Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ WTF???!!! – Eurobasket 2022: Viral η αγκαλιά του προπονητή της Ιταλίας στον Γιάννη Αντετοκούνμπο. «Πήδηξα πιο ψηλά από ποτέ»

WTF???!!! – Eurobasket 2022: Viral η αγκαλιά του προπονητή της Ιταλίας στον Γιάννη Αντετοκούνμπο. «Πήδηξα πιο ψηλά από ποτέ»

by _
0 comment 107 views
WTF???!!! – Eurobasket 2022: Viral η αγκαλιά του προπονητή της Ιταλίας στον Γιάννη Αντετοκούνμπο.  «Πήδηξα πιο ψηλά από ποτέ»
WTF???!!! – Eurobasket 2022: Viral η αγκαλιά του προπονητή της Ιταλίας στον Γιάννη Αντετοκούνμπο.  «Πήδηξα πιο ψηλά από ποτέ»

Eurobasket 2022: Viral η αγκαλιά του προπονητή της Ιταλίας στον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Ο Τζιανμάρκο Ποτζέκο έγινε ο σταρ της ημέρας για το Eurobasket 2022 χάρη στην αγκαλιά του στον Γιάννη Αντετοκούνμπο


Ο Τζανμάρκο Ποτζέκο είναι ένας προπονητής που ζει έντονα την κάθε στιγμή και στο φετινό Eurobasket δίνει πραγματικό show σε κάθε αγώνα της Ιταλίας, οπότε ήταν αναμενόμενο ότι θα ήταν μέσα στην τρέλα μετά τη μεγάλη πρόκριση επί της Σερβίας και αυτό μπορεί να το επιβεβαιώσει και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος τον πέτυχε στον διάδρομο των αποδυτηρίων.

Το Ιταλία – Σερβία έχει ολοκληρωθεί, οι «ατζούρι» έχουν πάρει μια απίστευτη πρόκριση για τους προημιτελικούς και ο προπονητής τους, ο οποίος είχε αποβληθεί λίγο πριν το τέλος της τρίτης περιόδου, είναι στον 7ο ουρανό. Εκείνη την ώρα, παράλληλα, οι παίκτες της Εθνικής Ελλάδας ετοιμάζονται να βγουν στο παρκέ για προθέρμανση πριν το παιχνίδι με την Τσεχία.

Την ώρα, λοιπόν, που ο Αντετοκούνμπο πήγαινε, ο Ποτζέκο ερχόταν. Και όταν ο Ιταλός είδε μπροστά του τον Greek Freak, άρχισε να τρέχει προς το μέρος του και… πήδηξε στην αγκαλιά του, πανηγυρίζοντας μαζί του για τη μεγάλη πρόκριση της ομάδας του!

Περισσότερα ΕΔΩ από τη πηγή > https://www.protothema.gr/sports/article/1283230/eurobasket-2022-viral-i-agalia-tou-proponiti-tis-italias-ston-gianni-adetokounbo/

Πηγή β” > https://www.newsbeast.gr/sports/arthro/8963486/eurobasket-agkalia-me-ton-gianni-antetokounbo-panigyrise-o-proponitis-tis-italias-deite-to-vinteo?fbclid=IwAR1_LLiplNbD3woTrWXgXSldOkhvASxnq9vjwakK3jzw_Fh3DG6QgQXrkgQ

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr