Home ΣΤΡΑΤΟΣ / ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ / ΕΥΠ Ενοπλες Δυνάμεις σε πλήρη ετοιμότητα: Φρεγάτες, υποβρύχια, πυραυλάκατοι, ελικόπτερα και Rafale βγαίνουν στο Αιγαίο

Ενοπλες Δυνάμεις σε πλήρη ετοιμότητα: Φρεγάτες, υποβρύχια, πυραυλάκατοι, ελικόπτερα και Rafale βγαίνουν στο Αιγαίο

by _
0 comment 225 views

26/09/2022 22:07

Ενοπλες Δυνάμεις σε πλήρη ετοιμότητα: Φρεγάτες, υποβρύχια, πυραυλάκατοι, ελικόπτερα και Rafale βγαίνουν στο Αιγαίο

Μετά το τουρκικό «Μητσοτάκης γιοκ», ακολούθησε το ελληνικό «νταηλίκια γιοκ» και αφού η σκληρή ρητορική της Αγκυρας στέλνει πολεμικά μηνύματα στην Αθήνα, πλέον οι ρόλοι αντιστρέφονται:  Φρεγάτες, υποβρύχια, πυραυλάκατοι, κανονιοφόροι, ελικόπτερα και μαχητικά αεροσκάφη σε πλήρη σύνθεση και ανάπτυξη, φορτωμένα με όλα τους τα οπλικά συστήματα θα στείλουν το δικό τους μήνυμα στην Αγκυρα από την Τρίτη (27/9)

(Πηγή: Eurokinissi)

Εδώ και περίπου ένα χρόνο από όταν η Αγκυρα ξεκίνησε το στενό… μαρκάρισμα στο Αιγαίο, η Αθήνα ακολουθεί ευλαβικά όσα προστάζει το Διεθνές Δίκαιο, τηρεί τους νόμους και απαντά στις τουρκικές προκλήσεις μη νηφαλιότητα. Η Ελλάδα διεθνοποίησε σε όλα τα forum τις πολεμικές ενέργειες του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και κατάφερε αρχικά την ευρωπαϊκή απομόνωσή του, ενώ λίγο αργότερα, κατάφερε να απενεργοποιήσει και τις αξιώσεις τους για την ανανέωση των F-16 από τις ΗΠΑ, ενώ μπλόκαρε και την αγορά των F-35.

Ολα αυτά ήταν μόνο η αρχή, αφού ακολούθησε πρόσφατα και η παγκόσμια καταδίκη στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, όπου ο σουλτάνος έγινε διεθνώς ρεζίλι δεχόμενος σκληρές κριτικές για την παραβίαση των ελληνικών συνόρων στον Εβροκαι την αμφισβήτηση των ελληνικών νησιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ! >> https://www.reader.gr/politiki/427865/enoples-dynameis-se-pliri-etoimotita-fregates-ypobryhia-pyraylakatoi-elikoptera-kai

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr