Home Greek News ΚΟΛΑΦΟΣ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΟΥΓΙΑ ΚΑΤΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ – ΑΡΧΗΓΟΥ ΕΛ.ΑΣ. ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 38ΧΡΟΝΟ ΤΣΟ@ΛΙ ΜΕ ΤΟ ΒΙΤΡΙΟΛΙ! ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΦΑΝΤΗ! ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΗΣ!

ΚΟΛΑΦΟΣ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΟΥΓΙΑ ΚΑΤΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ – ΑΡΧΗΓΟΥ ΕΛ.ΑΣ. ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 38ΧΡΟΝΟ ΤΣΟ@ΛΙ ΜΕ ΤΟ ΒΙΤΡΙΟΛΙ! ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΦΑΝΤΗ! ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΗΣ!

by _
0 comment 11 views

ΚΟΛΑΦΟΣ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΟΥΓΙΑ ΚΑΤΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ – ΑΡΧΗΓΟΥ ΕΛ.ΑΣ. ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 38ΧΡΟΝΟ ΤΣΟ@ΛΙ ΜΕ ΤΟ ΒΙΤΡΙΟΛΙ! ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΦΑΝΤΗ! ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΗΣ!

stavrakaki

Μέσα στις επόμενες ώρες πρόκειται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης εις βάρος της 38χρονης γυναίκας που τα ξημερώματα της Παρασκευής προς Σάββατο επιτέθηκε με καυστικό υγρό στον 36χρονο σύζυγο της.

Το πρωί της Δευτέρας ασκήθηκε εις βάρος της δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Η 38χρονη φερόμενη ως δράστιδα του μοναδικού, στα χρονικά της Κρήτης, περιστατικού παραμένει ασύλληπτη ενώ παράλληλα βλέπουμε να κάνει δηλώσεις σε αθηναϊκά ΜΜΕ δίχως να γνωρίζει κανείς που βρίσκεται. Ποιος την προστατεύει;

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΜΕ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ Γ.Μ.

Ο επικεφαλής του γραφείου μας, Αλέξης Κούγιας, σε συνεργασία με τη δικηγόρο Ηρακλείου, κα Αλεξάνδρα Σπανάκη, έχει αναλάβει την υποστήριξη της κατηγορίας κατά της Μ.Σ., η οποία ήταν η δράστις του στυγερού αυτού εγκλήματος.Πριν από λίγη ώρα εις βάρος της εξαφανισμένης δράστιδος ασκήθηκε από τον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου ποινική δίωξη, διότι διέπραξε εις βάρος του Γ. Μ. το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Σήμερα, από πλευράς Εισαγγελίας Ηρακλείου έγινε το αυτονόητο, όμως η επιληφθείσα του εγκλήματος αστυνομική αρχή του Ηρακλείου, αντί να έχει συλλάβει μέχρι αυτή την ώρα τη δράστιδα του εγκλήματος, επί τρεις ημέρες, εκθέτοντας όλη την ΕΛ.ΑΣ. και την ηγεσία της, αλλά και τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, όχι μόνο ως θεατής παρατηρεί τη συγκεκριμένη σκληρή γυναίκα να εμφανίζεται σε απευθείας συνδέσεις με τα τηλεοπτικά κανάλια της Κρήτης, αλλά και τα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια των Αθηνών και να περιγράφει με εντελώς κυνικό τρόπο πώς οργάνωσε και πώς εκτέλεσε το εγκληματικό της σχέδιο, αλλά με μοναδικό σκοπό να βοηθήσει την δράστιδα να έχει επιεική μεταχείριση, διέρρευσε στα ΜΜΕ το ποινικό παρελθόν του θύματος για πράξεις, οι οποίες έχουν διαπραχθεί προ πολλών ετών και για τις οποίες το δυστυχές θύμα έχει εκπληρώσει το χρέος του προς την κοινωνία, αντιστρέφοντας τη θέση του δράστη και του θύματος, λες και όποιος στο παρελθόν έχει παραβεί τον ποινικό νόμο, πρέπει δικαιολογημένα να γίνεται θύμα αυτής της πρωτοφανούς εγκληματικής συμπεριφοράς από οποιανδήποτε απορρίπτεται από αυτόν ερωτικά.

Εις βάρος της δράστιδος έχει ήδη εκδοθεί ένταλμα συλλήψεως.

Η εντολή, την οποία έχουμε λάβει από το θύμα και την οικογένειά του, είναι να καταθέσουμε μηνύσεις και αγωγές εναντίον οιουδήποτε ΜΜΕ δυσφήμησε την προσωπικότητά τους και παρέβη εκ κερδοσκοπίας και την νομοθεσία περί απορρήτου δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Αναμένουμε επιτέλους την άμεση σύλληψη της δράστιδος.Υ.Γ. Είναι αναγκαίο και είμαστε βέβαιοι ότι αν δεν το έχει ήδη διαπιστώσει η ΕΛ.ΑΣ., θα το διαπιστώσει η Εισαγγελία Ηρακλείου και ο Ανακριτής που θα αναλάβει την ανάκριση, ότι στην ολοκλήρωση του εγκληματικού σχεδίου συμμετείχε και τρίτο πρόσωπο, το οποίο παρέλαβε τη δράστιδα με αυτοκίνητο μετά το έγκλημά της έξω από το ξενοδοχείο και αυτό αποδεικνύεται από κάμερες ασφαλείας της Ασφάλειας Ηρακλείου και περιμένουμε την άσκηση ποινικής διώξεως εις βάρος του συγκεκριμένου προσώπου για το αδίκημα της συνέργειας σε απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Το θύμα, ακόμη και αυτή τη στιγμή, είναι σε πολύ δύσκολη κατάσταση και σε λίγες ώρες θα αρχίσει μια σοβαρότατη εγχείρηση, η οποία θα είναι πολύωρη, στην προσπάθεια διασώσεως του αριστερού οφθαλμού του που είναι το πρωτεύον έργο των ιατρών.

Αθήνα, 24/10/2022

Με εκτίμηση και σεβασμό,Αλέξιος Χ. Κούγιας

exofyllo24-10

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: GreekNewsOnDemand.jdk@gmail.com

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr