Home Greek News Τζαβαρας για δήλωση Μπακογιάννη πως όποιος μιλήσει θα φυλακιστεί 10 χρόνια για κακούργημα: «Είμαι 41 χρόνια δικηγόρος, δεν την έχω ακούσει αυτή τη διάταξη».

Τζαβαρας για δήλωση Μπακογιάννη πως όποιος μιλήσει θα φυλακιστεί 10 χρόνια για κακούργημα: «Είμαι 41 χρόνια δικηγόρος, δεν την έχω ακούσει αυτή τη διάταξη».

by _
0 comment 150 views

Τζαβαρας για δήλωση Μπακογιάννη πως όποιος μιλήσει θα φυλακιστεί 10 χρόνια για κακούργημα: «Είμαι 41 χρόνια δικηγόρος, δεν την έχω ακούσει αυτή τη διάταξη».

Σημείωσε μάλιστα πως υπάλληλοι της ΕΥΠ «υποχρεούνται» να πάνε στην Βουλή για να ενημερώσουν.

https://twitter.com/nikos_sverkos/status/1567512960712458241?t=3_iG5ftHEwFWcOSLKnoKfA&s=08

Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΣΩΣΤΑ Σ΄ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Η ΜΑΦΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ… Η κα ΝΤΟΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΗ ΜΕ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ… ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 14 ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 3649/2008 ΤΗΣ ΕΥΠ… ΑΝ ΕΧΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΝΑ ΑΡΕΙ ΤΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΩΝ ΤΗΣ ΕΥΠ… ΑΛΛΙΩΣ ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΑΙΙΚΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ…

ΚΑΙ ΤΟΤΕ Ο ΚΟΝΤΟΛΕΩΝ, Ο ΡΟΥΜΠΑΤΗΣ ΚΑΙ Η ΒΛΑΧΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΑΝ ΟΤΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ, ΠΙΤΣΙΟΡΛΑ ΚΛΠ…;;;

Διαβάστε το άρθρο «Βόμβα» Μπακογιάννη: «Αν μιλήσουν οι διοικητές της ΕΥΠ θα πάνε δέκα χρόνια φυλακή – Είναι κακούργημα» (βίντεο) για περισσότερα.

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/nt-mpakogianni-an-milisoun-oi-dioikites-tis-eyp-tha-pane-fylaki-gia-deka-xronia-vinteo/

Αρθρο 14

Καθήκον εχεμύθειας.

……………………………………………………………………………………… 4. Το προσωπικό της Ε.ΥΠ. δεν επιτρέπεται να καταθέτει ως μάρτυρας στα δικαστήρια ή ενώπιον άλλης αρχής για ό,τι αναφέρεται σεθέματα, πληροφορίες, γεγονότα ή πρόσωπα που αφορούν την Υπηρεσία, χωρίς προηγούμενη έγκριση του Υπουργού Εσωτερικών, με τηνεπιφύλαξη των διατάξεων του ν. 3115/2003.

ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ κα ΝΤΟΡΑ ΜΑΣ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΑΡΕΙ ΤΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΚΑΙ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΗΣ ΕΥΠ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟΧΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ;;; ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ;;; ΕΣΕΙΣ κ. ΝΤΟΓΙΑΚΟ ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;;; Ή ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΤΗΣ ΕΥΠ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΣΑΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ;;;

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr