Home Greek News Ρουμπάτης: «Δύο τόμους με υποθέσεις διαφθοράς έδωσα στον Μητσοτάκη! Τον ενημέρωνα όταν ήταν στην αντιπολίτευση!»

Ρουμπάτης: «Δύο τόμους με υποθέσεις διαφθοράς έδωσα στον Μητσοτάκη! Τον ενημέρωνα όταν ήταν στην αντιπολίτευση!»

by _
0 comment 200 views

Ρουμπάτης: «Δύο τόμους με υποθέσεις διαφθοράς έδωσα στον Μητσοτάκη! Τον ενημέρωνα όταν ήταν στην αντιπολίτευση!»

Δημοσίευση: 14-09-2022 • 13:48facebook sharing buttontwitter sharing buttonwhatsapp sharing buttonmessenger sharing button


Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com: ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΣΚΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΩΞΗ… ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΡΡΙΨΕ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ…;;; ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΕΝΗΕΜΡΩΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΑΡΑΒΕΣ…;;; Ή ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΚΑΝΕ ΣΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ…;;;

Αποκάλυψε ότι ενημέρωνε τον Μητσοτάκη για τα θέματα της ΕΥΠ και πριν γίνει πρωθυπουργός

Την πλήρη γνώση που είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τα τεκταινόμενα στην ΕΥΠ την περίοδο 2015 -2019 τεκμηρίωσε ο πρ. διοικητής της υπηρεσίας Γιάννης Ρουμπάτης καταθέτοντας στην Εξεταστική Επιτροπή για τις υποκλοπές.

Μάλιστα φέρεται να αποκάλυψε ότι έχει δώσει και στον Κυριάκο Μητσοτάκη τους 2 τόμους από τις 2 ανολοκλήρωτες έρευνες της ΕΥΠ για την διαφθορά, τους οποίους είχε παραδώσει και στον τότε πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα! Επίσης υπενθύμισε, σύμφωνα με πληροφορίες ότι ενημέρωνε τον Κ. Μητσοτάκη για τα θέματα της ΕΥΠ και πριν γίνει πρωθυπουργός (κάτι που έχει αναφέρει και ο Αλ. Τσίπρας στην Ολομέλεια).

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γ. Ρουμπάτης μεταξύ άλλων είπε ότι:

  • ενώπιον της Εξεταστικής Επιτροπής δεν ισχύει κανένα απόρρητο και δεν το επικαλείται. Δήλωσε πως θα πει ότι γνωρίζει.
  • επισύνδεση βουλευτή η ευρωβουλευτή δεν είναι σε καμία περίπτωση νόμιμη, η άποψη του είναι ότι το Σύνταγμα και ο νόμος το απαγορεύουν. Μάλιστα φέρεται να είπε ότι υιοθετεί πλήρως την ανάλυση του Βαγγέλη Βενιζέλου περί μη νομιμότητας της παρακολούθησης βουλευτή η ευρωβουλευτή. «Την καθιστώ κομμάτι της κατάθεσης μου», ανέφερε σύμφωνα με πληροφορίες.
  • ο διοικητής της ΕΥΠ ενημερώνει για όλα τα σημαντικά ζητήματα τον πρωθυπουργό, άλλοτε προφορικά άλλοτε με σημείωμα.
  • ο ίδιος ενημέρωσε τον πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα για όλα τα ζητήματα που χειρίστηκε η υπηρεσία.
  • το ηλεκτρονικό αρχείο της επισύνδεσης καταστρέφεται όταν γεμίσει ο δίσκος αλλά υπάρχουν πάντα και γραπτές σημειώσεις επί των συνακροάσεων.
  • για την ενδεχόμενη καταστροφή του φακέλου Ανδρουλάκη«αυτές οι σημειώσεις από τις συνακροάσεις πρέπει να υπάρχουν», φέρεται να υπογράμμισε.
  • το γραπτό υλικό καταστρέφεται μετά δύο χρόνια, όχι σε ένα χρόνο.
  • για ένα πρόσωπο σαν τον Ανδρουλάκη θα έπρεπε να υπάρχει τόμος πληροφοριών για να δικαιολογεί παρακολούθηση, η ΕΥΠ δεν πρέπει να χρησιμοποιείται για ίδιον όφελος πολιτικών.
  • κανένας υπάλληλος της ΕΥΠ δεν θα κατέστρεφε έναν φάκελο παρακολούθησης αν δεν είχε ρητή εντολή.
  • ο χώρος που βρίσκονται οι φάκελοι είναι ειδικού χειρισμού και λίγοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση σε αυτόν.



ΠΗΓΗ > https://www.newsbreak.gr/politiki/375758/roympatis-dyo-tomoys-me-ypotheseis-diafthoras-edosa-ston-mitsotaki/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr