Home ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΙΑ Χρυσή Αυγή;;; – Από μικρό παιδί χαιρετούσε ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ η…ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ!!! Κρύβεται εδώ και χρόνια η εβραιο-γερμανική καταγωγή της!!!

ΠΟΙΑ Χρυσή Αυγή;;; – Από μικρό παιδί χαιρετούσε ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ η…ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ!!! Κρύβεται εδώ και χρόνια η εβραιο-γερμανική καταγωγή της!!!

by _
0 comment 353 views

____________

ΠΟΙΑ Χρυσή Αυγή;;; – Από μικρό παιδί χαιρετούσε ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ η…ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ!!! Κρύβεται εδώ και χρόνια η εβραιο-γερμανική καταγωγή της!!!

_____________

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 05 OKT. 2022  | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube

______________

Μια οικιακή ταινία του 1930 που κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2015 δείχνει τον Εδουάρδο Η’ να διδάσκει τη Βασίλισσα Ελισάβετ Β’ πώς να εκτελεί έναν ναζιστικό χαιρετισμό όταν ήταν παιδί.

Η Sun δημοσίευσε τη φωτογραφία 20 δευτερολέπτων που δείχνει τον πρίγκιπα Εδουάρδο να δείχνει στη μέλλουσα βασίλισσα και την αδερφή της πώς να κάνουν έναν ναζιστικό χαιρετισμό. Ένα στιγμιότυπο από την ταινία εμφανίστηκε στο εξώφυλλο της έντυπης έκδοσης του The Sun με έναν τίτλο που γράφει «Their royal heilnesses» (προσέξτε το ΧΈΙΛ στο η βασιλική αυτών Υψηλότης)

Γυρίστηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1930, όταν η τότε πριγκίπισσα Ελισάβετ ήταν περίπου 6 ή 7 ετών και η αδερφή της, πριγκίπισσα Μαργαρίτα περίπου τριών. Η ταινία τραβήχτηκε στην κατοικία της οικογένειας στη Σκωτία την εποχή που ο Χίτλερ ανέβηκε στην εξουσία στη Γερμανία.

Ένας εκπρόσωπος του Παλατιού του Μπάκιγχαμ επέκρινε την ιστορία δηλώνοντας: «Είναι απογοητευτικό ότι η ταινία, που γυρίστηκε πριν από οκτώ δεκαετίες και προφανώς από το προσωπικό οικογενειακό αρχείο (της Μεγαλειότητάς της), αποκτήθηκε και αξιοποιήθηκε με αυτόν τον τρόπο».

Η Sun επικαλέστηκε την εμπειρογνώμονα των Ναζί, Δρ. Karina Urbach, η οποία είπε: «Η βασίλισσα έχει περήφανο ιστορικό του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και αισθάνεται το καθήκον της απέναντι στη χώρα της και κανείς δεν θα της έλεγε ποτέ ότι ήταν συμπαθής προς τη ναζιστική Γερμανία… Ήταν παιδί όταν αυτή η ταινία πυροβολήθηκε, πολύ πριν γίνουν ευρέως γνωστές οι θηριωδίες των Ναζί».

Πολλοί αναλυτές έχουν προτείνει ότι ο Έντουαρντ ήταν καταλύτης για τον χαιρετισμό, σημειώνοντας ότι ήταν συμπαθής με τον Χίτλερ. Όπως εξήγησε η Sun, «Τα δημοσιεύουμε σήμερα, γνωρίζοντας ότι δεν αντανακλούν άσχημα τη βασίλισσα μας, την αείμνηστη αδερφή ή τη μητέρα της με κανέναν τρόπο. Παρέχουν, ωστόσο, μια συναρπαστική εικόνα για τις στρεβλωμένες προκαταλήψεις του Εδουάρδου Η’ και των φίλων του σε εκείνη τη ζοφερή, παρανοϊκή, ταραχώδη δεκαετία».

Μην ξεχνάτε το σκάνδαλο που προκάλεσε ο πρίγκιπας Χάρι το 2005 όταν φωτογραφήθηκε σε ένα πάρτι στο Λος Άντζελες φορώντας ναζιστικά ρούχα!

Οι δεσμοί μεταξύ της βρετανικής βασιλικής οικογένειας και των Ναζί είναι πολύ γνωστοί εδώ και πολλά χρόνια. Αυτό, όμως, που είναι πραγματικά σημαντικό εδώ είναι ότι η ίδια η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας είχε αναγνωρίσει τις γερμανικές ρίζες της σε μια επίσημη δήλωση το 1917!

Και διαβάζουμε…

Τρίτη 17 Ιουλίου 1917.

Διακήρυξις του Βασιλέως

Δηλών ότι το όνομα του Windsor (Ουίνδσορ) πρόκειται να γεννηθεί από τον βασιλικόν οίκον και την οικογένειάν του και παραιτείται πάσης χρήσεως όλων των γερμανικών τίτλων ευγενείας.

 

Ενώ ημείς, έχοντες λάβει υπόψιν το όνομα και τον τίτλον του βασιλικού οίκου και της οικογένειάς μας, αποφασίσαμεν ότι εις το εξής ο οίκος και η οικογένεια ημών θα διαμορφούνται και θα ονομάζονται ως ο Οίκος και η Οικογένεια του Ουίνδσορ.

George R.I.

Και δια του παρόντος δηλούμε περαιτέρω και ανακοινούμεν ότι ημείς και δια τον εαυτόν μας και δια λογαριασμόν των απογόνων ημών και όλων των άλλων απογόνων της ρηθείσης γιαγιάς μας, της βασίλισσας Βικτώριας, που είναι υποτελείς των βασιλειών τούτων, εγκαταλείπομεν και χαίρομεν της διακοπής της χρήσεως των βαθμών, ονομάτων, τίτλων ευγενείσας, τίτλων και τιμών δούκων και δούκισσων της Σαξονίας και πρίγκιπων και πριγκιπισσών της Σαξονίας-Κόμπουργκ και της Γκότα και όλων των άλλων γερμανικών βαθμών, ονομάτων και τίτλων ευγενείας

 

Και ενώ αποφασίσαμεν περαιτέρω χάριν ημών και χάριν των απογόνων μας και όλων των άλλων των απογόνων της γιαγιάς μας, της Βασίλισσας, της Βικτώριας -ευλογημένης και ένδοξης μνήμης– να εγκαταλείψωμεν και να σταματήσωμεν την χρήσιν όλων των γερμανικών τίτλων ευγενείας .

 

Τίτλοι, τιμαί και ονομασίαι εις ημάς ή εις αυτούς που ανήκουν ή ανήκουν μέχρι τούδε.

Δοθείσα εις την Αυλήν ημών εν τω ανακτόρω του Μπάκιγχαμ, τη 17η ημέρα του Ιουλίου, και το έτος του Κυρίου μας, το 1917, και το όγδοον έτος της βασιλείας μας.

Δείτε το αρχικό δημοσίευμα….

Και τέλος, διαβάστε επίσης το πρόσφατο ΙΔΟΥ η Χαζάρικη καταγωγή της…ψευτο-βασίλισσας Ελισάβετ – Είναι όλοι τους ΕΒΡΑΙΚΗΣ και ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ καταγωγής διότι οι Saxe-Coburg Gotha προέρχεται από την Μαύρη Αρχοντιά της Βενετίας που είναι όλοι Χαζαρο-Εβραίοι!!!

Δείτε τα σχετικά βίντεο!…

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr