Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES ΣΟΚ – ΔΕΙΤΕ πως ενώ όλοι προσκυνάνε τη βασίλισσα, ετοιμάζεται αυτή και η κυβέρνηση να κλείσουν ΟΛΑ τα αεροδρόμια του ΗΒ για 30+ ΧΡΟΝΙΑ, να απαγορεύσουν το κρέας και να κάνουν κι άλλα ΚΑΚΑ εις βάρος του βρετανικού λαού όλα στο όνομα της “Κλιματικής Αλλαγής”…

ΣΟΚ – ΔΕΙΤΕ πως ενώ όλοι προσκυνάνε τη βασίλισσα, ετοιμάζεται αυτή και η κυβέρνηση να κλείσουν ΟΛΑ τα αεροδρόμια του ΗΒ για 30+ ΧΡΟΝΙΑ, να απαγορεύσουν το κρέας και να κάνουν κι άλλα ΚΑΚΑ εις βάρος του βρετανικού λαού όλα στο όνομα της “Κλιματικής Αλλαγής”…

by _
0 comment 234 views

ΣΟΚ – ΔΕΙΤΕ πως ενώ όλοι προσκυνάνε τη βασίλισσα, ετοιμάζεται αυτή και η κυβέρνηση να κλείσουν ΟΛΑ τα αεροδρόμια του ΗΒ για 30+ ΧΡΟΝΙΑ, να απαγορεύσουν το κρέας και να κάνουν κι άλλα ΚΑΚΑ εις βάρος του βρετανικού λαού όλα στο όνομα της “Κλιματικής Αλλαγής”…

The EXPOSE: Έκθεση της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου αναφέρει ότι όλα τα αεροδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου πρέπει να κλείσουν μέσα στα επόμενα 10 χρόνια, το βόειο κρέας και το αρνί θα απαγορευτούν και η κατασκευή νέων κτιρίων πρέπει να σταματήσει στο όνομα της Κλιματικής Αλλαγής…


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 03 Ιουν. 2022 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Το ακόλουθο άρθρο του EXPOSE–news.com ΔΕΝ ΕΠΙΔΕΧΕΤΑΙ ουδεμίας παρερμηνεύσεως διότι πρόκειται για επίσημα έγγραφα και σχέδια της κυβερνήσεως της Αγγλίας, της οποίας ηγείται η…ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ!!! Και να φανταστείτε ότι αυτό το είχαν βγάλει τον Ιούλιο…ΠΕΡΣΙ και είχε προβλέψει πολλά ΔΕΙΝΑ που έρχονται να επισκιάσουν όχι μόνο την Αγγλία αλλά και όλο τον κόσμο, όπως η ψεύτικη…«επισιτιστική κρίση» με…«ελείψεις» κρέατος, όπως η μείωση της χρήσεως του…ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ (μήπως σας ακούγεται λίγο γνωστό αυτό;;;)!!! Μιλάμε, δηλαδή, για μια εποχή κατά την οποίαν δεν υποψιαζόταν ΚΑΝΕΙΣ για όλα αυτά, μιας και ήμασταν όλοι απασχολημένοι με τον ψευδο-κόβιντ!!! Αλλά αυτό που πρέπει να τονιστεί εδώ είναι το ΓΕΓΟΝΟΣ πως την επίσημη έκθεση της κυβερνήσεως του Ηνωμένου Βασιλείου που είχε δημοσιευθεί σχετικάμε όλα αυτά την είχαν βγάλει τον…ΝΟΕΜ. του 2019, ΠΡΟ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ, δηλαδή. ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!!

Και όσοι νομίζετε ότι η βασίλισσα είναι απλά ένα «ξόανο» που δεν έχει μεγάλη εξουσία στην Αγγλία, κάνετε ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ!!! Γι’ αυτό εχθές, όταν η βασίλισσα δεν μπόρεσε να παραβρεθεί σε μια από αυτές μεγάλες και ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΙΣ εκδηλώσεις αφιερωμένες σε αυτήν λόγω ηλικίας, κτλ., ένας υπουργός απευθύνθηκε σε αυτήν δημόσια λέγων «Παρ’ όλο που δεν μπορείτε να βρεθείτε εδώ σήμερα, είσαστε ακόμη στη σέλα του αλόγου» που πάει να πει ότι συνεχίζει να κάνει…ΑΥΤΗ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ!!!

Η ΑΓΓΛΙΑ συνεχίζει να κυβερνά τον κόσμο μαζί με το Βατικανό. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ. Η βασίλισσα κυβερνά κρυφά ακόμη και τις…ΗΠΑ!!! Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο ΣΟΚ: Η Κοινωνική Ασφάλιση των ΗΠΑ ανήκει στην…ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΛΙΣΆΒΕΤ όπως και η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΑΜΕΡΙΚΗ! (Αποδείξεις) για περισσότερα.

Το άρθρο αυτό σας έρχεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟ από το… GreekNewsOnDemand.com (στα Ελληνικά, «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ»)…!!!…


 ΟΙ EXPOS É / 8 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 

Έκθεση που εκπονήθηκε από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και το Imperial College του Λονδίνου για την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου αποκαλύπτει ότι όλα τα αεροδρόμια θα διαταχθούν να κλείσουν, η κατανάλωση βοείου κρέατος και αρνιού θα καταστεί παράνομη και η κατασκευή νέων κτιρίων δεν θα επιτρέπεται προκειμένου να τηρηθεί η νομική δέσμευση για μηδενικές εκπομπές διοξειδίου του άνθρακος έως το 2050.

Η αναφορά δηλώνει ότι όλα τα αεροδρόμια πρέπει να κλείσουν μεταξύ 2020 και 2029, εκτός από τα αεροδρόμια Heathrow, Glasgow και Belfast, τα οποία μπορούν να παραμείνουν ανοιχτά μόνο υπό την προϋπόθεση ότι οι μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο γίνονται σιδηροδρομικώς.

Στη συνέχεια, όλα τα εναπομείναντα αεροδρόμια πρέπει να κλείσουν μεταξύ 2030 και 2049, προκειμένου να τηρηθεί η νομική δέσμευση για μηδενικές εκπομπές έως το 2050· κάθε πολίτης του Ηνωμένου Βασιλείου πρέπει να «σταματήσει να χρησιμοποιεί αεροπλάνα» για σημαντικό χρονικό διάστημα.

Δείτε εικόνα >> https://i0.wp.com/expose-news.com/wp-content/uploads/2021/07/image-52.png?w=602&ssl=1 

Επιπλέον, η έκθεση αναφέρει ότι για να υπακούσει στο νόμο του νόμου για την αλλαγή του κλίματος, το κοινό θα πρέπει να σταματήσει να κάνει οτιδήποτε που να προκαλεί εκπομπές ανεξάρτητα από την πηγή ενέργειάς του. Σύμφωνα με την έκθεση, αυτό θα απαιτήσει από το κοινό να μην φάει ποτέ ξανά το βοδινό ή το αρνί.

Για να γίνει αυτό, η εθνική κατανάλωση βοείου κρέατος και αρνιού θα μειωθεί κατά 50% μεταξύ 2020 και 2029. Στη συνέχεια, μεταξύ 2030 και 2049 το βόειο κρέας και το αρνί θα «καταργηθούν σταδιακά».



 Δείτε εικόνα >> https://i0.wp.com/expose-news.com/wp-content/uploads/2021/07/image-53.png?w=602&ssl=1

Η έκθεση επιβεβαιώνει επίσης ότι η κατασκευή των νέων κτιρίων πρέπει να σταματήσει έως το 2050 –

Το υποκείμενο σημείο είναι ότι κάθε περιουσιακό στοιχείο που χρησιμοποιεί τον άνθρακα θα έχει ουσιαστικά μηδενική αξία το 2050. Αυτό με τη σειρά του μπορεί να ενθαρρύνει μεγαλύτερη χρήση στο διάστημα έως το 2050 – για παράδειγμα, η κατασκευή νέων κτιρίων με πολύ ταχύτερο ρυθμό για τα επόμενα 30 χρόνια, γνωρίζοντας ότι η κατασκευή πρέπει στη συνέχεια να σταματήσει.

Η έκθεση κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2019 και συντάχθηκε από το «UK Fires» μια συνεργασία μεταξύ των Πανεπιστημίων του Cambridge, της Οξφόρδης, του Nottingham, του Bath και του Imperial College του Λονδίνου, του σπιτού του καθηγητή Neil Ferguson.

Με τίτλο Απόλυτες μηδενικές εκπομπές (Absolute Zero) η έκθεση είναι μια ερευνητική συνεργασία στην οποία οι συγγραφείς αποκαλύπτουν τι πρέπει να κάνει το Ηνωμένο Βασίλειο για να εκπληρώσει τη νομική του απαίτηση να επιτύχει τις καθαρές μηδενικές εκπομπές έως το 2050, και προκαλεί ανατριχιαστική ανάγνωση.



Ωστόσο, το χρονοδιάγραμμα των γεγονότων μπορεί να επιταχυνθεί σημαντικά επειδή η κυβέρνηση κατοχύρωσε με νόμο έναν νέο στόχο τον Απρίλιο του 2021 για μείωση των εκπομπών κατά 78% έως το έτος 2035.

 Δείτε εικόνα >> https://i0.wp.com/expose-news.com/wp-content/uploads/2021/07/image-54.png?w=582&ssl=1

Οι συντάκτες της έκθεσης αναφέρουν ότι τα βασικά μηνύματα είναι τα εξής :

Εκτός από τη μείωση της ενεργειακής μας ζήτησης, η παροχή μηδενικών εκπομπών ρύπων με τις σημερινές τεχνολογίες απαιτεί τη σταδιακή κατάργηση των πτήσεων, της ναυτιλίας, του αρνιού και βοείου κρέατος, του χάλυβα υψικαμίνου και του τσιμέντου.

Το δηλώνουν επίσης αυτός για τις θέσεις εργασίας και τις τοποθεσίες –

Υπάρχουν δύο βασικές συνέπειες για το πώς ζούμε τη ζωή μας: πρώτον, τα κτίρια θα γίνουν πολύ πιο ακριβά επειδή οι περιορισμοί στην κατασκευή που δημιουργούν σημαντικές ελλείψεις· δεύτερος, οι μεταφορές θα γίνει πολύ πιο ακριβές επειδή τα όρια στα αεροπορικά ταξίδια θα δημιουργήσουν υπερβολική ζήτηση για άλλες μορφές μεταφοράς.

Όσοι ξεκινούν τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση τώρα, το 2019, θα είναι 43 το 2050. Το να σκεφτόμαστε ποια εκπαίδευση είναι κατάλληλη για ένα πολύ διαφορετικό σύνολο βιομηχανιών είναι ένα βασικό ερώτημα. Πρέπει να εκπαιδεύουμε ακόμα πιλότους αεροπλάνων; Ή μηχανικούς αεροναυπηγούς;

Και το δηλώνουν σχετικά με την εφαρμογή των απαιτήσεων –



Οι αλλαγές στη συμπεριφορά για την επίτευξη των Απόλυτων Μηδενικών Εκπομπών (Absolute Zero) είναι σαφώς ουσιαστικές. Κατ’ αρχήν, αυτές οι αλλαγές θα μπορούσαν να προκληθούν μέσω μεταβαλλόμενων τιμών παρέχοντας έτσι σαφή κίνητρα για αλλαγή συμπεριφοράς. Η εναλλακτική είναι ότι το η κυβέρνηση απαγορεύει ορισμένους τύπους συμπεριφοράς και ρυθμίζει τις διαδικασίες παραγωγής.

Ίσως αναρωτιέστε πώς στο καλό θα λάβουν την υποστήριξη του κοινού για το κλείσιμο των αεροδρομίων και τη διακοπή της κατανάλωσης βοείου κρέατος και αρνιού;

Λοιπόν, θα μπορούσαμε να υποστηρίξουμε ότι βρίσκονται ήδη «σε καλό δρόμο» για να εξασφαλίσουν το κλείσιμο πολλών αεροδρομίων χάρη στους δρακόντειους νόμους που ζουν οι Βρετανοί από τον Μάρτιο του 2020 στο όνομα της προστασίας του NHS και της σώσεως ζωών.

Είναι απλώς σύμπτωση ότι τέσσερις μήνες μετά τη δημοσίευση της έκθεσης, η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου εισήγαγε τον νόμο για τον κορωνοϊό και εφάρμοσε ένα εθνικό lockdown που αποδεκάτισε την ταξιδιωτική βιομηχανία; Μια γρήγορη ανάγνωση της έκθεσης σίγουρα υποδηλώνει ότι ο πραγματικός λόγος του lockdown μπορεί να ήταν ώστε η κυβέρνηση να μπορέσει να εκπληρώσει τη νομική της δέσμευση για μείωση των εκπομπών.

Θα λάβουν την υποστήριξη ακριβώς όπως πήραν την υποστήριξη για την εφαρμογή γελοίων, δρακόντειων νόμων υπό το πρόσχημα της αναχαίτισης της εξάπλωσης του Covid-19. Νόμοι που έχουν αποδεκατίσει τις μικρές επιχειρήσεις, αφαίρεσαν τις ελευθερίες μας και δημιούργησαν τη μεγαλύτερη κρίση υγείας που οφείλεται στη μετατροπή του NHS σε Εθνική Υπηρεσία Covid και στη συνέχεια την Εθνική Υπηρεσία Εμβολιασμών.

Όλα τα παραπάνω τα κατάφεραν με ψυχολογική χειραγώγηση και εξαναγκασμό. Αυτό δεν είναι γνώμη, είναι γεγονός, και όλα έχουν τεκμηριωθεί σε επίσημα έγγραφα της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου τα οποία μπορείτε να διαβάσετε εδώ , και εδώ .

Και θα χρησιμοποιήσουν την ίδια ακριβώς τακτική για να διασφαλίσουν ότι θα επιτρέψετε σε όλα τα αεροδρόμια να κλείσουν και να μην φάτε ποτέ ξανά το βοδινό ή το αρνί, αυτό συνιστά η έκθεση «Απόλυτες Μηδενικές Εκπομπές» να εφαρμόσει η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου για να επιτύχει τους νομικά απαιτούμενους στόχους της –

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ >> https://expose-news.com/2021/07/08/uk-government-report-states-all-uk-airports-must-close-within-the-next-10-years-beef-and-lamb-is-to-be-banned-and-construction-of-new-buildings-must-cease-in-the-name-of-climate-change/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr