Home ΚΟΣΜΟΣ ΝΕΚΡΟΣ από σοβαρή καρδιακή προσβολή αμέσως ΜΕΤΑ το μπόλι ο φημισμένος και βραβευμένος με Grammy ράπερ Coolio!!!

ΝΕΚΡΟΣ από σοβαρή καρδιακή προσβολή αμέσως ΜΕΤΑ το μπόλι ο φημισμένος και βραβευμένος με Grammy ράπερ Coolio!!!

by _
0 comment 310 views

ΝΕΚΡΟΣ από σοβαρή καρδιακή προσβολή αμέσως ΜΕΤΑ το μπόλι ο φημισμένος και βραβευμένος με Grammy ράπερ Coolio!!!

Ο ράπερ Coolio πέθανε από μεγάλη καρδιακή προσβολή – Σαστισμένοι οι γιατροί

Είχε πει για τους ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ: «Αναζητώ ενεργά αυτούς τους τύπους γαμιόλων και κάνω ό,τι μπορώ για να τους καταστρέψω… αυτή είναι μια από τις δουλειές μου… να σκοτώνω παιδεραστές»….!!!


Ο βραβευμένος με Grammy ράπερ Coolio πέθανε από «ξαφνική και απροσδόκητη» καρδιακή προσβολή την Τετάρτη. Ο ράπερ ήταν πιθανότατα πλήρως εμβολιασμένος, όπως πολλοί άλλοι στον κλάδο.

Σύμφωνα με αναφορές, οι παραϊατροί δήλωσαν ότι ο 59χρονος καλλιτέχνης, γεννημένος Artis Leon Ivey Jr., υπέστη καρδιακή ανακοπή. Στο σημείο διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

«Από όσο γνωρίζω τώρα είναι ότι βρισκόταν στο σπίτι ενός φίλου και, ενώ ήταν στο μπάνιο, υπέστη καρδιακή προσβολή», είπε στους δημοσιογράφους ο Jarez Posey, ο επί μακρόν μάνατζερ των ράπερ.

Tο Deseret.com αναφέρει: Σύμφωνα με το περιοδικό «People», o ντράμερ/φροντμαν των Roots, Questlove, ήταν μία από τις πρώτες διασημότητες που αντέδρασαν στα νέα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης,  «Καλό παρέδεισο, αδελφέ», έγραψε.

Ο ράπερ Ice Cube απέτισε επίσης φόρο τιμής στον Coolio: «Αυτά είναι θλιβερά νέα», έγραψε. «Έβλεπα από πρώτο χέρι την πορεία αυτού του ανθρώπου στην κορυφή του κλάδου. Αναπαύσου εν ειρήνη.”



Για τι ήταν περισσότερο γνωστός ο Coolio;

Η μουσική καριέρα του Coolio διήρκεσε περισσότερες από τρεις δεκαετίες. Σύμφωνα με το περιοδικό Variety, ο ράπερ με έδρα το Λος Άντζελες έγινε σταρ στα μέσα της δεκαετίας του 1990 με το τραγούδι “Gangsta’s Paradise”, το οποίο εμφανίστηκε στο soundtrack της ταινίας “Dangerous Minds” του 1995, με πρωταγωνίστρια τη Michelle Pfeiffer. Σύμφωνα με το περιοδικό Billboard, ήταν το Νο. 1 σινγκλ του 1995 στις ΗΠΑ και είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ραπ τραγούδια όλων των εποχών.

Το τραγούδι έφτασε το 1 δισεκατομμύριο προβολές στο YouTube νωρίτερα φέτος, ανέφερε το CNN.



«Είναι ένα από αυτά τα είδη τραγουδιών που ξεπερνά τις γενιές», είπε ο Coolio σε πρόσφατη συνέντευξή του, σύμφωνα με το CNN. «Δεν χρησιμοποίησα μοντέρνες λέξεις… νομίζω ότι το έκανε διαχρονικό».

Ο ράπερ Coolio ήταν επίσης γνωστός για τα γενναία σχόλια του για την παιδεραστία. Είχε πει ότι «σκοτώνει» παιδεραστές και ότι πρέπει να «σβηθούν από προσώπου γης» «Δεν τους αξίζει ισόβια κάθειρξη», είπε ο τραγουδιστής του «Gangsta’s Paradise».

«Αναζητώ ενεργά αυτούς τους τύπους γαμιόλων και κάνω ό,τι μπορώ για να τους καταστρέψω… αυτή είναι μια από τις δουλειές μου… να σκοτώνω παιδεραστές».

Ένα βίντεο του ράπερ Coolio, AKA Artis Leon Ivey Jr., που ισχυρίζεται ότι κυνηγά και σκοτώνει παιδόφιλους έχει γίνει viral μετά τον πρόωρο θάνατό του.

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr