Home Greek News Ο…ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ συντονιστής της ευλογιάς των πιθήκων του Μπάιντεν κατηγορείται για σατανισμό μετά την αποκάλυψη του τατουάζ του…Πεντάγραμμου. Τυχάνει και μεγάλος…ΑΝΩΜΑΛΟΣ. ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!!!

Ο…ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ συντονιστής της ευλογιάς των πιθήκων του Μπάιντεν κατηγορείται για σατανισμό μετά την αποκάλυψη του τατουάζ του…Πεντάγραμμου. Τυχάνει και μεγάλος…ΑΝΩΜΑΛΟΣ. ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!!!

by _
0 comment 215 views
Ο…ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ συντονιστής της ευλογιάς των πιθήκων του Μπάιντεν κατηγορείται για σατανισμό μετά την αποκάλυψη του τατουάζ του…Πεντάγραμμου
Ο…ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ συντονιστής της ευλογιάς των πιθήκων του Μπάιντεν κατηγορείται για σατανισμό μετά την αποκάλυψη του τατουάζ του…Πεντάγραμμου

Ο…ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ συντονιστής της ευλογιάς των πιθήκων του Μπάιντεν κατηγορείται για σατανισμό μετά την αποκάλυψη του τατουάζ του…Πεντάγραμμου

Τυχάνει και μεγάλος…ΑΝΩΜΑΛΟΣ. ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!!!


Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com: Αυτό το θέμα για τον Δασκαλάκη σας το είχαμε πρωτοαποκαλύψει εμείς από τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ στο άρθρο μας με τίτλο Ο επικεφαλής της FEMA και μεγάλο ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ στέλεχος του CDC κάνουν πλέον ΚΟΥΜΜΑΝΤΟ στις ΗΠΑ λόγω της ΨΕΥΤΟ-ευλογιάς των πιθήκων!!!.
Διαβάστε το όλο!

Τώρα έρχονται ακόμα πιο δυσάρεστα για το ελληνικής καταγωγής μεγάλο-στέλεχος της κυβερνήσεως Μπάιντεν που αποτελεί…ΟΝΕΙΔΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ!!!…

Ο Τζο Μπάιντεν φαίνεται να έχει διορίσει έναν πλήρως έμπειρο σατανιστή ως αναπληρωτή εθνικό συντονιστή για την απάντηση της ευλογιάς των πιθήκων.

Ο Δρ. Δημήτρης Δασκαλάκης, ο οποίος είναι παντρεμένος με έναν άνδρα, επί του παρόντος «υπηρετεί ως Διευθυντής του Τμήματος Πρόληψης του HIV στα Κέντρα Ελέγχου Νοσημάτων», σύμφωνα με τον Λευκό Οίκο και είναι ο αναπληρωτής εθνικός συντονιστής για την αντιμετώπιση της ευλογιάς των πιθήκων. Η ασθένεια επηρεάζει κυρίως ομοφυλόφιλους άνδρες.

Φωτογραφίες που δημοσίευσε ο Μπένι Τζόνσον αποκαλύπτουν τον Δασκαλάσκη να φοράει δερμάτινα λουριά με πεντάγραμμο, καπέλο με πεντάγραμμο και να στέκεται πάνω από ένα πάτωμα με ένα πεντάγραμμο πάνω του, σύμβολο του σατανισμού.

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΑ >> https://cdn.newspunch.com/wp-content/uploads/2022/09/Screen-Shot-2022-09-11-at-1.38.36-AM.png.webp

Ο Δασκαλάκης έχει επίσης ένα τατουάζ με ένα πεντάγραμμο στο σώμα του που γράφει: «Έμαθα ότι υπάρχει φως ακόμα και στα πιο σκοτεινά μέρη». Επιπλέον, έχει μελάνι στο σώμα του που απεικονίζει το πτώμα ενός ζώου, ένα φίδι, ένα κεφάλι με τρία μάτια και κάτι που μπορεί να είναι μια αναπαράσταση του Ιησού Χριστού ή ενός Αγίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΑ >> https://cdn.newspunch.com/wp-content/uploads/2022/09/Screen-Shot-2022-09-11-at-1.41.58-AM.png.webp

Δεν είναι η μόνη φορά που ο Δασκαλάκης και ο ΜακΝιλ αναφέρουν τον Χριστό στις αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ένας αναμμένος σταυρός του Ιησού Χριστού φαίνεται ξαπλωμένος σε ένα πεντάγραμμο στο τραπέζι σε μια ακολουθία φωτογραφιών από το 2012 που φαίνεται να δείχνουν ένα σεάνς ή τελετή ή μια τελετουργία με σανίδα Ouija.

Δεν είναι η μόνη φορά που ο Δασκαλάκης και ο ΜακΝιλ αναφέρουν τον Χριστό στις αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ένας αναμμένος σταυρός του Ιησού Χριστού φαίνεται ξαπλωμένος σε ένα πεντάγραμμο στο τραπέζι σε μια ακολουθία φωτογραφιών από το 2012 που φαίνεται να δείχνουν μια τελετουργία στη σανίδα Ouija.

Ο Δασκαλάκης και ο «σύζυγός» του ασχολούνται επίσης με ένα γυμναστήριο που ονομάζεται «Monster Cycle + Studio».

Άρθρο του 2014 στη New York Post περιέγραφε πώς είναι διαφορετικό από τα περισσότερα κέντρα υγείας. Η New York Post ανέφερε ότι «γκράφιτι, εικονογραφήσεις φαντασμάτων και ταμπέλες #hellyeah (δηλαδή, ΝΑΙ ΣΤΗ ΚΟΛΑΣΗ) [κρέμονται] παντού».

Περισσότερα ΕΔΩ >> https://newspunch.com/bidens-monkeypox-coordinator-accused-of-satanism-after-exposing-pentagram-tattoo/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr