Home Greek News Πρίγκιπας Φίλιππος: Είχε πει προ ετών ότι θα ήθελε να μετενσαρκωθεί ως…θανατηφόρος ιός για την επίλυση του…«υπερπληθυσμού»!!!

Πρίγκιπας Φίλιππος: Είχε πει προ ετών ότι θα ήθελε να μετενσαρκωθεί ως…θανατηφόρος ιός για την επίλυση του…«υπερπληθυσμού»!!!

by _
0 comment 109 views

Prince Philip died aged 99. // WPA Pool/Getty Images/Alastair Grant

Πρίγκιπας Φίλιππος: Είχε πει προ ετών ότι θα ήθελε να μετενσαρκωθεί ως…θανατηφόρος ιός για την επίλυση του…«υπερπληθυσμού»!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 23 Απριλ. 2021, 17:54, ώρα Λος Άντζελες | Αναδημοσιεύθηκε στις 09 Σεπτ. 2022 | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Στο πρόσφατο άρθρο του σάιτ insider.com με τίτλο Η δήλωση του πρίγκιπα Φίλιππου για την μετενσάρκωση του εαυτού του ως θανατηφόρου ιού για την επίλυση των υπερπληθυσμού βγαίνει ξανά στην επιφάνεια, μαθαίνουμε τα εξής ανατριχιαστικά, με τον δικό μας σχολιασμό, σχετικά με τις πραγμαστικές απόψεις του Πρίγκηπα Φίλιππου για όλη την ανθρωπότητα…

Πολλοί άνθρωποι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετά την πρόσφατη ανακοίνωση του θανάτου του Φίλιππου, άρχισαν να κοινοποιούν ξανά μια παλιά φράση του πρίγκιπα Φίλιππου στο οποίο λέει ότι μετά τον θάνατό του, θα ήθελε να μετενσαρκωθεί ως ένας θανατηφόρος ιός για να βοηθήσει στην επίλυση του προβλήματος του υπερπληθυσμού.

Η φράση είχε σημειωθεί σε ένα άρθρο της εφημερίδας “The Guardian” από το 2009 όπου ααναφέρθηκαν μερικά από τα πιο αμφιλεγόμενα λόγια του πρίγκιπα Φίλιππου. Το πλήρες απόσπασμα έχει ως εξής: “Σε περίπτωση που μετενσαρκωθώ, θα ήθελα να επιστρέψω ως ένας θανατηφόρος ιός, για να συμβάλω στην επίλυση του υπερπληθυσμού”.

Μετά την είδηση για τον θάνατο του πρίγκιπα Φίλιππου, πολλοί άνθρωποι στο Twitter άρχισαν να κοινοποιούν εκ νέου το άρθρο και στιγμιότυπα οθόνης του σχολίου του πρίγκιπα Φίλιππου.

Πολλοί άλλοι απάντησαν γρήγορα στο απόσπασμα κάνοντας αναφορά στην…τρέχουσα πανδημία COVID-19. Δηλαδή, ο θάνατος του πρίγκηπος έτυχε να συμπέσει με την…πιο «θανατηφόρα πανδημία» όλων των αιώνων. Τυχαίο;;;

Αλλά εμείς που έχουμε…ΜΥΑΛΟ και που είμαστε ΞΥΠΝΙΟΙ μέσα στα όνειρα…ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΚΕΙ ΕΞΩ, ξέρουμε πολύ καλά ότι αυτή η δήθεν «πανδημία» είναι μια πανδημία που έχει προκληθεί, ΟΧΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ «ΙΟ»-ΦΑΝΤΑΣΜΑ εκεί έξω (του οποίου η ύπαρξις ΔΕΝ έχει αποδειχθεί ΠΟΤΕ, και ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ), αλλά από τα…ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ «ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ», ΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΑ ΨΕΥΤΟ-ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ «ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΑΝΕ» ΤΟΝ «ΙΟΝ», ΕΝΩ ΤΟ…ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΙΣΧΥΕΙ…!!!

 

Δείτε και τα υπόλοια tweet…



Σύμφωνα με την Daily Express, το απόσπασμα προέρχεται από μια συνέντευξη του 1988 που έδωσε ο πρίγκιπας Φίλιππος, ο οποίος ήταν συχνά γνωστός για την αμφιλεγόμενη και μερικές φορές προσβλητική αίσθηση του χιούμορ του, στην Deutsche Press-Agentur. Το απόσπασμα κοινοποιήθηκε επίσης ευρέως στα πρώτα στάδια της ΨΕΥΤΟ-πανδημίας COVID-19.

_______
-με πληροφορίες από >>  Prince Philip quote about reincarnating as a deadly virus to solve ‘overpopulation’ resurfaces // Λινκ >>  https://www.insider.com/prince-philip-quote-reincarnating-deady-virus-resurfaces-twitter-2021-4

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr