Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ο σταρ του NBA Kyrie Irving λέει ότι έχασε 100 εκατομμύρια δολάρια, 4 χρόνια παράταση επειδή αρνήθηκε το εμβόλιο Covid

Ο σταρ του NBA Kyrie Irving λέει ότι έχασε 100 εκατομμύρια δολάρια, 4 χρόνια παράταση επειδή αρνήθηκε το εμβόλιο Covid

by _
0 comment 290 views

Ο σταρ του NBA Kyrie Irving λέει ότι έχασε 100 εκατομμύρια δολάρια, 4 χρόνια παράταση επειδή αρνήθηκε το εμβόλιο Covid

του Adan Salazar
27 Σεπτεμβρίου 2022, 2:01 μ.μ


Ο πόιντ γκαρντ των Μπρούκλιν Νετς λέει ότι ένιωθε ότι του έδιναν «τελεσίγραφο» μεταξύ του να πάρει το τρύπημα και να μπορέσει να παίξει.

Ο Irving λέει ότι τελικά πήρε την απόφαση να «σταθεί σε κάτι που θα ήταν μεγαλύτερο από εμένα».

Η άρνηση συμμόρφωσης με την εντολή του NBA για το εμβόλιο κατά του Covid κόστισε πάνω από 100 εκατομμύρια δολάρια και μια τετραετή επέκταση συμβολαίου, εξήγησε τη Δευτέρα ο πόιντ γκαρντ των Μπρούκλιν Νετς, Kyrie Irving.

«Έδωσα τέσσερα χρόνια, 100 και κάτι εκατομμύρια δολάρια αποφασίζοντας να μην εμβολιαστώ και αυτή ήταν η απόφαση», είπε ο Ίρβινγκ στους δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια της ημέρας των μέσων ενημέρωσης των Νετς, προσθέτοντας ότι έπρεπε να συμβιβαστεί με τη βαρύτητα της απόφασής του.

«[Πάρτε αυτό] το συμβόλαιο, εμβολιαστείτε ή μην εμβολιαστείτε και υπάρχει ένα επίπεδο αβεβαιότητας για το μέλλον σας, εάν θα είστε σε αυτό το πρωτάθλημα, εάν θα είστε σε αυτήν την ομάδα, οπότε έπρεπε να αντιμετωπίσω αυτή η πραγματική περίσταση της απώλειας της δουλειάς μου για αυτήν την απόφαση».

Ο Ίρβινγκ αποκλείστηκε από την ομάδα του κατά τη διάρκεια των εντός έδρας αγώνων καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν του 2021, μετά την περίφημη άρνησή του να τηρήσει την εντολή πειραματικού εμβολίου mRNA της Νέας Υόρκης.



Ως αποτέλεσμα, το συμβόλαιό του έχει μείνει στον αέρα και λέει ότι αισθάνεται ότι του δίνεται «τελεσίγραφο» μεταξύ του να πάρει το τρύπημα και να μπορεί να παίξει.

«Υποτίθεται ότι τα είχαμε καταλάβει όλα αυτά πριν από την προπόνηση πέρυσι», είπε στους δημοσιογράφους. «Και απλά δεν συνέβη λόγω του καθεστώτος του εάν ήμουν εμβολιασμένος ή μη. Έτσι, κατάλαβα το νόημά τους και έπρεπε απλώς να ζήσω με αυτό. Ήταν ένα σκληρό χάπι για να το καταπιείς, ειλικρινά».

Με μια πιο σοβαρη εννοια, ένιωσα ότι ήμουν υποχρεωμένος να δεχτώ ένα τελεσίγραφο για το αν είχα συμβόλαιο ή όχι, αν θα μπορούσα να είμαι στην ομάδα ή να είμαι γύρω από την ομάδα, είτε ήμουν εμβολιασμένος είτε όχι. Έτσι, έγιναν ξανά σκληρές συζητήσεις», είπε.

Περισσότερα ΕΔΩ >> https://www.infowars.com/posts/nba-star-kyrie-irving-says-he-lost-100-million-4-year-extension-for-refusing-covid-vaccine/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr