Home ΔΙΕΘΝΗ Ο Πούτιν υπέγραψε την προσάρτηση – «Οι περιοχές θα είναι για πάντα δικές μας»

Ο Πούτιν υπέγραψε την προσάρτηση – «Οι περιοχές θα είναι για πάντα δικές μας»

by _
0 comment 261 views
Ο Πούτιν υπέγραψε την προσάρτηση – «Οι περιοχές θα είναι για πάντα δικές μας»
Ο Πούτιν υπέγραψε την προσάρτηση – «Οι περιοχές θα είναι για πάντα δικές μας»

Ο Πούτιν υπέγραψε την προσάρτηση – «Οι περιοχές θα είναι για πάντα δικές μας»

«Θα κάνουμε τα πάντα για να τις υπερασπίσουμε», είπε ο Πούτιν που ζητά τώρα συνομιλίες με την Ουκρανία – Επίθεση σε Δύση και ΗΠΑ

Τα διατάγματα προσάρτησης των τεσσάρων κατεχόμενων ουκρανικών περιοχών στη Ρωσία, υπέγραψε ο Βλαντιμίρ Πούτιν, με τους αντίστοιχους διορισμένους επικεφαλής τους, στη διάρκεια της τελετής που ετοίμασε για τον σκοπό αυτό το Κρεμλίνο την Παρασκευή.

Ο Πούτιν υπέγραψε την προσάρτηση των ουκρανικών εδαφών

Στη διάρκεια της ομιλίας του, ο Πούτιν είπε για την προσάρτηση των περιοχών του Ντονμπάς, της Χερσώνας και της Ζαπορίζια: «Οι πολίτες στις περιοχές της Ουκρανίας έκαναν τις επιλογές τους, υπογράψαμε την προσάρτησή τους και ελπίζουμε το κοινοβούλιο να την κάνει αποδεκτή. Εξάλλου, το δικαίωμα στην αυτοδιάθεση, προβλέπεται στον χάρτη του ΟΗΕ. Εδώ μάχονταν οι προπαππούδες μας. Όλοι εκείνοι που θέλουν να έχουν το δικαίωμα να ζήσουν, είναι θύματα των απάνθρωπων ενεργειών του καθεστώτος του Κιέβου. Θα φτιάξουμε τις υποδομές και θα αυξήσουμε την ασφάλεια, ώστε να αισθανθούν οι πολίτες την πλήρη υποστήριξη της μητέρας Ρωσίας. Δεν θα τους προδώσουμε ποτέ, θα γίνουν Ρώσοι πολίτες. Η απόφαση του 1991 δεν βασίστηκε στην επιθυμία των πολιτών. Η Ρωσία δεν έχει βλέψεις για την αναβίωση της ΕΣΣΔ. Η αλήθεια είναι με το μέρος μας».

Δείτε βίντεο:

Watch live: Vladimir Putin is hosting a signing ceremony for the annexation of four areas of Ukraine

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του, ο Πούτιν είπε πως «είμαστε έτοιμοι για συζητήσεις με την Ουκρανία. Καλούμε το καθεστώς του Κιέβου να σταματήσει αμέσως όλες τις εχθροπραξίες, τον Πόλεμο που εξαπέλυσε το 2014 και να επιστρέψει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Το Κίεβο πρέπει να σεβαστεί την επιλογή των πολιτών σε Λουχάνσκ, Ντονέτσκ, Ζαπορίζια και Χερσώνα. Αυτός είναι ο μόνος δρόμος για τη ειρήνη»…

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr