Home ΔΙΕΘΝΗ Βασιλιάς Κάρολος Γ’: H αναφορά σε Χάρι και Μέγκαν που «ρίχνει γέφυρες» στο ζευγάρι – Δείτε βίντεο

Βασιλιάς Κάρολος Γ’: H αναφορά σε Χάρι και Μέγκαν που «ρίχνει γέφυρες» στο ζευγάρι – Δείτε βίντεο

by _
0 comment 126 views
Βασιλιάς Κάρολος Γ’: H αναφορά σε Χάρι και Μέγκαν που «ρίχνει γέφυρες» στο ζευγάρι – Δείτε βίντεο
Βασιλιάς Κάρολος Γ’: H αναφορά σε Χάρι και Μέγκαν που «ρίχνει γέφυρες» στο ζευγάρι – Δείτε βίντεο

Βασιλιάς Κάρολος Γ’: H αναφορά σε Χάρι και Μέγκαν που «ρίχνει γέφυρες» στο ζευγάρι – Δείτε βίντεο

«Θέλω να εκφράσω την αγάπη μου για τον Χάρι και τη Μέγκαν καθώς συνεχίζουν να χτίζουν τη ζωή τους στο εξωτερικό», ανέφερε στο διάγγελμά του

UPD: 

Ιδιαίτερη αναφορά στον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ έκανε κατά τη διάρκεια του πρώτου του διαγγέλματος του προς τον λαό του Ηνωμένου Βασιλείου, ο βασιλιάς Κάρολος Γ’. «Θέλω να εκφράσω την αγάπη μου για τον Χάρι και τη Μέγκαν καθώς συνεχίζουν να χτίζουν τη ζωή τους στο εξωτερικό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ήδη τα βρετανικά ΜΜΕ σχολιάζουν ότι η φράση αυτή αποτελεί ένα πρώτο βήμα για να υπάρξει γεφύρωση του χάσματος που έχει δημιουργηθεί μεταξύ των δύο πλευρών, ενώ ίσως μετά και από αυτή την αναφορά να μπει ένα «φρένο» στις δηλώσεις της Μέγκαν Μαρκλ.

O Χάρι πήγε τελευταίος στο Μπαλμόραλ και έφυγε πρώτος – Δεν πρόλαβε να αποχαιρετήσει τη γιαγιά του

Υπενθυμίζεται ότι χωρίς τη γυναίκα της ζωής του, Μέγκαν Μαρκλ, ο δούκας του Σάσεξ, Χάρι, μετέβη χθες στο Κάστρο Μπαλμόραλ της Σκωτίας για να αποχαιρετήσει την πολυαγαπημένη του γιαγιά, βασίλισσα Ελισάβετ, Ο 37χρονος πρίγκιπας έφθασε τελευταίος στο ιστορικό Κάστρο κι έφυγε πρώτος, όπως σχολιάζει η γερμανική εφημερίδα «Bild».



Ο δευτερότοκος γιος του Καρόλου ο οποίος αναλαμβάνει βασιλικά καθήκοντα, αποχώρησε από το Μπαλμόραλ μόλις 12 ώρες ύστερα από την άφιξή του, αναφέρει δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Daily Mail» Αφού απέτισε φόρο τιμής στη γιαγιά του, ο κοκκινομάλλης «αντάρτης» των βρετανικών Ανακτόρων επέστρεψε στο Ουίνδσορ, εκεί όπου βρίσκεται η σύζυγός του.

Ο Χάρι ήταν το τελευταίο μέλος της βασιλικής οικογένειας που έφθασε στην αγαπημένη εξοχική οικία της 96χρονης μονάρχη Βίντεο και εικόνες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου, τον απεικονίζουν εμφανώς συγκινημένο, στο μαύρο όχημα που τον μεταφέρει. Ο Χάρι απέτισε φόρο τιμής στη βασίλισσα μαζί με μέλη της οικογένειας, συμπεριλαμβανομένου του πατέρα του Καρόλου και του αδερφού του Ουίλιαμ.



Ο δούκας του Σάσεξ επέστρεψε στο Ουίνδσορ , εκεί όπου βρίσκεται η οικία «Frogmore Cottage», όπου έζησε με την οικογένειά του από τον Απρίλιο του 2019 έως ότου έφυγε από το Ηνωμένο Βασίλειο με προορισμό τις ΗΠΑ Η οικία αυτή εξακολουθεί να είναι η κατοικία του ζεύγους Σάσεξ στην Αγγλία μέχρι σήμερα.

ΠΗΓΗ > https://www.protothema.gr/world/article/1282737/vasilias-karolos-g-h-anafora-se-hari-kai-megan-pou-rihnei-gefures-sto-zeugari-deite-video/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr