Home Greek News ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

by _
0 comment 171 views

ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]

www.egerssi.gr

Το νέο μέγα σκάνδαλο της κυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη και του ιδίου του Πρωθυπουργού, που ανάγκασε σε παραίτηση τον Διοικητή της ΕΥΠ Παναγιώτη Κοντολέοντα, αλλά και τον Γ. Γ. του Πρωθυπουργού Γρηγόρη Δημητριάδη, είναι σε πλήρη εξέλιξη, προκαλώντας τρόμο στον Πρωθυπουργό, αλλά και στο οικογενειακό του περιβάλλον!

Να θυμίσουμε, πως με τον συμβουλάτορα του Κυριάκου Μητσοτάκη, ανιψιό Γρηγόρη Δημητριάδη, ο Πρωθυπουργός συναποφάσιζε για όλα τα κορυφαία ζητήματα της κυβέρνησης!

Ο οποίος Γρηγόρης Δημητριάδης – παραιτούμενος των υψηλών του καθηκόντων – ανέλαβε την πολιτική ευθύνη των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων, πολιτική ευθύνη την οποία δεν είχε τον ανδρισμό, δεν είχε το θάρρος να αναλάβει ο ίδιος ο Πρωθυπουργός!

Ωστόσο κι ενώ ο Παναγιώτης Κοντολέων πήγε σπίτι του, η παραίτηση Γρηγοριάδη – σύμφωνα με πληροφορίες μας – είναι καθ΄ όλα προσχηματική!..

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ! >> https://egerssi.gr/%cf%84%cf%81%ce%bf%ce%bc%ce%bf%cf%83-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr