Home Greek News Ατέλειωτη λίστα ΞΑΦΝΙΚΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις!!! – Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ κάνει ΠΟΛΕΜΟ με το ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΨΕΥΤΟ-ΜΠΟΛΙ για να γίνει ΕΥΑΛΩΤΗ η Ελλάδα στους ΤΟΥΡΚΟΥΣ!!!

Ατέλειωτη λίστα ΞΑΦΝΙΚΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις!!! – Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ κάνει ΠΟΛΕΜΟ με το ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΨΕΥΤΟ-ΜΠΟΛΙ για να γίνει ΕΥΑΛΩΤΗ η Ελλάδα στους ΤΟΥΡΚΟΥΣ!!!

by _
0 comment 180 views

Ατέλειωτη λίστα ΞΑΦΝΙΚΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις!!!….

Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ κάνει ΠΟΛΕΜΟ με το ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΨΕΥΤΟ-ΜΠΟΛΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΕΥΔΟ-ΚΟΡΩΝΟΙΟ για να γίνει ΕΥΑΛΩΤΗ όλη η Ελλάδα στους ΤΟΥΡΚΟΥΣ!!!

«Προβληματίζονται» οι στρατιωτικοί από τους ξαφνικούς θανάτους. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ….ΜΠΟΛΙ, ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ!!! Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ…ΠΟΛΕΜΟ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΘΕΣΤΕ ΑΚΟΜΗ;;;!!! ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΤΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΤΡΥΠΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ;;;!!!

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr