Home ΚΟΣΜΟΣ Η ισπανική κυβέρνηση θέλει να «νομιμοποιήσει το σεξ μεταξύ ενηλίκων και παιδιών». Πίσω από αυτό το Π.Ο.Φ., του οποίου παραμένει ΜΕΛΟΣ ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ!!!

Η ισπανική κυβέρνηση θέλει να «νομιμοποιήσει το σεξ μεταξύ ενηλίκων και παιδιών». Πίσω από αυτό το Π.Ο.Φ., του οποίου παραμένει ΜΕΛΟΣ ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ!!!

by _
0 comment 243 views
Η ισπανική κυβέρνηση θέλει να «νομιμοποιήσει το σεξ μεταξύ ενηλίκων και παιδιών». Πίσω από αυτό το Π.Ο.Φ., του οποίου παραμένει ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ!!!
Η ισπανική κυβέρνηση θέλει να «νομιμοποιήσει το σεξ μεταξύ ενηλίκων και παιδιών». Πίσω από αυτό το Π.Ο.Φ., του οποίου παραμένει ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ!!!

Η ισπανική κυβέρνηση θέλει να «νομιμοποιήσει το σεξ μεταξύ ενηλίκων και παιδιών». Πίσω από αυτό το Π.Ο.Φ., του οποίου παραμένει ΜΕΛΟΣ ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ!!!


Η ισπανική κυβέρνηση θέλει να νομιμοποιήσει το σεξ μεταξύ ενηλίκων και «συναινούντων» παιδιών ηλικίας έως και 12 ετών.

Στις 21 Σεπτεμβρίου, κατά τη διάρκεια μιας ακρόασης στο Κογκρέσο, η υπουργός Ισότητας της Ισπανίας χαρακτήρισε την παιδεραστία «βασικό ανθρώπινο δικαίωμα».Η ακροαριστερή υπουργός, Irene Montero, δήλωσε: «Τα παιδιά πρέπει να έχουν το δικαίωμα να έχουν σεξουαλικές σχέσεις με όποιον θέλουν, εφόσον συναινούν».

Για όσους δίνουν προσοχή, οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο, που λειτουργούν υπό τον έλεγχο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, διεξάγουν πόλεμο στα παιδιά μας. Οι Young Global Leaders του Klaus Schwab προσπαθούν συστηματικά να ομαλοποιήσουν την παιδεραστία και να αποποινικοποιήσουν το σεξ με παιδιά σε όλο τον κόσμο.

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ πως ο ίδιος ο…ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ είναι γέννημα και θρέμμα του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ ( ή ΠΟΦ) και ότι έχει παρτίδες με ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ, όπως ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΓΝΑΔΗΣ, που ΧΑΊΡΟΥΝ…ΕΙΔΙΚΗΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΕΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ «ΙΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ»!!!

Διαβάστε επίσης  Πώς το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ επιλέγει μέλλοντες ηγέτες, όπως ο…ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, η Μέρκελ, ο Μπέζος, ο Ζούκερμπεργκ και ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!…

Και παρ΄ολο που το Π.Ο.Φ. ήταν πίσω από την ψευτο-πανδημία και τα θανατηφόρα μπόλια της, και παρ όλο που είναι πίσω και από την….ΣΕΞΟΥΑΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ (!!!), παραμένει ΣΤΑΘΕΡΑ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Ο…ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΨΕΥΤΟ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.



Το Rairfoundation.com αναφέρει: Το κοινοβούλιο της χώρας ψήφισε έναν αμφιλεγόμενο νέο «νόμο για τη σεξουαλική ελευθερία» που επικεντρώθηκε πρόσφατα στη συναίνεση. Τα διεστραμμένα σχόλια της Montero αποτελούν μέρος της συζήτησης για τη μείωση της ηλικίας συναίνεσης, η οποία αυτή τη στιγμή ορίζεται στα 16, στο πλαίσιο ενός πολυσυζητημένου νόμου που θα τεθεί σε ισχύ στις 7 Οκτωβρίου. Η ιδέα της σοσιαλιστικής κυβέρνησης είναι να μειωθεί η ηλικία συναίνεση σε 12, κάτι που θα άνοιγε περαιτέρω το δρόμο για τους παιδεραστές.

Δείτε το σχετικό βίντεο όπου μιλάει για όλα αυτά αυτό το  ΤΕΡΟΣ MONTERO!!!…

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr