Home ΔΙΕΘΝΗ Αναδρομή στο παρελθόν: Όταν η IKEA προωθούσε την κατανάλωση… ΖΩΥΦΙΩΝ το…2018!!! Προωθούσαν ήδη από τότε την Μεγάλη Επανεκκίνηση!!!

Αναδρομή στο παρελθόν: Όταν η IKEA προωθούσε την κατανάλωση… ΖΩΥΦΙΩΝ το…2018!!! Προωθούσαν ήδη από τότε την Μεγάλη Επανεκκίνηση!!!

by _
0 comment 295 views

Αναδρομή στο παρελθόν: Όταν η IKEA προωθούσε την κατανάλωση… ΖΩΥΦΙΩΝ το…2018!!! Προωθούσαν ήδη από τότε την Μεγάλη Επανεκκίνηση πριν ακόμη γίνει γνωστή!!!

ΔΙΩΞΤΕ την IKEA από την ΕΛΛΑΔΑ!!! Είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ για τη Πατρίδα μας καθώς και για όλο τον κόσμο!!!

Καθώς οι λάτρεις των ζωύφιων έχουν ωθήσει την επικίνδυνη ατζέντα τους σε υπερένταση, ας ανατρέξουμε σε ένα βίντεο προώθησης της IKEA που άρχισε να δοκιμάζει ανταλλάσσοντας τα παγκοσμίου φήμης κεφτεδάκια τους και αντικαθιστώντας το κρέας με κουκούτσι γεμάτο ζωύφια.

Το βίντεο προώθησης προωθήθηκε από το…Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Klaus Swab και κυκλοφόρησε το…2018 !!!

Με άλλα λόγια, το Φόρουμ προετοίμαζε ήδη από τότε το κοινό να αποδεχθεί τη “Μεγάλη Επανεκκίνησή” του, ακόμη και πριν κάποιος καταλάβει τι ήταν αυτό!!! Προετοίμαζαν, προδιέθεταν τον κόσμο να ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ αυτό το ύπουλο πράγμα…ΠΡΟ ΨΕΥΤΟΠΑΝΔΗΜΙΑΣ, της οποίας η επέκταση είναι το “Great Reset” (“Μεγάλη Επανεκκίνησή”)!!!

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο όπου είχαν βάλει έναν μεγάλο…ΑΝΩΜΑΛΟ να μας προαναγγείλει αυτό το ΚΑΚΟ!!!

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr