Home Greek News Υποκλοπές: Μεθοδεύσεις ΕΛΚ και Ν.Δ. μετά τη διπλή «βόμβα» από την PEGA

Υποκλοπές: Μεθοδεύσεις ΕΛΚ και Ν.Δ. μετά τη διπλή «βόμβα» από την PEGA

by _
0 comment 257 views
Υποκλοπές: Μεθοδεύσεις ΕΛΚ και Ν.Δ. μετά τη διπλή «βόμβα» από την PEGA
Υποκλοπές: Μεθοδεύσεις ΕΛΚ και Ν.Δ. μετά τη διπλή «βόμβα» από την PEGA

____________

AP Photo/Jean-Francois Badias, File

Υποκλοπές: Μεθοδεύσεις ΕΛΚ και Ν.Δ. μετά τη διπλή «βόμβα» από την PEGA

Προσπάθεια υποβάθμισης από τον πρόεδρο της επιτροπής και μέλος του ΕΛΚ, ο οποίος επιτέθηκε στον Δημήτρη Παπαδημούλη, μετά το διπλό χτύπημα της PEGA προς την κυβέρνηση. 

Ένα μεγάλο παρασκηνιακό παιχνίδι φαίνεται πως βρίσκεται σε εξέλιξη με «παίκτες» το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα και τη Νέα Δημοκρατία, στον απόηχο της διπλής… μπαλοθιάς από την επιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου, που εξετάζει και το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων στη χώρα μας.

Από τις χθεσινές ανακοινώσεις, προέκυψε, πρώτον, ότι η PEGA ζητά την παρέμβαση της Europol προκειμένου να σταματήσει η ελληνική κυβέρνηση να παίζει καθυστερήσεις για το σκάνδαλο και, δεύτερον, ότι η επιτροπή ζητά να δει στην επικείμενη επίσκεψή της στην Ελλάδα, τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τον τέως γ.γ. του πρωθυπουργού Γρηγόρη Δημητριάδη, τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστο Σπίρτζη και τους επιχειρηματίες Φέλιξ Μπίτζιο και Γιάννη Λαβράνο. 

Αμέσως μετά, ωστόσο, κι ενώ φαίνεται πως στο Μαξίμου σήμανε συναγερμός, καθώς η αρμόδια επιτροπή έρχεται να εξετάσει τα πρόσωπα που η Ν.Δ. απέφυγε να έρθουν στη σχετική Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής, ο ίδιος ο πρόεδρός της, Jeroen Lenaers, μέλος του ΕΛΚ, επιχείρησε να υποβαθμίσει την υπόθεση και επιτέθηκε προς τον αντιπρόεδρο της Ευρωβουλής, Δημήτρη Παπαδημούλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ! >> https://www.efsyn.gr/politiki/kybernisi/361706_ypoklopes-methodeyseis-elk-kai-nd-meta-ti-dipli-bomba-apo-tin-pega

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr