Home ΗΠΑ 3 ακόμη τραυματισμοί από το εμβόλιο για τον COVID εγκρίθηκαν για αποζημίωση από τις αρχές των ΗΠΑ

3 ακόμη τραυματισμοί από το εμβόλιο για τον COVID εγκρίθηκαν για αποζημίωση από τις αρχές των ΗΠΑ

by _
0 comment 194 views
3 ακόμη τραυματισμοί από το εμβόλιο για τον COVID εγκρίθηκαν για αποζημίωση από τις αρχές των ΗΠΑ
3 ακόμη τραυματισμοί από το εμβόλιο για τον COVID εγκρίθηκαν για αποζημίωση από τις αρχές των ΗΠΑ

3 ακόμη τραυματισμοί από το εμβόλιο για τον COVID εγκρίθηκαν για αποζημίωση από τις αρχές των ΗΠΑ

ΤΟΥ ΤΥΛΕΡ ΝΤΡΕΝΤΕΝ
ΠΕΜΠΤΗ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022 – 10:03 μ.μ


Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com: Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο Η Αυστραλιανή Κυβέρνηση προσφέρεται τώρα να πληρώσει για κηδείες όσων ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ από εμβόλια για τον COVID γιατί κυβερνήσεις από όλο τον κόσμο έχουν αρχίζει να ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΟΥΝ…ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ή/και…ΘΑΝΑΤΟΥΣ που έχουν υποστεί από το…ΨΕΥΤΟ-ΜΠΟΛΙ!!!


Συντάχθηκε από τον Zachary Stieber μέσω των The Epoch Times (η έμφαση δική μας),

Τρεις επιπλέον τραυματισμοί από τα εμβόλια COVID-19 πληρούν τις απαιτήσεις για αποζημίωση, ανακοίνωσαν οι αρχές των ΗΠΑ στις 20 Οκτωβρίου.

Έξι αξιώσεις που υποβλήθηκαν στο Πρόγραμμα Αποζημίωσης Τραυματισμού Αντιμέτρων (CICP, Countermeasures Injury Compensation Program) έχουν πλέον προσδιοριστεί ότι είναι επιλέξιμες για αποζημίωση, είπε αξιωματούχος της Διοίκησης Πόρων και Υπηρεσιών Υγείας σε σύσκεψη για τα εμβόλια. Όλοι οι αξιώσεις σχετίζονται με εμβόλια κατά του COVID-19.

Το ένα είναι αποτέλεσμα σοβαρού αλλεργικού σοκ. Τα άλλα πέντε είναι αποτέλεσμα μυοκαρδίτιδας, μιας μορφής καρδιακής φλεγμονής.

Κανένας από τους έξι τραυματίες δεν έχει αποζημιωθεί. Οι αξιωματούχοι εξετάζουν τις «επιλέξιμες δαπάνες», είπε ο αξιωματούχος.



Λόγω της επίκλησης κατάστασης έκτακτης ανάγκης λόγω της πανδημίας COVID-19, οι αξιώσεις τραυματισμού κατά του εμβολίου COVID-19 πρέπει να υποβάλλονται στο CICP, αντί για ένα διαφορετικό πρόγραμμα που ονομάζεται Εθνικό Πρόγραμμα Αποζημίωσης Τραυματισμού Εμβολίων (VICP, National Vaccine Injury Compensation Program).

Ορισμένες σοβαρές παθήσεις και θάνατοι καλύπτονται από το CICP, αλλά οι αξιώσεις πρέπει να κριθούν από μια μυστική επιτροπή ως αποδεδειγμένη σύνδεση μεταξύ της πάθησης ή του θανάτου και του εμβολίου.

Ορισμένες θεραπείες για τον COVID-19 καλύπτονται επίσης από το πρόγραμμα.

Σαράντα οκτώ αξιώσεις έχουν απορριφθεί επειδή δεν πληρούσαν την τυπική απόδειξη της αιτιώδους συνάφειας ή/και ο τραυματισμός που υπέστη ο ασθενής δεν καλύπτεται, είπε ο αξιωματούχος της διοίκησης.



Από την 1η Οκτωβρίου, έχουν υποβληθεί περίπου 10.300 αξιώσεις. Περίπου το 70 τοις εκατό ισχυρίζονται τραυματισμούς από εμβόλια για τον COVID-19.

Οι αξιώσεις VICP πέφτουν

Υποβάλλονται πολλοί περισσότεροι αξιώσεις στο CICP παρά στο VICP, το οποίο δημιουργήθηκε τη δεκαετία του 1980 για να προστατεύσει τους κατασκευαστές εμβολίων από μηνύσεις.

Το VICP καλύπτει έναν αριθμό εμβολίων που χορηγούνται τακτικά σε Αμερικανούς, όπως το εμβόλιο ιλαράς, το εμβόλιο ηπατίτιδας Α και το εμβόλιο κατά του τετάνου.

Διαβάστε περισσότερα here…

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr