Home ΔΙΕΘΝΗ Αναδρομή στο παρελθόν: Όταν η νεοεκλεγείσα πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου, Λιζ Τρας, κατακεραύνωνε την…«ντροπιαστική» μοναρχία – «Είμαι ενάντια στην ιδέα ότι οι άνθρωποι μπορούν να γεννηθούν για να κυβερνήσουν»

Αναδρομή στο παρελθόν: Όταν η νεοεκλεγείσα πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου, Λιζ Τρας, κατακεραύνωνε την…«ντροπιαστική» μοναρχία – «Είμαι ενάντια στην ιδέα ότι οι άνθρωποι μπορούν να γεννηθούν για να κυβερνήσουν»

by _
0 comment 126 views

Αναδρομή στο παρελθόν: Όταν η νεοεκλεγείσα πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου, Λιζ Τρας, κατακεραύνωνε την…«ντροπιαστική» μοναρχία

από την Kelen McBreen
8 Σεπτεμβρίου 2022, 6:21 μ.μ


«Είμαι ενάντια στην ιδέα ότι οι άνθρωποι μπορούν να γεννηθούν για να κυβερνήσουν», είπε…

Παρατηρήσεις που τυγχάνουν προσοχής μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ Β’…

Μετά τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ Β’ την Πέμπτη, επανεμφανίστηκαν μερικά βίντεο αναδρομής της δεκαετίας του ’90 που δείχνουν τη νεοεκλεγείσα πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου Λιζ Τρους να ασκεί κριτική στη μοναρχία.

Και τα δύο βίντεο γυρίστηκαν το 1994 όταν η Τρας υπηρετούσε ως πρόεδρος της λέσχης Φιλελευθέρων Δημοκρατών του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης.

Στο πρώτο κλιπ, η Τρας είπε στο ITV News, «Δεν είμαι εναντίον κανενός από αυτούς προσωπικά, είμαι ενάντια στην ιδέα ότι οι άνθρωποι μπορούν να γεννηθούν για να κυβερνήσουν…το ότι οι άνθρωποι, δηλαδή, λόγω της οικογένειας στην οποία έχουν γεννηθεί, θα πρέπει να μπορούν να είναι αρχηγοί του κράτους της χώρας μας. Νομίζω ότι αυτό είναι ντροπιαστικό».

Σε άλλο βίντεο, η Τρας είπε στους παρευρισκόμενους στο συνέδριο του Φιλελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος το 1994: «Δεν πιστεύουμε ότι οι άνθρωποι προορίζονται για να κυβερνήσουν ή ότι πρέπει να υπομένουν και να σιωπούν για αποφάσεις που επηρεάζουν την καθημερινότητά τους».

Στη συνέχεια, η Τρας είπε στο πλήθος ένα ανέκδοτο σχετικά με την προσπάθεια να πάρει συνέντευξη από το κοινό σχετικά με τις απόψεις του για τη μοναρχία.

Σύμφωνα με την ομιλία της, οι περισσότεροι πολίτες είπαν στην Truss ότι θέλουν να «καταργήσουν τη μοναρχία» και εκείνη δεν μπορούσε να βρει «ούτε έναν μοναρχικό έξω από το Βασιλικό Περίπτερο».

Ενώ οι παρατηρήσεις που έκανε η Τρους στη δεκαετία του ’90 είναι κατανοητές και αληθινές, φαίνεται ότι η άνοδος στην πιο ισχυρή πολιτική θέση στο έθνος μπορεί να έχει στρεβλώσει τις προτεραιότητες και τις απόψεις της γιατί, μετά την εκλογή της ως Πρωθυπουργού του Ηνωμένου Βασιλείου, η Τρας συναντήθηκε με χαρά με τη βασίλισσα Ελισάβετ Β’ στο Κάστρο Balmoral την Τρίτη.

Μιλώντας στον κόσμο την Πέμπτη αμέσως μετά τον θάνατο της Βασίλισσας, η Τρας αποκάλεσε την Ελισάβετ Β ‘τον βράχο πάνω στον οποίο χτίστηκε η σύγχρονη Βρετανία’ και καυχήθηκε για την κατάκτηση εθνών από τη Βρετανία σε «κάθε ήπειρο του κόσμου».

Αυτό είναι είναι μια…«ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ» ανατροπή από τις προηγούμενες δηλώσεις του πρωθυπουργού.

ΠΗΓΗ > https://www.infowars.com/posts/flashback-newly-elected-uk-pm-liz-truss-slammed-the-disgraceful-monarchy/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr