Home ΚΟΣΜΟΣ ΦΡΙΚΗ – Φρουρός πέφτει ΞΕΡΟΣ δίπλα στο φέρετρο της βασίλισσας Ελισάβετ!!!

ΦΡΙΚΗ – Φρουρός πέφτει ΞΕΡΟΣ δίπλα στο φέρετρο της βασίλισσας Ελισάβετ!!!

by _
0 comment 271 views

ΦΡΙΚΗ – Φρουρός πέφτει ΞΕΡΟΣ δίπλα στο φέρετρο της βασίλισσας Ελισάβετ!!!

Το Ηνωμένο Βασίλειο προετοιμάζει την κηδεία της εκλιπούσας βασίλισσας Ελισάβετ Β’ τις τελευταίες ημέρες.

Η βασίλισσα θα ταφεί στις 19 Σεπτεμβρίου δίπλα στον τάφο του συζύγου της, του δούκα του Εδιμβούργου, στο παρεκκλήσι του Βασιλιά Γεώργιου VI στο Κάστρο του Ουίνδσορ, σε ιδιωτική τελετή, ανακοίνωσε το Παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Το φέρετρο της Βασίλισσας βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Γουέστμινστερ, όπου οι πενθούντες μπορούν να αποτίσουν φόρο τιμής στην εκλιπούσα βασίλισσα. Το φέρετρο προστατεύεται από αρκετούς βασιλικούς φρουρούς.

Δυστυχώς, ένας από τους φρουρούς που παρακολουθούσε το φέρετρο της βασίλισσας λιποθύμησε και η στιγμή καταγράφηκε από την κάμερα.

Στο βίντεο, ο άνδρας που στεκόταν στην υπερυψωμένη πλατφόρμα αρχίζει να κουνιέται και τελικά πέφτει στο πάτωμα. Ο φρουρός έπεσε με τα μούτρα του και η πρόσκρουση του έριξε το κράνος από το κεφάλι. Υπήρξε μια συλλογική δύσκολος αναπνοή από όλους όσοι ήταν μέσα.

Στη συνέχεια, δύο συνάδελφοι φρουροί έσπευσαν να τον βοηθήσουν και προσπάθησαν να τον σηκώσουν από το πάτωμα.

ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ Ο ΦΡΟΥΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΛΙ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ Η ΙΔΙΑ Η…«ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ» ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΌΛΕΣ ΤΙΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ!!!



Δείτε και…ΦΡΙΞΤΕ!!!..

———-

Με πληροφορίες από >> https://www.marca.com/en/lifestyle/uk-news/2022/09/15/63233e77ca4741fb758b4586.html

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr