Home ΔΙΕΘΝΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ: Η ψευτο-πανδημία του COVID-19 ήταν η πρόβα της ελίτ για το “Great Reset”, τη «Μεγάλη Επανεκκίνηση»!!!

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ: Η ψευτο-πανδημία του COVID-19 ήταν η πρόβα της ελίτ για το “Great Reset”, τη «Μεγάλη Επανεκκίνηση»!!!

by _
0 comment 359 views
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ: Η πανδημία ήταν η πρόβα της ελίτ για το “The Great Reset”, τη «Μεγάλη Επανεκκίνηση»!!!
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ: Η πανδημία ήταν η πρόβα της ελίτ για το “The Great Reset”, τη «Μεγάλη Επανεκκίνηση»!!!

_____________

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ: Η ψευτο-πανδημία του COVID-19 ήταν η πρόβα της ελίτ για το “Great Reset”, τη «Μεγάλη Επανεκκίνηση»!!!

30 Σεπτεμβρίου 2022 Sean Adl-Tabatabai

_____________

Η πανδημία του COVID-19 ήταν μια πρόβα του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ για να προετοιμαστεί για την έναρξη της «Μεγάλης επαναφοράς».

Η ενστάλαξη φόβου στον πληθυσμό είναι το κλειδί για την επίτευξη συμμόρφωσης. Και με την απόκτηση μαζικής συμμόρφωσης κατά τη διάρκεια της πανδημίας, η παγκόσμια ελίτ δοκίμασε πόσο εύκολο θα ήταν γι’ αυτήν να ξεκινήσουν την ατζέντα της Μεγάλης Επανεκκίνηση.

«Οι πληθυσμοί έχουν δείξει σε συντριπτική πλειοψηφία προθυμία να κάνουν θυσίες», δήλωσε ο ιδρυτής του WEF Klaus Schwab. «Οι αλλαγές που είδαμε ως απάντηση στον COVID-19 αποδεικνύουν ότι είναι δυνατή η επανεκκίνηση των οικονομικών και κοινωνικών θεμελίων μας».

Το Americanthinker.com αναφέρει: Στο νέο του βιβλίο The Great Reset: Global Elites and the Permanent Lockdown, ο Marc Morano αποκαλύπτει πώς «15 ημέρες για να επιβραδύνετε την εξάπλωση» ήταν στην πραγματικότητα «15 ημέρες για να ξεκινήσετε την προετοιμασία σας για να αποδεχτείτε ένα νέο επίπεδο τυραννίας. ”

Δείχνει πώς η ατζέντα είχε τεθεί δεκαετίες πριν από την πανδημία και σε αυτήν δόθηκε δυναμική κατά τη διάρκεια του πολέμου κατά της τρομοκρατίας μετά την 11η Σεπτεμβρίου. Τα σημάδια μακράς προετοιμασίας για τη Μεγάλη Επαναφορά είναι πλέον εμφανή. Ο Morano τα παραθέτει, συνδέοντας τις κουκίδες.



Στόχος ήταν η παγκόσμια διακυβέρνηση, οι φόροι άνθρακα, η ενδυνάμωση των μη εκλεγμένων γραφειοκρατών και η αυστηρή ρύθμιση όλων των ανθρώπινων προσπαθειών. Το ευαγγέλιο σύμφωνα με το WEF υπόσχεται στους ανθρώπους ότι «δεν θα σας ανήκει τίποτα και θα είστε ευτυχισμένοι». Στον χαρακτηρισμό του Schwab για την Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση, οι φυσικές, ψηφιακές και βιολογικές ταυτότητές μας θα συγχωνευτούν σε μία. Και προς το συμφέρον της ισότητας και της συμμετοχής, θα θυσιάσουμε την ιδιοκτησία, την ιδιωτική ζωή και την ελευθερία, παραμένοντας εξαρτημένοι και επομένως υπό τον έλεγχο των κυβερνήσεων. Εν τω μεταξύ, η παγκόσμια ελίτ θα αφαιρέσει την ιδιοκτησία και θα αναλάβει την εξουσία πάνω σε όλα. Εκατοντάδες δισεκατομμυριούχοι επιχειρηματίες, χρηματοδότες με επιρροή και παγκόσμιοι ηγέτες συμμετέχουν σε αυτό το έργο.

Ο Morano πιστεύει ότι μετά την 11η Σεπτεμβρίου, με την επέκταση των κυβερνητικών εξουσιών μέσω του νόμου PATRIOT, ο λεγόμενος Παγκόσμιος Πόλεμος κατά της Τρομοκρατίας (GWOT) εξελίχθηκε σε πόλεμο κατά των πληθυσμών των δυτικών δημοκρατιών. Κατά ειρωνικό τρόπο, αυτός ο πόλεμος κατά των ισλαμιστών παρήγαγε αυταρχικά αστυνομικά κράτη που περιόρισαν κάθε κριτική για τις τζιχαντιστικές πτυχές του Ισλάμ, απαγόρευαν την εκπαίδευση πρακτόρων στο ισλαμικό δόγμα, καλωσόρισαν στελέχη της Μουσουλμανικής Αδελφότητας στην κυβέρνηση και επέμεναν ότι «το Ισλάμ είναι μια θρησκεία ειρήνης».

Μαζί με αυτό, αριστερές και αναρχικές ιδέες εισήχθησαν σε κυβερνήσεις και εταιρείες μέσω ορδών κατηχημένων νέων από τα τμήματα ανθρωπιστικών επιστημών των πανεπιστημίων. Στη θέση ενός ισχυρού, ανταγωνιστικού και αξιοκρατικού καπιταλισμού, εισήχθη ο καπιταλισμός «μετόχων». Αυτό στοχεύει στην εξάλειψη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, στην εδραίωση της αγοράς στα χέρια λίγων εταιρειών, οι οποίες, σε συμβίωση με τις κυβερνήσεις, θα ελέγχουν τους ανθρώπους. Οι διευθυντές, οι λεγόμενοι ειδικοί και οι γραφειοκράτες θα γίνουν ισχυροί. Αλλά τον έλεγχο όλων θα έχουν οι δισεκατομμυριούχοι χρηματοδότες και οι επενδυτικές τους εταιρείες.

Ο Morano προσδιορίζει τους θεσμούς και τα άτομα πίσω από τη Μεγάλη Επαναφορά: το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF), τα Ηνωμένα Έθνη, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, τον Οργανισμό Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων, την Ομάδα Bilderberg, η Τριμερής Επιτροπή, ο Τζορτζ Σόρος, ο Μπιλ Γκέιτς, ο Βασιλιάς Τσαρλς, η Big Tech, ηγέτες συνδικάτων, ΜΚΟ και άλλοι.



Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, η συγχώνευση της κυβέρνησης και της εταιρικής εξουσίας αποδείχθηκε μεγάλη απειλή για την ατομική ελευθερία. Για να «ξεπεράσει τα όρια» του απορρήτου των δεδομένων, ο Schwab είχε προτείνει «συμφωνίες κοινής χρήσης δεδομένων δημόσιου και ιδιωτικού τομέα» στο βιβλίο του 2018 Shaping the Future of the Fourth Industrial Revolution. Προωθεί επίσης περήφανα τη συγχώνευση ανθρώπου και μηχανής, με εμφυτεύσιμους υπολογιστές για να αξιολογήσει πώς νιώθουν και αντιδρούν οι άνθρωποι. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η «Παγκόσμια Έκθεση Κινδύνων 2019» του WEF λέει: «Ο αυταρχισμός είναι ευκολότερος σε έναν κόσμο απόλυτης ορατότητας και ιχνηλασιμότητας, ενώ η δημοκρατία μπορεί να αποδειχθεί πιο δύσκολη».

Τα πραγματικά lockdowns COVID-19 δεν ήταν τίποτα λιγότερο από την αναστολή της δημοκρατίας. Γραφειοκράτες και εμπειρογνώμονες της δημόσιας υγείας παραβίασαν την κοινοβουλευτική συζήτηση για να τερματίσουν τα συνταγματικά δικαιώματα για την ελεύθερη κυκλοφορία, τον συνεταιρισμό, την προσπόριση  του προς το ζην, της λήψεως εκπαίδευσηε και της θρησκευτικής λατρείας.

Τα ψέματα πουλήθηκαν ελεύθερα. Τα νοσοκομεία αύξησαν δολίως τον αριθμό των ασθενών και των θανάτων «με COVID», παρείχαν κίνητρα από τον Νόμο του Κογκρέσου για την Βοήθεια, Ανακούφιση και Οικονομική Ασφάλεια (CARES) για τον κορωνοϊό που ενέκρινε περισσότερα κεφάλαια για νοσοκομεία με ασθενείς με κορωνοϊό. Ο Δρ Thomas T. Siler σημείωσε ότι, «σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου Νοσημάτων, μόνο το 6% όσων πέθαναν με Covid-19 δεν είχαν άλλες προϋπάρχουσες καταστάσεις υγείας, ενώ το 94% είχε κατά μέσο όρο τέσσερις καταστάσεις υγείας που τους επηρέαζαν ήδη!”

Ο πλούτος των δισεκατομμυριούχων έφτασε σε υψηλά ρεκόρ — μία από τις μεγαλύτερες μεταφορές πλούτου στην ιστορία, η οποία θα επιταχυνθεί μόνο με τη δημιουργία ενός ψηφιακού νομίσματος και την εφαρμογή ενός συστήματος κοινωνικής βαθμολόγησης τύπου Κίνας. Η μικρή επιχείρηση, εν τω μεταξύ, αποδεκατίζεται. Μέσω της οικονομικής κατάρρευσης, της ανεργίας και του πληθωρισμού που προκλήθηκαν από την πανδημία, δημιουργείται ένα καθεστώς εξάρτησης από δωρεές για την εξάλειψη την ανταγωνιστικότητα και την ώθηση για αριστεία στο όνομα της ισότητας.

Ο Morano βλέπει επίσης τα lockdown και τις εντολές του COVID ως δώρο στους ακτιβιστές για το κλίμα, οι οποίοι σημειώνουν με χαρά ότι θα μπορούσε να χρησιμεύσει ως πρότυπο για μελλοντικά κλιματικά lockdown, τα οποία πιστεύουν ότι το κοινό θα είναι πρόθυμο να συμμορφωθεί. Όσο παράλογο κι αν φαίνεται, η ηθοποιός Jane Fonda ισχυρίστηκε ότι ο λιώσιμος πάγος της Αρκτικής απελευθερώνει παθογόνα στα οποία οι άνθρωποι δεν έχουν ανοσία, ένας γιατρός στη Βρετανική Κολομβία διέγνωσε ότι ένας ασθενής έπασχε από «κλιματική αλλαγή» και η Lancet Planetary Health υποστήριξε την εφαρμογή της «κλιματικής αλλαγής ως έγκυρη αιτία στα πιστοποιητικά θανάτου.

Εάν πιστεύετε ότι πρόκειται για τυχαίες υπερβολές, σκεφτείτε αυτό που έγραψε η Mariana Mazzucato, σύμβουλος του ΠΟΥ και του ΟΗΕ που χρηματοδοτείται από τον George Soros, το Ίδρυμα Ford, το Rockefeller Foundation και άλλους, στο «Avoiding a Climate Lockdown» («Αποφεύγοντας ένα κλιματικό κατακλείδωμα»), ένα τελεσίγραφο για αδράνεια για την «έκτακτη ανάγκη για το κλίμα». Το περιοδικό Time, στο τεύχος Απριλίου του 2021, ισχυρίστηκε ότι η πανδημία έχει δώσει στην Ε.Ε. η τέλεια ευκαιρία για να αναμορφώσει την οικονομική της ατζέντα με «το κλίμα στον πυρήνα». Γιόρτασε τα lockdown για τον COVID ως πρότυπο για το lockdown για το κλίμα. Και το 2022, οι Δημοκρατικοί της Βουλής προέτρεψαν τον Μπάιντεν να μεταβεί από την κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τον COVID σε μια «έκτακτη ανάγκη για το κλίμα».

Ο Μοράνο ολοκληρώνει το βιβλίο του με ιδέες για μια Μεγάλη Απόρριψη, μέσω της αντίστασης. Προτείνει μια σειρά μεταρρυθμίσεων για τον περιορισμό των εκτελεστικών εξουσιών έκτακτης ανάγκης. Ζητεί επίσης από ένα άγρυπνο κοινό να αψηφήσει τις παράλογες εντολές, ενώ προτρέπει τους Ρεπουμπλικάνους -υπέρμαχους της ατομικής ελευθερίας και της περιορισμένης κυβέρνησης- να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να υποστηρίξουν αυτές τις αρχές. Όταν ο φόβος χρησιμοποιείται ως όπλο, οι άνθρωποι πρέπει να επιλέξουν την αφοβία.

Περισσότερα ΕΔΩ >> https://newspunch.com/the-pandemic-was-the-elites-rehearsal-for-the-great-reset/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr