Home Greek News ΣΟΚ – ΜΚΟ του Σόρος στην Ελλάδα φέρουν τα σύμβολα των παιδεραστών! Συνδέονται με τη SOLIDARITY NOW της Αντιγόνης Λυμπεράκη, ξαδέλφης του Μητσοτάκη! Αλλάζουν τώρα τα σύμβολα τους για να μην φαίνεται εμφανώς πλέον ότι συνδέονται με τη παιδεραστία γιατί ο κόσμος τους πήρε χαμπάρι!

ΣΟΚ – ΜΚΟ του Σόρος στην Ελλάδα φέρουν τα σύμβολα των παιδεραστών! Συνδέονται με τη SOLIDARITY NOW της Αντιγόνης Λυμπεράκη, ξαδέλφης του Μητσοτάκη! Αλλάζουν τώρα τα σύμβολα τους για να μην φαίνεται εμφανώς πλέον ότι συνδέονται με τη παιδεραστία γιατί ο κόσμος τους πήρε χαμπάρι!

by _
0 comment 309 views

ΣΟΚ – ΜΚΟ του Σόρος στην Ελλάδα φέρουν τα σύμβολα των παιδεραστών! Συνδέονται με τη SOLIDARITY NOW της Αντιγόνης Λυμπεράκη, ξαδέλφης του Μητσοτάκη! Αλλάζουν τώρα τα σύμβολα τους για να μην φαίνεται εμφανώς πλέον ότι συνδέονται με τη παιδεραστία γιατί ο κόσμος τους πήρε χαμπάρι!

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 15 ΟΚΤ. 2022  | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Σχολιάζει το GreekNewOnDemand.com: Προτού διαβάσετε την παρακάτω ανάρτηση στο Facebook, πρέπει να καταλάβετε ότι αυτός ο Σφακιανάκης ΔΕΝ πρωτοαποκάλυψε πανελλαδικά τις προάλλες τα επίσημα σύμβολα των παιδεραστών σύμφωνα με το FBI (που διευθύνεται το ΙΔΙΟ από παιδεραστές και εγκληματίες!…ΣΙΓΑ μην εμπιστευτούμε τους Αμερικανούς για αυτό το θέμα!) αλλά ΕΜΕΙΣ από τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ, αρχής γενομένης το 2016 και μετά, όταν είχαν πρωτοξεσπάσει το μεγάλο σκάνδαλο Πιτσαγκεϊτ (Pizzagate) που αφορά τα μεγάλα κυκλώματα παιδεραστίας που τρέχουν οι ελιτ σε όλο τον κόσμο. Διαβάστε το πρόσφατο άρθρο μας πάνω σε αυτό με τίτλο Αυτά είναι τα σύμβολα των παιδεραστών για να επικοινωνούν. Τα χρησιμοποιούν και στην…ΕΛΛΑΔΑ. Σας τα είχαμε αποκαλύψει πρώτοι εμείς το 2017 σε σχέση με το σκάνδαλο Πιτσαγκεϊτ!!!

Η ΕΥΠ είχε βγάλει κάτι το 2015 για αυτό το θέμα στον ιστότοπό της και το είχε καλύψει ένα ελληνικό ιστολόγιο το 2009. Αλλά εμείς όμως από το GreekNewsOnDemand.com σας είχαμε πρωτοαποκαλύψει/αναδείξει κατά κόρον αυτό το θέμα, πανελλαδικά (μέσα από συνεχείς τηλεοπτικές εκπομπές, σορό άρθρα και αναρτήσεις στα social media), εν σχέσει με το εν λόγω παγκοσμίου εμβελίας σκάνδαλο, Πιτσαγκεϊτ. Π.χ., πληκτρολογήστε τη λέξη Πιτσαγκέϊτ στη μηχανή αναζητήσεως του σάιτ μας και εκεί θα βρείτε πάρα πολλά άρθρα που είχαμε βγάλει για αυτό το θέμα από το 2016 και μετά.

Εμείς αποκαλύπταμε και αναδεικνύαμε συνεχώς αυτά τα σύμβολα εν σχέσει με ένα σκάνδαλο που πρωτοξέσπασε το 2016, εν μέσω των τότε αμερικανικών προεδρικών εκλογών, και που απασχολούσε όλα τα ΜΜΕ, το διαδίκτυο και τα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης σε όλο τον κόσμο, μέχρι που ήλθε η διαταγή…ΑΝΩΘΕΝ ΝΑ ΘΑΦΤΕΙ. Όπερ και εγένετο!

Κι όμως, όταν εμείς, μαζί με ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ άλλους ερευνητές εκεί έξω, αρχίσαμε να ερευνάμε και να αποκαλύπτουμε αυτό το θέμα (από το 2016), τα ΜΜΕ, τόσο στην ΕΛΛΑΔΑ όσο και σε όλο τον κόσμο, μας χαρακτήριζαν ως διαδίδοντες «θεωρίες συνωμοσίας». Εξ ου η δημιουργία του όρου…ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ, FAKE NEWS (δημιούργημα της…CIA, παρεμπιπτόντως). Αλλά τώρα…ΞΑΦΝΙΚΑ!….έχουμε συστημικούς δημοσιογράφους, όπως ο ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ, που…ΞΑΦΝΙΚΑ!…ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ….έχουν αρχίσει να εκμεταλλεύονται ΑΥΤΑ που ΠΡΩΤΟΑΠΟΚΑΛΥΨΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ! ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!! Μήπως επειδή εννοιάζονται ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ για την ασφάλεια των παιδιών μας;;; ΑΝ ήταν έτσι τα πράγματα, τότε, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ έδειξαν την ανάλογη σπουδή για ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ τους…ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ που συνδέεονται με τη Νέα Δημοκρατία;;;


Βαγγελης Θεοδωρουλακης

Να πάμε και λίγο πιο βαθιά;

Ο Μανώλης Σφακιανάκης, πρόεδρος Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας CSI, αποκάλυψε τα σύμβολα που χρησιμοποιούν μεταξύ τους οι παιδόφιλοι για να συνεννοούνται. Πολλοί από αυτούς τα έχουν σε μεταγιόν ή τα κάνουν τατουάζ για να τους… αναγνωρίζουν. «Δυστυχώς υπάρχουν ανάμεσά μας, τους συναντάμε, τους βλέπουμε αλλά δεν ξέρουμε. Χρησιμοποιούν κάποια σύμβολα, είναι μύησης και χαιρετισμού». Υ.Γ : το ίδιο logo έχει κ ”φιλανθρωπικο” ιδρυμα …

Ο λόγος για την Μη Κυβερνητική Οργάνωση “Elpida Home” που έχει δημιουργήσει ένα “Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων”, όπως το αποκαλεί, στην περιοχή της Θεσσαλονίκης. Αυτή δεν είναι όμως μια απλή, μια τυχαία, ΜΚΟ σαν τις περισσότερες από όλες τις άλλες. Έχει δημιουργηθεί από την “μαμά” ΜΚΟ, την SOLIDARITY NOW, η οποία ως γνωστόν ανήκει -σε ποιον άλλον- στον Τζορτζ Σόρος. Και έχει δημιουργηθεί μέσω του ιδρύματος “RADCLIFF FOUNDΑTION” το οποίο χρηματοδοτείται τόσο από τον Σόρος όσο -και από τον άλλον …αγαπημένο μας- τον Μπιλ Κλιντον και ομώνυμο ίδρυμα CLINTON που έχει φτιάξει μαζί με την Χίλαρι.

Να θυμίσουμε ποια είναι επικεφαλής ως Γενική Διευθύντρια στην SOLIDARITY NOW του Σόρος; Η Αντιγόνη Λυμπεράκη, η αγαπημένη ανηψιά του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη -κόρη της αδελφή του- και εξαδέλφη του νυν πρωθυπουργού μας, Κούλη Μητσοτάκη. Και δεν είναι μόνο στενοί συγγενείς, αλλά και ομοϊδεάτες αφού εκτός από την εκλογή της ως βουλευτή με το “αδελφό” Ποτάμι του Στ. Θεοδωράκη το 2015 εμφορείται και από τις ίδιες αντιλήψεις μαζί του ιδιαύτερα στα εθνικά και (λαθρο)μεταναστευτικά θέματα.

Το μεγάλο ζήτημα με αυτό την ΜΚΟ είναι η απροκάλυπτη “προώθηση” εκ μέρους της ΠΑΔΙΔΟΦΙΛΙΑΣ. Ακριβώς… Και πέρα από όσα τυχόν συμβαίνουν πίσω από τις κλειστές πόρτες της, αρκούν τα ΣΗΜΑΤΑ αυτής της ΜΚΟ για να καταλάβει εύκολα κανείς ότι ναι, υπάρχει πολύ σοβαρό θέμα. Σήματα ακριβώς τα ίδια με αυτά που χρησιμοποιούν διεθνώς οι ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ. Και για να μην φανεί …υπερβολικό, δεν πρέπει να ξεχνάμε επίσης ότι έχει ξεκινήσει διεθνώς -ακόμη και έσω του ΟΗΕ- εδώ και μερικά χρόνια, μια βρώμικη και αηδιαστική προσπάθεια η παιδοφιλία. Στην δε Ευρώπη, η Ολλανδία νομιμοποίησε και αναγνώρισε και επίσημα το κόμμα των παιδόφιλων που έχει βασικό του στόχο τη νομιμοποίηση της σεξουαλικής επαφής μεταξύ ενηλίκων και ανηλίκων από 12 ετών!!!

Τα διεθνή σύμβολα των παιδοφίλων φαίνονται καθαρά τις φωτογραφίες που παρουσιάζουμε από το κτίριο του “Elpida Home” στην Θεσσαλονίκη με το λογότυπο της ΜΚΟ. Για να μην υπάρχει μάλιστα ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ότι αυτά είναι τα σύμβολα των εγκληματιών και διεστραμμένων παιδοφίλων, παρουσιάζουμε μαζί και το ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ του FBI που έχει δημοσιεύσει -και έχει “επικηρύξει” – τα σύμβολα που χρησιμοποιούν οι παιδόφιλοι και οι παιδεραστές για να προωθούν και να επικοινωνούν για τις ανώμαλες ορέξεις και πράξεις τους.

—————————— ——

Η μεγαλύτερη επίσης ΑΠΟΔΕΙΞΗ της ενοχής που υπάρχει είναι ότι πριν από λίγο καιρό οι αρμόδιοι της ΜΚΟ αυτής έτρεξαν να αφαιρέσουν από το λογότυπο το “πατενταρισμένο” σύμβολο της παιδεραστίας. Ειδοποιήθηκαν και θέλησαν να προλάβουν τα χειρότερα και να κρύψουν αυτά που συνέβαιναν; Σημασία έχει ότι οι φωτογραφίες και τα ντοκουμέντα υπάρχουν που δείχνουν το πώς ήταν και πώς το …άλλαξαν. Όπως επίσης έχει σημασία ότι από την αρχή της ίδρυσής του, το 2016, “Elpida Home” δημιουργήθηκε με βασικό σκοπό τη φιλοξενία ασυνόδευτων … “προσφυγόπουλων”, μέχρι και 800 τον αριθμό.

Όπως είπαμε το “Elpida Home” στήθηκε μέσω του Radcliffe Foundation, στο οποίο κάνει κουμάντο ο Φρανκ Τζούστρα, Καναδός δισεκατομμυριούχος, κολλητός του Σόρος και συμπρόεδρος μαζί του στο περίφημο International Crisis Group. Επίσης μανατζάρει και λεφτά του περιβόητου ιδρύματος ΚΛΙΝΤΟΝ. Σε μία από τις φωτογραφίες φαίνεται μάλιστα έξω από το “Elpida Home” υπό το σήμα των παιδοφίλων. Έχουν γραφτεί μάλιστα πολλά και για το ρόλο του στη διακίνηση παιδιών από την Αϊτή κυρίως μετά τον σεισμό και το τσουνάμι του 2010. Ο άλλος που φαίνεται δίπλα του στην φωτογραφία είναι ο Amed Khan, επίσης στενός συνεργάτης του Σόρος. Κι από την Αϊτή “ήρθαν” μετά από λίγα χρόνια και στην Ελλάδα όπου με την έκρηξη του λαθρομεταναστευτικού είχαμε και έχουμε τις ανεξέλεγκτες ροές και ασυνόδευτων “προσφυγόπουλων” πολλά από τα οποία …εξαφανίζονται προς διάφορες κατευθύνσεις, σε μια εποχή που οργιάζει και το trafficking ανηλίκων.

(οι ανωτέρω πληροφορίες από την Katerina Vovoli)

Και ποιες είπαμε ήταν οι πρώτες αρμοδιότητες που ανέλαβε ο ίδιος ο Μητσοτάκης; 1. τα ανήλικα και ασυνόδευτα προσφυγόπουλα (ρωτήστε τον Λιγνάδη γιατί) και 2. την ΕΥΠ. Προφανές γιατί….. 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr