Home ΚΟΣΜΟΣ Αν δεν θέλετε να κλάψετε, μην το δείτε. ΑΚΟΥΣΤΕ τη συγκλονιστική απάντηση που έδωσε η Πριγκίπισσα Νταϊάνα στην ερώτηση για το εάν πιστεύει ότι θα γίνει ποτε αυτή βασίλισσα!!! 

Αν δεν θέλετε να κλάψετε, μην το δείτε. ΑΚΟΥΣΤΕ τη συγκλονιστική απάντηση που έδωσε η Πριγκίπισσα Νταϊάνα στην ερώτηση για το εάν πιστεύει ότι θα γίνει ποτε αυτή βασίλισσα!!! 

by _
0 comment 242 views

Αν δεν θέλετε να κλάψετε, μην το δείτε. ΑΚΟΥΣΤΕ τη συγκλονιστική απάντηση που έδωσε η Πριγκίπισσα Νταϊάνα στην ερώτηση για το εάν πιστεύει ότι θα γίνει ποτε αυτή βασίλισσα!!! 

ΠΡΟΣΟΧΗ – ΘΑ ΛΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΡΔΙΕΣ ΣΑΣ!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Ρεπόρτερ – Πιστεύεις ότι θα γίνεις ποτε εσυ βασίλισσα;;;

Πριγκίπισσα Νταϊάνα – Όχι. Όχι, δεν το πιστεύω.

Ρεπόρτερ – Γιατί το πιστεύεις αυτό?

Ντιάνα – Θα ήθελα να είμαι η βασίλισσα των καρδιών των ανθρώπων, στις καρδιές των ανθρώπων, αλλά δεν βλέπω τον εαυτό μου να είναι η βασίλισσα αυτής της χώρας.

Νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι δεν θέλουν να γίνω βασίλισσα. Στην πραγματικότητα, όταν λέω πολλά άτομα εννοώ το κατεστημένο με το οποίο παντρεύτηκα επειδή έχουν αποφασίσει ότι είμαι χωρίς πιθανότητες επιτυχίας.

Ρεπόρτερ – Γιατί πιστεύεις ότι το αποφάσισαν αυτό;



Ντιάνα – Επειδή κάνω τα πράγματα διαφορετικά…επειδή δεν ακολουθώ το εγχειρίδιο κανόνων…επειδή οδηγώ από την καρδιά και όχι από το κεφάλι…και παρόλο που αυτό με έφερε σε μπελάδες στη δουλειά μου, το καταλαβαίνω, αλλά κάποιος πρέπει να πάει εκεί έξω και να αγαπάει τους ανθρώπους και να το δείχνει κιόλας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ!!!

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr