Home ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΙΤΕ το ΣΑΤΑΝΤΙΚΟ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟ που είχε κάνει πριν πεθάνει η Βασίλισσα Ελισάβετ για την αλλοίωση του… ανθρώπινου DNA!!!

ΔΕΙΤΕ το ΣΑΤΑΝΤΙΚΟ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟ που είχε κάνει πριν πεθάνει η Βασίλισσα Ελισάβετ για την αλλοίωση του… ανθρώπινου DNA!!!

by _
0 comment 284 views

ΔΕΙΤΕ το ΣΑΤΑΝΤΙΚΟ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟ που είχε κάνει πριν πεθάνει η Βασίλισσα Ελισάβετ για την αλλοίωση του… ανθρώπινου DNA!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 11 Σεπτ. 2022 | ΑΘΗΝΑΙ | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Η βασίλισσα της Αγγλίας, Ελισάβετ, συμμετείχε σε μια παράξενη τελετή στις 05 Ιουνίου 2022 κατά την οποίαν το στρώμα της αλλοίωσης του ανθρώπινου DNA πέρνα σε όλα τα νεο-γέννητα.

Όπως μπορείτε να δείτε, το κουμπί εκκίνησης στο βίντεο είναι ο πλανήτης γη περιτυλιγμένος σε ένα βασιλικό στέμμα που σημαίνει ότι κάποιος έχει τον απόλυτο έλεγχο του πλανήτη και η πρόσβαση στο κουμπί πλανήτη σημαίνει ότι η ανθρωπότητα θα επαναφερθεί από το ανθρώπινο γονιδίωμα που αλλάζει.

Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο ΣΟΚ – ΔΕΙΤΕ πως ενώ όλοι προσκυνάνε τη βασίλισσα, ετοιμάζεται αυτή και η κυβέρνηση να κλείσουν ΟΛΑ τα αεροδρόμια του ΗΒ για 30+ ΧΡΟΝΙΑ, να απαγορεύσουν το κρέας και να κάνουν κι άλλα ΚΑΚΑ εις βάρος του βρετανικού λαού όλα στο όνομα της “Κλιματικής Αλλαγής”.

Διαβάστε επίσης Αποκάλυψη Πριγκήπισσας Ντιάννα: Η βασιλική οικογέννεια είναι όλοι ερπετά – Ντέιβιντ Άικ: Πρέπει να καταναλώνουν ανθρώπινο αίμα προκειμένου να διατηρούν την ανθρώπινη μορφή τους.

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο!….

__________

Queen Elizabeth’s Reptilian Platinum Jubilee DNA And Tree Of Life Ritual Exposed!! 

https://www.bitchute.com/channel/yeshuaisking2020

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr