Κρύβονται πίσω από το… απόρρητο για να μην δώσουν απαντήσεις…

Ανανέωση από αρχική δημοσίευση: (07:27) Σε μία δήλωση-«βόμβα» και απειλή προς τους άμεσα εμπλεκόμενους στην δυσώδη κακουργηματική υπόθεση των υποκλοπών, δηλαδή τον πρώην και το νυν διοικητή της ΕΥΠ, προχώρησε η βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Ντόρα Μπακογιάννη, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «όποιος μιλήσει θα πάει δέκα χρόνια φυλακή γιατί αυτό είναι κακούργημα λόγω παραβίασης του απορρήτου»!

Επί της ουσίας η Ν.Μπακογιάννη ξεκαθάρισε στους διοικητές της ΕΥΠ ότι αν αποκαλύψουν τους πραγματικούς λόγους της παρακολούθησης του Ν.Ανδρουλάκη και του Θ.Κουκάκη (και πόσων άλλων) θα καταλήξουν σιδηροδέσμιοι για πολλάααα… χρόνια.

Βέβαια το ερώτημα που προκύπτει είναι άλλο: Πόσα χρόνια κινδυνεύουν να μείνουν στην φυλακή αν δεν δοθούν απαντήσεις για τους λόγους που έγιναν οι παρακολουθήσεις.

Συγκεκριμένα μιλώντας στην ΕΡΤ είπε χαρακτηριστικά: «Υπάρχει πρόβλημα στο να τα πούνε όλα. Γιατί υπάρχει πρόβλημα να τα πούνε όλα; Διότι αυτός που πρόκειται να τα πει θα πάει για κακούργημα. Δηλαδή οι άνθρωποι οι οποίοι έχουν διοικήσει την ΕΥΠ…»



Σε αυτό το σημείο ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ διακόπτει την Ντόρα Μπακογιάννη και λέει «εννοείτε ότι πρέπει να κρατηθούν κάποια πράγματα απόρρητα, αυτό εννοείτε» για να συνεχίσει η πρώην υπουργός «εκ των πραγμάτων διότι αν παραβιαστεί το απόρρητο αυτοί οι άνθρωποι θα πάνε 10 χρόνια φυλακή και όπως καταλαβαίνετε δε βλέπω κανέναν να έχει διάθεση να πάει 10 χρόνια φυλακή».

Στο θέμα αναφέρθηκε και στην καθημερινή του ραδιοφωνική εκπομπή και ο Αργύρης Ντινόπουλος.

Ακούστε παρακάτω το απόσπασμα: