Home ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ: Συνέπεσε ο θάνατος της Βασίλισσας Ελισάβετ με την επέτειο του θανάτου της…Πριγκίπισσας Ντιάννα;;; Δείτε τι δείχνει ο διεθνής Τύπος για αυτό!!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ: Συνέπεσε ο θάνατος της Βασίλισσας Ελισάβετ με την επέτειο του θανάτου της…Πριγκίπισσας Ντιάννα;;; Δείτε τι δείχνει ο διεθνής Τύπος για αυτό!!!

by _
0 comment 334 views

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ: Συνέπεσε ο θάνατος της Βασίλισσας Ελισάβετ με την επέτειο του θανάτου της…Πριγκίπισσας Ντιάννα;;;

Δείτε τι δείχνει ο διεθνής Τύπος για αυτό!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 13 ΣΕΠΤ 2022 | ΑΘΗΝΑΙ | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Μεγάλο αφιέρωμα του περιοδικού TIME προς την Πριγκίπισσα Ντιάννα: 09/08/1997. Ο θάνατος της βασίλισσας Ελισάβετ: 09/08/2020…

ΤΥΧΑΙΟ ΑΥΤΟ;;;

Το TIME Magazine ανήκει στην Ελίτ.

Τυχαίο και το γεγονός πως ο θάνατος της βασίλισσας Ελισάβετ συνέπεσε -ΣΧΕΔΟΝ- με την επέτειο του θανάτου της Ντιάννας (31 Αυγ. 1997);;;  Ένα πράγμα είναι σίγουρο σχετικά με αυτό, ότι ο «ξαφνικός» θάνατος της βασίλισσας σίγουρα έκλεψε τη δημοσιότητα από την επέτειο του θανάτου της Ντιάννας γιατί όλος ο διεθνής τύπος ησχολείτο με τη Ντιάννα μέχρι που πέθανε η βασίλισσα!

Επίσης, από την έναρξη της ψεύτο-πανδημίας του ΚΟΡΩΝΟϊου (11/03/2020) μέχρι τον θάνατο της βασίλισσας έχουμε…911 ημέρες. 911, και μόλις είχαμε την επέτειο της τραγωδίας της…11ης 9ο του 2001 που στα αγγλικά την λέμε…911, Nine Eleven (2001). Η πανδημία της…ΚΟΡΩΝΑΣ (με τον ψευτο-ιο της). και σε ΠΟΙΑ ΚΥΡΙΑ άνηκε η…ΚΟΡΩΝΑ της Αγγλίας μέχρι πρόσφατα;;; Διαβάστε επίσης ΦΡΙΚΗ! Το νέο εικοσάρικο (για το 20…20) της Αγγλίας φέρνει το σύμβολο του…ΚΟΡΩΝΑΪΟΥ!!! για περισσότερα.

Το χτύπημα της 11ης Σεπτ. το έκαναν οι σκοτεινές δυνάμεις της Νέας Τάξεως Πραγμάτων (ΝΤΠ), επικεφαλής της οποίας είναι όντως η…ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ μαζί με τους Ρότσιλντ, τους Ροκφέλερ, κτλ!!!

Το 911 το έχουν συνδέσει συνυφασμένα με κάθε άλλο μεγάλο παγκόσμιο γεγονός εκεί έξω. Αυτό το κάνουν ΠΑΝΤΟΤΕ και η 11η Σεπτ. του 2001 ήταν ΟΝΤΩΣ η έναρξις της…ΝΤΠ και κάθε άλλο επόμενο, σημαντικό παγκόσμιο γεγονός ήταν προέκτασή της!!!

Διαβάστε επίσης ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ – Το Κογκρέσο είχε προβλέψει τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου του ’01 το…1940!!! Θα συμπέσει με τις γιορτές των…ΕΒΡΑΙΩΝ!!!

Διαβάστε επίσης >> ΦΡΙΚΗ – Ιδού η κρυφή, δαιμονική μύηση της Βασίλισσας Ελισάβετ εις το Τάγμα των Δρυιδών – Σπάνια πλάνα!!!

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr