Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES Αναλύτρια βιοτεχνολογίας αποκαλύπτει διπλώματα ευρεσιτεχνίας και έγγραφα που συνδέουν το 5G με το εμβόλιο Covid και τα NEUROWEAPONS εμφυτευμένα με βελόνες!

Αναλύτρια βιοτεχνολογίας αποκαλύπτει διπλώματα ευρεσιτεχνίας και έγγραφα που συνδέουν το 5G με το εμβόλιο Covid και τα NEUROWEAPONS εμφυτευμένα με βελόνες!

by _
0 comment 861 views

Αναλύτρια βιοτεχνολογίας αποκαλύπτει διπλώματα ευρεσιτεχνίας και έγγραφα που συνδέουν το 5G με το εμβόλιο Covid και τα NEUROWEAPONS εμφυτευμένα με βελόνες!


Η Karen Kingston, αναλύτρια βιοτεχνολογίας σε μια συνέντευξη-βόμβα που περιλαμβάνει στιγμιότυπα διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, άρθρα σε επιστημονικά περιοδικά και έγγραφα, διατυπώνει το επιχείρημα ότι οι ενέσεις για τον covid mRNA είναι στην πραγματικότητα εμφυτεύματα τεχνολογίας που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμα και για την επίτευξη μιας παγκόσμιας υποδούλωσης ή/και γενοκτονίας.

Η πλήρης συνέντευξη διάρκειας μιας ώρας δημοσιεύεται παρακάτω. Αυτή η συνέντευξη περιλαμβάνει στιγμιότυπα οθόνης από πολλά βασικά έγγραφα.

Μαγνητικές υδρογέλες, μηχανική ιστών και τηλεχειριστήριο

Εκτός από θεωρία συνωμοσίας, ο τηλεχειρισμός των μαγνητικών υδρογελών και η «μηχανική ιστών» – είναι καλά τεκμηριωμένα στην επιστημονική βιβλιογραφία. Εδώ είναι ένα δημοσιευμένο έγγραφο στο ACS Nano που περιγράφει αυτό ακριβώς το πράγμα:

https://en.x-mol.com/paper/article/1347338492243496960

Από την περίληψη:

Οι περισσότεροι ιστοί του ανθρώπινου σώματος χαρακτηρίζονται από εξαιρετικά ανισότροπες φυσικές ιδιότητες και βιολογική οργάνωση. Οι υδρογέλες έχουν προταθεί ως υλικά για την κατασκευή τεχνητών ιστών λόγω της πλούσιας σύνθεσης σε νερό, της βιοσυμβατότητας και των συντονίσιμων ιδιοτήτων τους.



…οι εγγενείς ιδιότητες των μαγνητικών νανοσωματιδίων επιτρέπουν τη χρήση τους ως μαγνητομηχανικοί απομακρυσμένοι ενεργοποιητές για τον έλεγχο της συμπεριφοράς των κυψελών που είναι ενθυλακωμένες μέσα στις υδρογέλες υπό την εφαρμογή εξωτερικών μαγνητικών πεδίων.

Μαλακοί ενεργοποιητές για τεχνητούς μύες με ιδιότητες αυτοθεραπείας και πολυτροπικής κίνησης

Από το περιοδικό Nature Reviews Materials , έχουμε μια επιστημονική εργασία με τίτλο, “Soft actuators for real-world applications”.

https://www.nature.com/articles/s41578-021-00389-7

Σε αυτήν την Ανασκόπηση, συζητάμε νέα υλικά και δομικά σχέδια για τη μηχανική μαλακών ενεργοποιητών με φυσική νοημοσύνη και προηγμένες ιδιότητες, όπως προσαρμοστικότητα, πολυτροπική μετακίνηση, αυτοίαση και πολλαπλή απόκριση.



Τέλος, συζητάμε τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες για τους μαλακούς ενεργοποιητές επόμενης γενιάς, συμπεριλαμβανομένης της φυσικής νοημοσύνης, της προσαρμοστικότητας, της επεκτασιμότητας της κατασκευής και της αναπαραγωγιμότητας…

Ενσωματωμένες συσκευές μετάδοσης και λήψης που δικτυώνονται για να μοιράζονται πληροφορίες, μετατρέποντας τα ανθρώπινα σώματα σε πλατφόρμες υπολογιστών «clouds»

H Kingston αποκαλύπτει πώς οι εμφυτευμένες βιοσυνθετικές δομές έχουν την ικανότητα να μεταδίδουν και να λαμβάνουν ψηφιοποιημένες πληροφορίες, επιτρέποντας σε αυτές τις δομές να «δικτυώνονται» μεταξύ τους, ακόμη και όταν βρίσκονται μέσα σε ανθρώπινα σώματα ξενιστές. Σε συνδυασμό με τις εξωτερικές δυνατότητες AI που επιταχύνονται από την ταχύτητα εύρους ζώνης του 5G και τη χαμηλή καθυστέρηση, αυτές οι δομές δικτύωσης μπορούν να αποτελέσουν όπλο εναντίον της ανθρωπότητας.

Ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που αναφέρεται σε αυτήν την τεχνολογία είναι το US11107588B2, το οποίο αναφέρει, “Το σύστημα περιλαμβάνει μια πλειάδα ηλεκτρονικών συσκευών που περιλαμβάνουν οδηγίες για τη δημιουργία ενός αναγνωριστικού και, όταν βρίσκονται κοντά σε μια άλλη τέτοια ηλεκτρονική συσκευή, μία ή και οι δύο ηλεκτρονικές συσκευές μεταδίδουν/λαμβάνουν προς/ από την άλλη ηλεκτρονική συσκευή.”

Η τεχνολογία που περιγράφεται σε αυτό το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μιλά συγκεκριμένα για το SARS, το MERS, τον κοροναϊό και τη γρίπη ή οποιαδήποτε ασθένεια που έχει «συμπτώματα παρόμοια με τη γρίπη». Δείτε αυτή τη λίστα από το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας:

Σύμφωνα με ορισμένες δοκιμές της εφεύρεσης, η εν λόγω ασθένεια έχει ως αποτέλεσμα συμπτώματα παρόμοια με τη γρίπη.



Το ακόλουθο διάγραμμα δείχνει πώς μπορούν να μεταδοθούν και να ληφθούν ηλεκτρομαγνητικά σήματα μεταξύ ατόμων που έχουν εμφυτευθεί ή εξοπλιστεί με τα ψηφιακά αυτά συστήματα:

Το ίδιο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μιλά επίσης για ενσωματώσεις κυκλωμάτων, ανθρώπινης δικτύωσης και εξάπλωσης παθογόνων, λέγοντας πως:

…δημιουργώντας, ένα κύκλωμα, μια προβλεπόμενη πιθανότητα είναι να μεταδώσει το εν λόγω παθογόνο με βάση τις εν λόγω πληροφορίες φυσικής εγγύτητας, για μια πλειάδα θεμάτων…

…το υλικό για την εκτέλεση επιλεγμένων εργασιών σύμφωνα με ορισμένες ενσωματώσεις της εφεύρεσης θα μπορούσε να υλοποιηθεί με τσιπ ή κύκλωμα.

Οι λεπτομέρειες και τα έγγραφα είναι σε αυτή τη συνέντευξη μιας ώρας με την Karen Kingston περιλαμβάνουν:



– Οι ενέσεις Covid-19 περιέχουν ΝΕΥΡΟΟΠΛΑ ενσωματωμένα σε Λιπιδικά Νανοσωματίδια (LNP)
– Τα νευρολογικά όπλα κρύφτηκαν μέσω της συγκάλυψης της άδειας χρήσης έκτακτης ανάγκης
– Οι σοκαριστικές πατέντες επιβεβαιώνουν ότι όλα είναι αλήθεια (αριθμοί διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας)
– Η επίθεση του τρανσνθρωπισμού στην ανθρωπότητα βρίσκεται τώρα σε εξέλιξη, οι άνθρωποι γίνονται λιγότερο “άνθρωποι”
– Τα LNP μπορούν να ενεργοποιηθούν μέσω συχνοτήτων 5G για την επίτευξη φυσιολογικών αλλαγών
– Τα «εμβόλια» Covid φαίνεται να είναι τεχνολογία που ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ σε ανθρώπινους ξενιστές
– Εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης που συνδέεται με Κινέζικο Κομμουνιστικό Κόμμα ονομάζεται «εθνική απειλή για την ασφάλεια» στις ΗΠΑ
– Η υποδομή 5G θα αξιοποιηθεί από την ενσωματωμένη τεχνητή νοημοσύνη και τα συστήματα επιτήρησης
– Οι «βιοδομές» μετά τον εμβολιασμό είναι αυτοσυναρμολογούμενα βιοσυνθετικά όπλα

Δυστυχώς δεν υπάρχει ακόμα μετάφραση, οπότε δείτε το βίντεο στα Αγγλικά:

Πηγή >> Naturalnews

https://anazitiseis.gr/analytria-viotechnologias-apokalyptei-diplomata-evresitechnias-kai-engrafa-pou-syndeoun-to-5g-me-to-emvolio-covid-kai-ta-neuroweapons-emfytevmena-me-velones/?fbclid=IwAR37AlNtYSOJf4wYOSOb5qBEp1EZNgmRl23zk0eQop6CdEYiLcMrVXtewDg

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr