Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES Βασίλισσα Ελισάβετ: Η προέλευση του ψευδο-κορωνοϊού εντοπίζεται τελικά στο Ινστ. Pirbright του …ΒΡΕΤΑΝΙΚΟΥ ΣΤΕΜΜΑΤΟΣ. Σύνδεση με τον ελληνικής καταγωγής πρ. επικεφαλής της CIA George Tenet!!!

Βασίλισσα Ελισάβετ: Η προέλευση του ψευδο-κορωνοϊού εντοπίζεται τελικά στο Ινστ. Pirbright του …ΒΡΕΤΑΝΙΚΟΥ ΣΤΕΜΜΑΤΟΣ. Σύνδεση με τον ελληνικής καταγωγής πρ. επικεφαλής της CIA George Tenet!!!

by _
0 comment 614 views

Βασίλισσα Ελισάβετ: Η προέλευση του ψευδο-κορωνοϊού εντοπίζεται τελικά στο Ινστ. Pirbright του …ΒΡΕΤΑΝΙΚΟΥ ΣΤΕΜΜΑΤΟΣ. Σύνδεση με τον ελληνικής καταγωγής πρ. επικεφαλής της CIA George J. Tenet!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 02 Οκτ. 2022 | ΑΘΗΝΑΙ | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Στο παρακάτω βίντεο που αναρτήθηκε στο κανάλι του BBC στο Youtube τον Απριλ. του 2020, δηλαδή, λίγες ημέρες μετά την κήρυξη της ΨΕΥΤΟ-πανδημίας του ΨΕΥΔΟ-κορωνοϊού, οπου μαθαίνουμε τα εξής ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΠΑΤΗΛΑ για τη βασίλισσα που ΚΟΡΟΪΔΕΥΕ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ τον Βρετανικό λαό καθώς και…ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ εδώ που τα λέμε!…

Αυτού Μεγαλειότης Βασίλισσα Ελισάβετ Β’ παραδίδει ειδική εκπομπή στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Κοινοπολιτεία σε σχέση με την επιδημία του κορωνοϊού.

Η βασίλισσα υποσχέθηκε στο έθνος ότι έρχονται καλύτερες μέρες, κατά τη διάρκεια ειδικής ομιλίας την Κυριακή.

Σε μια σπάνια ομιλία της, αναγνώρισε τη θλίψη και τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι Βρετανοί κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ναι, ΚΑΛΑ….«έρχονται καλύτερες μέρες» και «αναγνώρισε τη θλίψη και τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι Βρετανοί» τους οποίους Βρετανούς θα τους…ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ!!! ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ!!!

Δείτε το!….

ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ του AMERICANS FOR INNOVATION (ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ)  | PDF | https://tinyurl.com/utex8ys

Σύμφωνα με το σάιτ Americans For Innovation….

Το Ινστιτούτο Pirbright του Ηνωμένο Βασιλείου έχει λάβει 11 διπλώματα ευρεσιτεχνίας των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένου του US Patent (διπλώματος ευρεσιτεχνίας των Ηνωμένων Πολιτειών) για τον Coronavirus αριθ. 10.130.701 με ημερομηνία 20 Νοεμβρίου του 2018!!!

ΙΔΟΥ Ο …«ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ» ΣΑΣ:

Η πλήρης καταγραφή/εγγραφή της πατέντας του κορωνοϊού του Ινστιτούτου Pirbright σύμφωνα με τα Google Patents >> https://patents.google.com/patent/US10130701B2/en

Δείτε επίσης ΕΔΩ >> https://pubchem.ncbi.nlm.nih.gov/patent/US-10130701-B2

Με τον βρετανικό κορονοϊό, εφηύραν πρώτα τον ψεύτικο ιό (που προφανώς σημαίνει ότι είχαν ήδη αναπτύξει το εμβόλιο), μετά τον εισήγαγαν στο κοινό στη μακρινή Κίνα για να τρομάξουν τους ανθρώπους και τις κυβερνήσεις να πληρώσουν δισεκατομμύρια δολάρια στους κατασκευαστές εμβολίων–εν προκειμένω στους χρηματοδότες του Ινστιτούτου Pirbright.

Αυτός ο τρόπος λειτουργίας να χρησιμοποιείς την προπαγάνδα για να προκαλέσεις τον πανικό ώστε να κινήσεις τις αγορές και να κερδίσεις χρήματα, είναι εντελώς εγκληματικό.

Ο προπαγανδιστής του CDC, Δρ. Anthony S. Fauci, έλαβε σημαντική χρηματοδότηση από το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates, το οποίο χρηματοδότησε επίσης τον κάτοχο του διπλώματος ευρεσιτεχνίας Coronavirus, το Ινστιτούτο Pirbright από το Ηνωμένο Βασίλειο. Ο Facui έχει λάβει επιχορήγηση 100 εκατομμυρίων δολαρίων από τον Gates.

Το Ίδρυμα Gates είναι επίσης σημαντικός χρηματοδότης του Ινστιτούτου Pirbright με τα DARPA, The Wellcome Trust (Ηνωμένο Βασίλειο), DARPA, WHO, EU, DER.

Το Ινστιτούτο Pirbright ελέγχεται από τη Χρυσή Μετοχή (Golden Share) της Βασίλισσας μαζί με τις εταιρείες SERCO και QinetiQ.

Δείτε το προφίλ τους στο Facebook εδώ >> https://www.facebook.com/ThePirbrightInstitute/

Οι ελεγκτές της Pirbright εντοπίζουν τις ρίζες τους στην SERCO, την QinetiQ και τον Sir Geoffrey E. Pattie, τον Πρόεδρο Marconi και το Βρετανικό Ινστιτούτο Πνευματικής Ιδιοκτησίας.

Εξωφρενικά, η βρετανική SERCO διευθύνει σήμερα το Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας των ΗΠΑ (απoδείξεις παρακάτω), το US FEMA Περιοχή 04, και τη , ιστότοπους των ΗΠΑ Obamacare , το OPM, το GSA και του SPAWAR  του Ναυτικού των ΗΠΑ, της πολιτείας Βιρτζίνια , της Νέας Υόρκης 63 ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας πόλεων των ΗΠΑ και πολλά άλλα.

Η SERCO χρησιμοποίησε τον έλεγχό της στο Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας των ΗΠΑ για να εκδώσει, σε χρόνο ρεκόρ, για τη βρετανική βιολογική της εταιρεία, δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τον…κορονωϊό — αυτό είναι σκέτη απάτη.



Η εταιρεία της Βασίλισσας Ινστιτούτο Pirbright κρατά Ευρεσιτεχνία ΗΠΑ αριθ. 10,130,701 σχετικά με τον ΚΟΡΩΝΟΪΟ. Η Pirbright εντοπίζει την προέλευσή της στις SERCO Group Plc και QinetiQ Group Plc, οι οποίες έχουν και οι δύο συμβάσεις με το Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας των ΗΠΑ. Εξωφρενικά, η SERCO ουσιαστικά τρέχει τη διαδικασία αίτησης για διπλώματα ευρεσιτεχνίας του Γραφείου Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας των ΗΠΑ (υπό το Υπουργείο Εμπορίου)! 

Αυτό είναι απάτη και ακυρώνει τον ισχυρισμό ενώ ο κόσμος πολεμά ακόμη αυτήν την ψευτοπανδημία εμπνευσμένη από την Βρετανοαμερικανική Εταιρεία Pilgrims Society, κατά τη γνώμη μας. [(Βλέπε THE PIRBRIGHT INSTITUTE, Co. No. 00559784. (Ιαν. 07, 1956) . Πιστοποιητικό σύστασης και σχετικά αρχεία. Companies House (Ηνωμένο Βασίλειο)]

Η Βασίλισσα Ελισάβετ Β’ ήταν η επί μακρόν Προστάτις της Βρετανοαμερικανικής Εταιρείας Προσκυνητών (Pilgrims Society). Ο Λόρδος Henry Solomon Wellcome κατάσκοπος-φαρμακοπροπαγανδιστής ήταν μυστικό ιδρυτικό μέλος των Pilgrims μαζί με τον Winston Churchill, τον προπαγανδιστή John Buchan και τους Λόρδους Μπέρναμ και Νορθκλιφ των Daily Telegraph και Daily Mail. (Βλέπε The Pilgrims Society of Great Britain, United States, Profile Books, London (2002,2003) (Ιαν. 2002, σελ. 1: «Ως Προστάτης των Προσκυνητών, μου δίνεται μεγάλη χαρά για να υποστηρίξω τη μοναδική συνεισφορά που έχει κάνει η Εταιρεία στις αγγλοαμερικανικές σχέσεις με τα χρόνια.”) (Βλέπε επίσης, Η Εταιρεία Προσκυνητών ελέγχει τον Τύπο .)

Οι χρηματοδότες Pirbright:

Οι διαχειριστές Pirbright:



ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΒΡΕΤΑΝΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΚΛΟΠΗΣ & ΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ (THE PILGRIMS SOCIETY) — Η ΠΗΓΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ: Η SERCO ελέγχει τις διαδικασίες του Γραφείου Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας των ΗΠΑ από το 2006 έως σήμερα. Σωστά διαβάσατε, μια ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ εταιρεία ελέγχει το Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας της ΑΜΕΡΙΚΗΣ όπου οι καλύτεροι και ευφυέστεροι της Αμερικής ξεγελιούνται νομίζοντας ότι είναι μια δίκαιη διαδικασία. Στην πραγματικότητα, όπως θα αποδείξουμε παρακάτω, τα μέσα ενημέρωσης, οι πληροφορίες και οι τραπεζικές υπηρεσίες της Βρετανικής και Αμερικανικής Εταιρείας Προσκυνητών οπλοποιούν όλα όσα αγγίζουν. (Βλέπε AFI. (22 Νοεμβρίου 2017) . Ο οπλισμός των μέσων κοινωνικής δικτύωσης πρέπει να μας αφορά όλους.)

US Pat. Νο. (Αριθ. Πατέντας των ΗΠΑ) 10.130.701. (20 Νοεμβρίου 2018). ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ. Ανάδοχος: THE PIRBRIGHT INSTUTE (Woking, Pirbright, Μεγάλη Βρετανία), χρηματοδοτούμενο από το Wellcome Trust, το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates, τη DARPA, τον WHO, την Ευρωπαϊκή Ένωση, το Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας των ΗΠΑ.

Το Ινστιτούτο Pirbright εφηύρε τον κορωνοϊό σε πολυτελή, άρτια εξοπλισμένα εργαστήρια που βρίσκονται στο Woking του Surrey της Αγγλίας λίγο έξω από την εξωτερική ζώνη M25 του Λονδίνου.

Το Pirbright Institute (Ινστιτούτο Pirbright) είναι ένα βρετανικό φιλανθρωπικό ίδρυμα (Αριθ. Εταιρείας 00559784) που έχει καταστατικό από τη Βασίλισσα Ελισάβετ. Ελέγχεται από το Συμβούλιο Βιοτεχνολογίας και Βιολογικής Έρευνας ( BBSRC ) της κυβέρνησης του Ηνωμένου ασιλείου. Με τη σειρά του, η Υπηρεσία Έρευνας και Καινοτομίας του Ηνωμένου Βασιελιου επιβλέπει το BBSRC.

Το BBSRC δημιουργήθηκε το 1994 αναλαμβάνοντας τις δραστηριότητες βιολογικής επιστήμης του Συμβουλίου Επιστήμης και Μηχανικής Έρευνας (SERC). Το 1986, το SERC αποχρηματοδοτήθηκε από τον Sir Geoffrey E. Pattie, τον Υπουργό Επικρατείας Βιομηχανίας και Πληροφοριών. Ταυτόχρονα ενσωμάτωσε μια εμπορική SERCO και συγχώνευσε την RCA σε αυτήν. Αργότερα ανέλαβε τον έλεγχο του Μαρκόνι και στη συνέχεια τη συγχώνευσε στην GEC.



Στις 22 Ιουνίου 1994 , ο Pattie έγινε πρόεδρος του Βρετανικού Ινστιτούτο Δικαίου Πνευματικής Ιδιοκτησίας με ιδρυτικά μέλη που περιλάμβαναν γνωστούς Αμερικανούς διαφθοροκράτες, όπως η GEC, η Glaxo Holdings (πρώην Wellcome, χρηματοδότης Pirbright), η Thorn EMI, η Unilever, το Wellcome Foundation (χρηματοδότης Pirbright), η Wellcome Research (χρηματοδότης Pirbright), η Zeneca Group (Dame Bridget Margaret Ogilvie είναι διευθυντής του Wellcome Trust), η Amersham, η Dyson, η McDermott, η Microsoft (Bill Gates, χρηματοδότης Pirbright), η Wilmer Cutler Pickering Hale LLP ( εταιρία κυνηγιού μαγισσών του Robert Mueller), η Finnegan Henderson, η Morrison & Forester, η BAT, η IBM (Βλέπε AFI. (22 Νοεμβρίου 2017) . 

Βλέπω AFI. (24 Οκτωβρίου 2019) . Ο Πόλεμος της Πληροφορίας 200 ετών: Η Εταιρεία Προσκυνητών Η.Β.-ΗΠΑ ελέγχει τον Τύπο που κατευθύνει τη νοημοσύνη (ψέματα κατασκοπείας) για να λυγίσει τις λέξεις και τον πολιτισμό στον αθεϊστικό σοσιαλφασισμό. Αμερικανοί για την Καινοτομία .

Σημειωτέον – Ο Rupert C. Soames του Pilgrims Society είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της SERCO, πελάτης εμπορίας ανθρώπων του αεροσκάφους «Lolita Express» του Jeffrey E. Epstein στο «Pedophile Island» της Καραϊβικής.

Από 04 Μαΐου 2018 Η SERCO είχε λάβει 5,52 δισεκατομμύρια δολάρια σε 15.699 κυβερνητικές συμβάσεις των ΗΠΑ 5.000 από αυτές τις συμβάσεις ήταν PRIME CONTRACTS (7,2 MB *.csv) . Αυτό δεν περιλαμβάνει συμβόλαια με διάφορες πολιτείες των ΗΠΑ όπως Νέα Υόρκη και Βιρτζίνια . 

Σημειωτέον – Ο ίδιος ο Jeffrey E. Epstein ήταν εκβιαστής της Pilgrims Society για την MI6, τη CIA και τη Mossad. Ήταν διακινητής ανθρώπων για την Εταιρεία Προσκυνητών (Pilgrims’ Society)

Σημειωτέον – Η πρώτη με ημερ. 17 Μαΐου 2006 σύμβαση του Γραφείου Ευρεσιτεχνιών των ΗΠΑ με τη SERCO  λείπει (όλοι οι αριθμοί αφαιρέθηκαν) από τις βάσεις δεδομένων των ομοσπονδιακών συμβάσεων. Οι ερευνητές είπαν ότι η πρόσβαση απαιτεί ένα αίτημα FOIA (αίτημα στο πλαίσιο του Νόμου Περί της Ελευθερίας της Πληροφορίας) για να το λάβουν.

Περιέργως, η SERCO, Inc. δεν ενσωματώθηκε στις ΗΠΑ μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου 2008 – κατά τη διάρκεια της μετάβασης του εκλεγμένου Προέδρου Μπαράκ Ομπάμα, αμέσως μετά το μέλος της Pilgrims Society Larry Summers ανέλαβε την ευθύνη του Εθνικού Οικονομικού Συμβουλίου —κατά τη διάρκεια της τραπεζικής «κρίσης» του 2008. Σαφώς, η SERCO δεν είχε καμία εταιρική υπόσταση να αρχίσει να διαχειρίζεται το Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας των ΗΠΑ το 2006, ως εκ τούτου τα αρχεία έχουν συσκοτιστεί εσκεμμένα.

Αυτοί οι εγκληματίες της Κοινωνίας των Προσκυνητών μας έφεραν από το 2020 τον κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας κορωνοϊός τους που το ενσωμάτωσαν μετά, με τη βοήθεια του Δρ. Φάουτσι και των Κινέζων, στο σκεύασμα του θανατηφόρου «εμβολίου» για τον ψευδό-κορωνοϊό!

Ο…ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ George J. Tenet , πρώην διευθυντής της CIA έγινε διευθυντής της QinetiQ που ανήκει στο Στέμμα του Λονδίνου στην Group Plc. Αυτό έγινε στις 24 Οκτωβρίου 2006 αμέσως μετά την εγκατάλειψη της θέσης του στη CIA–διατηρώντας παράλληλα την άκρως απόρρητη άδεια ασφαλείας των ΗΠΑ. Αναφέρθηκε 13 φορές στην QinetiQ 2007 Ετήσια Έκθεση . Η QinetiQ μοιράζεται την ιδιοκτησία δορυφορικών επικοινωνιών του Υπουργείου Άμυνας δίπλα στο Ινστιτούτο Pirbright στο Surrey του Ηνωμένου Βασιλείου. Κανονική διεφθαρμένη επιχείρηση; Προδότης? Στασιολόγος; Ισχύουν όλα τα παραπάνω για αυτόν;;;

Εδώ είναι η απόδειξη ότι ο George Tenet είναι εγγεγραμμένος στην εγκληματική QinetiQ!!!!: Qinetiq Group Plc, Co. No. 4586941. (Oct. 24, 2006). GEORGE TENET [former C.I.A. director (1997-2004)] Director Appointment. Companies House.

Δείτε επίσης Υποσημείωση 1 για τις ετήσιες εκθέσεις QinetiQ (2002-2019) .

Η SERCO, μια βρετανική εταιρεία που ελέγχεται από το Crown (το Στέμμα), διευθύνει το Γραφείο Ευρεσιτεχνιών των ΗΠΑ. Ο πρώην διευθυντής της CIA Τζορτζ Τένετ ήταν διευθυντής του Crown QinetiQ αμέσως μετά την αποχώρησή του από τη CIA και διατηρώντας ακόμη τις άκρως απόρρητες εξουσιοδοτήσεις του.

Η SERCΟ σχημάτισε το Ινστιτούτο Pirbright που υπέβαλε την εφεύρεση για τον κορωνοϊό στο Γραφείο Πατέντων των ΗΠΑ, έχοντας λάβει χρηματοδότηση για αυτό το έργο από το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates (Microsoft), το Wellcome Trust (ψεύτικο ήταν και πωλήθηκε στην GlaxoSmithKline), την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (ΕΕ), τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), την Defr και την DARPA.



Σε μόλις 17 μήνες, ο ελεγκτής διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας Bao Q. Li που διαχειρίζεται η SERCO εξέδωσε τον κορωνοϊό US Pat. Νο. 10.130.701 στην Pirbright χωρίς σχεδόν καμία αντίρρηση (αυτό σημαίνει ότι μάλλον δόθηκε μια «επιταγή εν λευκώ» σε αυτήν). Αυτή η διαδικασία διαρκεί συνήθως τρία ή περισσότερα χρόνια.

ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ:

Ούτε η Pirbright ούτε το Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας των ΗΠΑ αποκάλυψαν τις συγκρούσεις συμφερόντων τους κατά την έκδοση αυτού του διπλώματος ευρεσιτεχνίας για τον Coronavirus, τον Κορωνοϊό!!!

Από τη βρετανική πλευρά, τα πάντα σχετικά με αυτόν τον κορωνοϊό ξεκινούν από το Στέμμα, την Εταιρεία Προσκυνητών που προωθεί την…ΕΥΓΟΝΙΚΗ, τους Πράκτορες του Στέμματος και τους διεφθαρμένους αυλικούς της Βασίλισσας στο Privy Council.

Από την αμερικανική πλευρά, απεικονίζει τη ταραχώδη φύση της δραστηριότητας του Γραφείου Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας των ΗΠΑ, την Ανώτερη Εκτελεστική Υπηρεσία (SES), τους Crown Agents (πράκτορες του Στέμματος), το OPIC, την USAID, το διεφθαρμένο Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, τον ανώτατο δικαστή John Roberts, το FBI, τη CIA και την NSA (που συνδέονται με το Pilgrims Society).

Το 2018, όταν η στρατιωτική υπηρεσία DARPA αρνήθηκε να χρηματοδοτήσει ένα έργο Fauci λόγω του σοβαρού κινδύνου ενός ιικού παράγοντα SARS ενισχυμένο με Gain-of-Function (μια τεχνική παρόμοια με τον εμπλουτισμό ουρανίου για ατομικά όπλα) σε ένα πείραμα ενός ” εμβόλιο διπλής χρήσης-βιοόπλο, μια πολύ μυστηριώδης έρευνα πραγματοποιήθηκε από το Ινστιτούτο Pirbright στο Ηνωμένο Βασίλειο χάρη στις συνεισφορές της ίδιας της DARPA, του Ιδρύματος Bill & Melinda Gates και του Τμήματος Περιβάλλοντος, Γεωργίας και Αγροτικών Υποθέσεων (Defra ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Περισσότερα ΕΔΩ.

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr