά την έναρξη ενός πλήρους πολέμου με τη Ρωσία. Το κόμμα «Batkivshchyna» εφάρμοσε επιτακτική εντολή εναντίον του για «περίεργες δηλώσεις στα κοινωνικά δίκτυα περί κινητοποίησης».

 Ο Κοβάλτσουκ υποστήριξε ότι η Ουκρανία δεν είχε κηρύξει επίσημα τον πόλεμο στη Ρωσία, επομένως η κινητοποίηση δεν είχε νομική ισχύ.

 Ο Μιχαήλ Κοβαλτσούκ εξελέγη στο Δημοτικό Συμβούλιο του Κιέβου στις τοπικές εκλογές στις 25 Οκτωβρίου 2020 από το “Batkivshchyny”. Μετά την απομάκρυνσή του, οι εξουσίες του αναπληρωτή μεταβιβάστηκαν στην Ekaterina Glymbovskoy, σύζυγο του πρώην επικεφαλής της κρατικής δημοσιονομικής υπηρεσίας Roman Nasirov και κόρη του ιδιοκτήτη της κατασκευαστικής εταιρείας “Altys-Holding” Alexander Glymbovsky.



Ο μη θρησκευόμενος, Γάλλος Εβραίος Bernard Lazare, στο βιβλίο του το 1894, Αντισημιτισμός: Η ιστορία και τα αίτια του — την οποία περιέγραψε ως “μια αμερόληπτη μελέτη της ιστορίας και της κοινωνιολογίας των Εβραίων” — αντιμετώπισε ευθέως τις διαχρονικές κατηγορίες εναντίον των Εβραίων για τελετουργικές δολοφονίες:

«Σε αυτή τη γενική πεποίθηση προστίθενται και οι υποψίες, συχνά δικαιολογημένες, κατά των Εβραίων που εθίζονται στις μαγικές πρακτικές. Στην πραγματικότητα, στο Μεσαίωνα, ο Εβραίος θεωρούνταν από τον λαό ως ο κατ’ εξοχήν μάγος· στο Ταλμούδ βρίσκει κανείς πολλές φόρμουλες εξορκισμού και η ταλμουδική και καβαλιστική δαιμονολογία είναι πολύ περίπλοκη. Τώρα γνωρίζει κανείς τη θέση που κατέχει πάντα το αίμα στις επιχειρήσεις μαγείας. Στη μαγεία των Χαλδαίων είχε πολύ μεγάλη σημασία…Τώρα, είναι πολύ πιθανό, ακόμη και βέβαιο ότι οι Εβραίοι μάγοι θυσίαζαν παιδιά· εξ ου και η προέλευση του θρύλου της τελετουργικής θυσίας».

Ωστόσο, ο κατάλογος των τεκμηριωμένων περιπτώσεων τελετουργικών δολοφονιών που έχουν γίνει από Εβραίους είναι τρομερός — η πολωνική κυβέρνηση διαθέτει αρχεία υλικού για αυτές τις υποθέσεις.

Και αυτές οι κατηγορίες δεν προέρχονται μόνο από «εθνικούς» — όπως η τελετουργική δολοφονία του Αγίου Hugh στη Βρετανία τον 13ο αιώνα — ή η συγκλονιστική τελετουργική δολοφονία 5 λευκών παιδιών στο Σικάγο το 1955 — υπήρξαν αρκετοί επιφανείς Εβραίοι, όπως ο Bernard Lazare που έχουν επιβεβαιώσει την αλήθεια πολλών από αυτές τις περιπτώσεις.



Για παράδειγμα, ο πρώην Αρχιραβίνος Νεόφιτο της Μολδαβίας δημοσίευσε ένα συγκλονιστικό βιβλίο στη μολδαβική γλώσσα το 1843 σχετικά με τα μυστήρια των εβραϊκών τελετουργικών αίματος — στο οποίο εξήγησε πώς μόνο μια μικρή, μυστική ομάδα Εβραίων συμμετέχει σε αυτούς τους θυσιαστικούς φόνους.

Αυτές οι δολοφονίες παιδιών «εθνικών» υποκινούνται από ένα έντονο μίσος για τον Ιησού Χριστό και τους μαθητές του — ένα μίσος τόσο βαθύ που οι περισσότεροι Χριστιανοί δεν μπορούν να το καταλάβουν ή να πιστέψουν ότι υπάρχει — ειδικά για τους υποτιθέμενους «εκλεκτούς» του Θεού, τους οποίους οι σύγχρονοι Χριστιανοί ενθαρρύνονται να λατρεύουν ως «πνευματικούς τους πρεσβύτερους».

Ο Ιουδαϊσμός μπορεί να εντοπίσει την πραγματική του προέλευση στη Βαβυλώνα — όπου τέτοιες τελετουργίες αίματος ήταν συνηθισμένες — αλλά οι περισσότεροι Χριστιανοί αγνοούν εντελώς αυτό το γεγονός — αντίθετα πιστεύουν ότι ο Ιουδαϊσμός βασίζεται στην αυστηρή προσκόλληση στην Τορά — όχι στο Ταλμούδ ή την Καμπάλα .

Αλλά ο Kovalchuk γνωρίζει αναμφίβολα καλά — όπως πολλοί Ουκρανοί — τη δολοφονία του 13χρονου Andrei Yushchinsky του Κιέβου το 1911:

    “Δεν υπάρχει μόνο μια φωτογραφία του νεκρού σώματος του φτωχού μικρού Andre Yuschinsky, αλλά ο απογοητευμένος δικηγόρος [που ο ίδιος δολοφονήθηκε αργότερα] έγραψε ένα βιβλίο για την υπόθεση. Υπήρχαν 3 παιδιά μάρτυρες για την απαγωγή, και τα 3 δηλητηριάστηκαν πριν από τη δίκη. Το ένα επέζησε αλλά ήταν πολύ άρρωστο για να καταθέσει. Η αστυνομία όχι μόνο “εμφύτευσε” ψευδή στοιχεία αλλά και κατέστρεψε στοιχεία· ωστόσο αποδείχθηκε ότι το έγκλημα έλαβε χώρα στη μυστική συναγωγή στο εργοστάσιο του κατηγορουμένου. 13 σημάδια τρυπήματος είναι ορατά στο πρόσωπο του Αντρέ. υπήρχαν άλλοι 45 στο σώμα του. Εβραίοι από όλο τον κόσμο προσπάθησαν να αποκρύψουν αυτή την τελετουργική δολοφονία του παιδιού, που δαπανήθηκε για την υπεράσπιση 115.000.000 λίρες. Φαίνεται ότι σε αυτήν την υπόθεση όλοι είτε δωροδοκήθηκαν, είτε δηλητηριάστηκαν, είτε πυροβολήθηκαν καθώς και δολοφονήθηκαν! Ωστόσο, ο κατηγορούμενος κρίθηκε…“αθώος”, αλλά πέθανε ως «Εθνικός Ήρωας των Εβραίων» στις ΗΠΑ το 1934».

Για περισσότερα πάνω σε αυτό το θέμα, διαβἄστε επίσης τα εξής άρθρα μας…

 Το Φως εναντίον του Σκοταδιού – ΔΕΙΤΕ τους Ρώσους στρατιώτες με σημαίες με το Χριστό επάνω ενώ οι σημαίες των συμμάχων της Ουκρανίας με το…ΔΙΑΒΟΛΟ!!!

Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΡΑΒΙΝΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΥΠΑΙΝΙΣΣΕΤΑΙ: Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΡΩΣΙΑΣ-ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΔΙ ΤΗΣ ΑΦΙΞΗΣ ΤΟΥ ΜΕΣΣΙΑ.

Η Χαζαρία, η Δυναστεία των Ρότσιλντ, η Νέα Παγκόσμια Τάξη, η Ουκρανία και η Εφαρμογή της Ατζέντας των Νεφελίμ

ΣΟΚ – Φωτογραφισμένος ο Πούτιν με φόντο φωτο. του διαβόητου…ΜΕΣΣΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ!!! Να η εβραϊκή ομάδα που διέταξε την ρωσική εισβολή στην ΟΥΚΡΑΝΙΑ!!!

_______________

 Πηγή ‘Α: https://www.jewworldorder.org/blood-libel-jewish-ritualistic-murder/

Πηγή ‘Β > Πηγή

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr