Home Greek News ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ Η Α.Α.Δ.Ε – Πρωθυπουργός της Ελλάδος είναι η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων – Τα Μνημόνια συνεχίζονται…

ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ Η Α.Α.Δ.Ε – Πρωθυπουργός της Ελλάδος είναι η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων – Τα Μνημόνια συνεχίζονται…

by _
0 comment 150 views

ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ Η Α.Α.Δ.Ε

Πρωθυπουργός της Ελλάδος είναι η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων…

Τα Μνημόνια συνεχίζονται…

-Του Παναγιώτη Αποστόλου, Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]

www.egerssi.gr

Την περασμένη Κυριακή δημοσίευα το άρθρο μου “ΕΦΙΑΛΤΗΣ” ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Η Α.Α.Δ.Ε και στο οποίο αναφερόμουν, πως αυτή η  Ανεξάρτητη μυστηριώδης Αρχή με την εντολή της Βουλής των Ελλήνων και με βάσει το νέο Κώδικα Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων (ΚΕΔΕ), θα μπορεί ελευθέρως να εισέρχεται στις οικίες οφειλετών προς το Δημόσιο και να προβαίνει σε έρευνα με σκοπό την κατάσχεση μετρητών και πάσης φύσεως ακριβών αντικειμένων!

Πιο συγκεκριμένα, στο άρθρο 11 (Εξουσίες ενεργούντος την κατάσχεση κινητών στα χέρια του οφειλέτη) αναφέρεται ειδικότερα:

Ο ενεργών την κατάσχεση έχει την εξουσία, εφόσον το απαιτεί ο σκοπός της αναγκαστικής εκτέλεσης, να εισέρχεται στην κατοικία ή και σε κάθε άλλο χώρο που βρίσκεται στην κατοχή του καθ’ ου η εκτέλεση, να ανοίγει τις πόρτες και να προβαίνει σε έρευνες, καθώς και να ανοίγει κλειστά έπιπλα, σκεύη, ή δοχεία.

Ο ενεργών την κατάσχεση μπορεί να ζητήσει τη συνδρομή της αρμόδιας για την τήρηση της τάξης Αρχής, η οποία υποχρεούται να την παρέχει….

Στο άρθρο 14 (Κατάσχεση νομισμάτων και χρεογράφων) μεταξύ άλλων αναφέρεται:

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ! >> https://egerssi.gr/%ce%ba%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%bf%cf%83-%ce%b5%ce%bd-%ce%ba%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%b5%ce%b9-%ce%b7-%ce%b1-%ce%b1-%ce%b4-%ce%b5/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr