Home ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΚ – Ολλανδία: Μασκοφόροι κυβερνητικοί πράκτορες απάγουν αγρότες και διαδηλωτές κατά της Μεγάλης Επανεκκίνησης

ΣΟΚ – Ολλανδία: Μασκοφόροι κυβερνητικοί πράκτορες απάγουν αγρότες και διαδηλωτές κατά της Μεγάλης Επανεκκίνησης

by _
0 comment 167 views

ΣΟΚ – Ολλανδία: Μασκοφόροι κυβερνητικοί πράκτορες απάγουν αγρότες και διαδηλωτές κατά της Μεγάλης Επανεκκίνησης


Συγκλονιστικό βίντεο από το Άμστερνταμ δείχνει μασκοφόρους κυβερνητικούς να σέρνουν διαδηλωτές σε βαν της αστυνομίας. Οι διαμαρτυρίες είναι κατά της κυβέρνησης για την επιβολή μείωσης των εκπομπών αζώτου κατά 50% έως το 2030, σύμφωνα με τη Μεγάλη Επαναφορά του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF, World Economic Forum). Η κυβέρνηση ισχυρίζεται ότι τα ζώα αντιπροσωπεύουν το 40% των εκπομπών αζώτου στη χώρα και η εντολή θα κλείσει έως και το ένα τρίτο των κτηνοτρόφων, με αποτέλεσμα την κατάρρευση της γεωργίας και της παραγωγής τροφίμων. Νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι, η αστυνομία προχώρησε σε μαζικές συλλήψεις και πυροβόλησε ακόμη και σε ειρηνικούς διαδηλωτές. Οι διαμαρτυρίες έχουν εξαπλωθεί στην Ισπανία, την Ιταλία, την Πολωνία και τη Γερμανία, καθώς οι κυβερνήσεις τους έχουν αρχίσει επίσης να εφαρμόζουν πολιτικές μείωσης του αζώτου.

Οι ολλανδικές αρχές έχουν αρχίσει να εφαρμόζουν πολιτικές «αρπαγής και αρπαγής» εναντίον αγροτών που διαμαρτύρονται για το σχέδιο μείωσης του αζώτου της κυβέρνησης καθώς επιταχύνονται οι μαζικές εξεγέρσεις κατά της Μεγάλης Επανεκκίνησης.

Το συγκλονιστικό βίντεο από το Άμστερνταμ δείχνει την κυβέρνηση να αυξάνει τις πιέσεις ενάντια στους αγανακτισμένους αγρότες που απωθούνται ενάντια στη στόχευση ζώων και γεωργικών εκτάσεων, με μασκοφόρους κυβερνητικούς πράκτορες να σέρνουν διαδηλωτές σε βαν της αστυνομίας.

Περισσότερα εδω..

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr