Home ΚΟΣΜΟΣ Αμερικανοί εισαγγελείς ΚΥΝΗΓΟYΝ πλέον τον αρχι-εγκληματία Μπιλ Γκεϊτς για τη αγορά αγροκτημάτων για δόλιους σκοπούς!!! [έγγραφο]

Αμερικανοί εισαγγελείς ΚΥΝΗΓΟYΝ πλέον τον αρχι-εγκληματία Μπιλ Γκεϊτς για τη αγορά αγροκτημάτων για δόλιους σκοπούς!!! [έγγραφο]

by _
0 comment 241 views

Αμερικανοί εισαγγελείς ΚΥΝΗΓΟYΝ πλέον τον αρχι-εγκληματία Μπιλ Γκεϊτς για τη αγορά αγροκτημάτων για δόλιους σκοπούς!!! [έγγραφο]

Ο Αμερικανός Γενικός Εισαγγελέας της Βόρειας Ντακότα στοχεύει τώρα τον Μπιλ Γκέιτς μετά την πρόσφατη μαζική αγορά καλλιεργήσιμων εκτάσεων γης

«Το γραφείο μας πρέπει να επιβεβαιώσει πώς η εταιρεία σας χρησιμοποιεί αυτή τη γη…»

από YOAV LITOFF στις 12 Σεπτεμβρίου 2022 / μετάφραση του Ιωάννη Κουντούρη του GreekNewsOnDemand.com στις 17/09/2022, 10:00


Ο δισεκατομμυριούχος Μπιλ Γκέιτς μπορεί να είναι σε μπελάδες, χάριν του Γενικού Εισαγγελέα της Βόρειας Ντακότα. Μάλιστα, το επίμαχο θέμα αφορά πρόσφατο κομμάτι καλλιεργήσιμης γης που αγόρασε ο κ. Γκέιτς. Σε ένα ξέσπασμα αγορών, ο Γκέιτς κοίταξε την κομητεία Πεμπίνα της Βόρειας Ντακότα και αμέσως αποφάσισε ότι έπρεπε να αγοράσει έξι αγροτεμάχια, κάτι που έκανε ακόμη πιο γρήγορα.

Ήταν την περασμένη Τρίτη που το γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα εξέδωσε επιστολή στο Red River Trust όπου ζήτησε εξηγήσεις σχετικά με το πώς η εταιρεία θα χρησιμοποιήσει τη γη. Ζήτησε περαιτέρω έρευνα για να βεβαιωθεί ότι η γη θα χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με τους νόμους περί εταιρικής γεωργίας της Βόρειας Ντακότα.

Πρόσφατα αναφέρθηκε ότι ο Επίτροπος για τη γεωργία Doug Goehring είπε: «Τα άκουσα από όλους σε όλη την πολιτεία,… Αυτοί οι άνθρωποι είναι αναστατωμένοι, αλλά υπάρχουν και άλλοι που είναι απλώς θυμωμένοι για αυτό».

Σύμφωνα με την DailyCaller «η επιστολή όριζε ότι σύμφωνα με τη νομοθεσία της Βόρειας Ντακότα, υπάρχουν «ορισμένοι περιορισμοί στην ικανότητα των καταπιστευμάτων να κατέχουν γεωργική γη ή αγροκτήματα».

«Ο περί Εταιρικής ή Περιορισμένης Ευθύνης Γεωργικός Νόμος έχει ορισμένες εξαιρέσεις, όπως η άδεια εγγεγραμμένων οικογενειακών εκμεταλλεύσεων ή η άδεια χρήσης της γης για επιχειρηματικούς σκοπούς», γράφει η επιστολή. Όσοι παραβιάζουν υπόκεινται σε αστικό πρόστιμο 100 χιλιάδων δολαρίων, αναφέρει η επιστολή.



“Το γραφείο μας πρέπει να επιβεβαιώσει τον τρόπο με τον οποίο η εταιρεία σας χρησιμοποιεί αυτήν τη γη και εάν αυτή η χρήση πληροί οποιαδήποτε από τις νόμιμες εξαιρέσεις, όπως εξαιρέσεις επιχειρηματικού σκοπού, όπως η εξαίρεση επιχειρηματικού σκοπού, ώστε να κλείσουμε αυτήν την υπόθεση και να την καταθέσουμε στα ανενεργά αρχεία μας », προσθέτει η επιστολή.

Αναφέρθηκε περαιτέρω από τη New York Post ότι μια οντότητα με δεσμούς με τον δισεκατομμυριούχο Μπιλ Γκέιτς αγόρασε 2.100 στρέμματα καλλιεργήσιμης γης πατάτας στη βόρεια Βόρεια Ντακότα – ωθώντας τον ανώτατο εισαγγελέα της πολιτείας να παρέμβει μετά από καταγγελίες κατοίκων της περιοχής.

Δημόσια αρχεία που επικαλείται η AgWeek δείχνουν ότι το Red River Trust που συνδέεται με τους Gates αγόρασε τη γεωργική γη από τους ιδιοκτήτες της Campbell Farms, μιας ομάδας καλλιέργειας πατάτας που έχει την έδρα της στο Grafton της Βόρειας Ντακότα, η οποία απέχει περίπου 50 μίλια από τα καναδικά σύνορα.

Ο Επίτροπος Γεωργίας της Βόρειας Ντακότα Νταγκ Γκέρινγκ είπε στο KFYR ότι η αντίδραση του κοινού στην αγορά ήταν σε μεγάλο βαθμό αρνητική.



«Αυτοί οι άνθρωποι είναι αναστατωμένοι, αλλά υπάρχουν και άλλοι που είναι απλώς αγανακτισμένοι για αυτό».

Ο Γκέιτς, ο δισεκατομμυριούχος μεγιστάνας της τεχνολογίας και φιλάνθρωπος του οποίου η καθαρή περιουσία σύμφωνα με το Bloomberg είναι 113 δισεκατομμύρια δολάρια, έχει συγκεντρώσει αθόρυβα σχεδόν 270.000 στρέμματα γεωργικής γης σε όλη τη χώρα, σύμφωνα με το Associated Press.

Ο συνιδρυτής της Microsoft θεωρείται ο μεγαλύτερος ιδιώτης ιδιοκτήτης γεωργικής γης στη χώρα με περίπου 269.000 στρέμματα σε δεκάδες πολιτείες, σύμφωνα με την περσινή έκδοση του Land Report 100, μια ετήσια έρευνα για τους μεγαλύτερους ιδιοκτήτες γης της χώρας.

Δείτε την έκδοση εδώ >> https://editions.mydigitalpublication.com/publication/?m=61105&i=733821&p=158&ver=html5



Ωστόσο, μόνο τα τελευταία χρόνια χρειάστηκε για να αντιμετωπίσει την κριτική και μπορεί να μην απολαμβάνει πλέον την πολυτέλεια του θετικού, δημόσιου αισθήματος που είχε στο παρελθόν.

Αυτή είναι μια πολιτιστική αλλαγή που αυτός ο συγγραφέας καλωσορίζει εδώ και αρκετό καιρό.

Εάν υπάρχει μια -ας την πούμε, κατηγορία ανθρώπων που αξίζουν κριτική ματιά– θα πρέπει να είναι, μαζί με πολιτικούς και ηθοποιούς, ο δισεκατομμυριούχος για τον οποίο ο κόσμος συνεχίζει να μιλάει, ο οποίος φαίνεται υπερβολικά επιδραστικός. Ο Τζορτζ Σόρος, για παράδειγμα, είναι ένα άλλο όνομα που έρχεται στο μυαλό. Δημόσια πρόσωπα αυτού του είδους πρέπει πραγματικά να κριθούν ένοχοι μέχρι να αποδειχθεί ότι είναι αθώοι, τουλάχιστον στη δημόσιες πλατείες.

ΠΗΓΗ >> https://citizenpatriotresponse.org/nd-attorney-general-now-targeting-bill-gates-after-his-recent-mass-farmland-purchase-our-office-needs-to-confirm-how-your-com/?fbclid=IwAR0yf-YIVJyeckT0c9K46T1UzKFnwNNsS6D4dG6sftXOkJ1Tm_jGmbUNahE

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr