Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES Κορυφαία επιστημονική μελέτη επιβεβαιώνει: ΔΕΝ παθαίνουν σχεδόν ΤΙΠΟΤΕ από τις επιπτώσεις του εμβολίου κορωνοϊού οι…ΕΒΡΑΙΟΙ. Τους βλάπτει ΕΛΑΧΙΣΤΑ η θανατηφόρα πρωτεϊνη-ακίδα σε σχέση με τις άλλες φυλές!!!

Κορυφαία επιστημονική μελέτη επιβεβαιώνει: ΔΕΝ παθαίνουν σχεδόν ΤΙΠΟΤΕ από τις επιπτώσεις του εμβολίου κορωνοϊού οι…ΕΒΡΑΙΟΙ. Τους βλάπτει ΕΛΑΧΙΣΤΑ η θανατηφόρα πρωτεϊνη-ακίδα σε σχέση με τις άλλες φυλές!!!

by _
0 comment 202 views

Κορυφαία επιστημονική μελέτη επιβεβαιώνει: ΔΕΝ παθαίνουν σχεδόν ΤΙΠΟΤΕ από τις επιπτώσεις του εμβολίου κορωνοϊού οι…ΕΒΡΑΙΟΙ. Τους βλάπτει ΕΛΑΧΙΣΤΑ η θανατηφόρα πρωτεϊνη-ακίδα σε σχέση με τις άλλες φυλές!!!

Πιο βολικό δεν γίνεται: «Η εβραϊκή γραμμή αίματος των Ασκενάζι έχει πρακτικά ΑΝΟΣΙΑ έναντι της πρωτεΐνης-ακίδα»


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 05 Σεπτ. 2022 | ΑΘΗΝΑΙ | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Στο πρώτο μας άρθρο για αυτό το θέμα με τίτλο ΒΟΜΒΑ-ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ: Έφτιαξαν οι Εβραίοι τα εμβόλια κορωνοϊού για να είναι ειδικά για τη φυλή και να μην βλάπτουν ούτε ΑΥΤΟΥΣ ούτε τους…ΤΟΥΡΚΟΥΣ;;;…!!!… σας είχαμε αποκαλύψει πως τόσο το Ισραήλ όσο και η…ΤΟΥΡΚΙΑ χορηγούν συνέχεια τα θανατηφόρα μπόλια στους λαούς τους, ωσάν να ΜΗ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ το παραμικρό!!! ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ;;;

Επίσης, είναι να απορεί κανείς το ΓΕΓΟΝΟΣ πως η ελεγχόμενη από ΕΒΡΑΙΟΥΣ Pfizer συνεργάζεται με την ελεγχόμενη από…ΤΟΥΡΚΟΥΣ BIONTECH;;;

Με λίγα λόγια, τα εμβόλιο για τον ψευδο-κορωνοϊό, που μέχρι τώρα έχουν παραλύσει ή / και ΣΚΟΤΩΣΕΙ πολλά εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο, τα έφτιαξαν οι Εβραίοι, σε συνεργασία με τους ΤΟΥΡΚΟΥΣ, για να είναι βλαπτικά για την υγεία ΟΧΙ ΑΥΤΩΝ αλλά των…ΑΛΛΩΝ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΩΝ εκεί έξω!!! ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!!

Διαβάστε όλο το άρθρο ΕΔΩ >> https://greeknewsondemand.com/2022/01/19/έφτιαξαν-οι-εβραίοι-τα-εμβόλια-κορωνο/

Έρχεται όμως τώρα η εξής ιατρική μελέτη που δημοσιεύτηκε στην Εθνική Βιβλιοθήκη Ιατρικής με τίτλο «Παραλλαγές κωδικοποίησης ACE2 σε διαφορετικούς πληθυσμούς και η πιθανή επίδρασή τους στη συγγένεια δέσμευσης SARS-CoV-2» (ACE2 coding variants in different populations and their potential impact on SARS-CoV-2 binding affinity) που επιβεβαιώνει όλα αυτά 100 τοις 100!!!…



__________________

Αναμενόμενα, η πλειονότητα των ανθρώπων, ήδη φοβισμένοι μέχρι θανάτου, χωρίς να κάνουν τη δέουσα επιμέλεια που θα έκαναν πριν αγοράσουν ένα αυτοκίνητο, έτρεξαν έξω και τους έκαναν ένεση με έναν «άγνωστο μη αποδεδειγμένο γενετικό παράγοντα» που περιείχε οδηγίες κωδικοποίησης DNA για τη παραγωγή μιας πρωτεΐνης-ακίδα στο σώμα τους.

Το εμβόλιο είναι το πραγματικό βιολογικό όπλο και οτιδήποτε άλλο ήταν/ειναι παραπληροφόρηση για να καλυφθεί η ζημιά που προκαλεί το εμβόλιο. Το τεστ PCR δεν λειτουργεί και δεν λειτούργησε ποτέ αφήνοντας την ύπαρξη αυτού του υποτιθέμενου ιού εξαιρετικά αμφισβητήσιμη. Δεν μπορείτε να έχετε τη παραλλαγή ενός ιού που δεν υπάρχει καν.

Ένα τέτοιο σχέδιο αν εκτελούνταν κρυφά από μια ελίτ ομάδα θα ήταν αυτοκτονικό, δηλαδή αν δεν ήταν σίγουροι ότι είχαν κληρονομική ανοσία έναντι της πρωτεΐνης-ακίδα. Οι Αμερικανοί έχουν «πιαστεί» να συλλέγουν γενετικά δείγματα στην Κίνα και το 2017 στη Ρωσία. Με την έλευση του Έργου Ανθρώπινου Γονιδιώματος, κατέστη δυνατή η τροποποίηση της πρωτεΐνης-ακίδα ώστε να προσκολλάται ηλεκτροστατικά σε συγκεκριμένες γενετικές αλληλουχίες.

Τα προηγούμενα μολυσματικά παθογόνα δεν ξεπέρασαν ποτέ το αναπνευστικό σύστημα, αλλά «αυτό το υλικό στην πραγματικότητα αγκιστρώνεται• αυτό το βιοόπλο που έφτιαξαν από γενετικό υλικό, στην πραγματικότητα αγκιστρώνεται στο μονοπάτι ACE2 [τα μονοπάτια ACE2 ρυθμίζουν τη θερμογένεση και τον μεταβολισμό ενέργειας στο σώμα] και έχουμε μονοπάτια ACE2 σε όλο το σώμα. Αλλά ανάλογα με τη γενετική σας είναι η δύναμη στην οποία γαντζώνεται».



Η γνωστή κα Dr. Merritt μας αποκάλυψε το γεγονός ότι η γραμμή αίματος των Ashkenazi έχουν πρακτικά ΑΝΟΣΙΑ εναντί της πρωτεΐνης-ακίδα.

Ακολουθεί μια περίληψη από μια επιστημονική εργασία που δημοσιεύτηκε το καλοκαίρι του 2020, η οποία σας λέει ακριβώς ποιες είναι οι πιθανότητές σας να σκοτωθείτε ή να ακρωτηριαστείτε από την πρωτεΐνη-ακίδα ανάλογα με τη φυλή σας.

Στην εν λόγω μελέτη (Παραλλαγές κωδικοποίησης ACE2 σε διαφορετικούς πληθυσμούς και η πιθανή επίδρασή τους στη συγγένεια δέσμευσης SARS-CoV-2)μαθαίνουμε πως οι Εβραίοι Ασκενάζι είναι η λιγότερο ευάλωτη φυλετική ομάδα στις επιπτώσεις του COVID-19, ο οποίος COVID-19, και όπως και το έχουμε αποδείξει τόσες φορές, ευρίσκεται, ΟΥΧΙ ΕΞΩ μεταδιδόμενη -δήθεν!– μέσω αέρος (αυτό είναι το μεγάλο ΠΑΡΑΜΥΘΙ που έχουν χάψει πολλοί), αλλά…ΜΕΣΑ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΥ ΨΕΥΤΟ-ΜΠΟΛΙΟΥ. ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙΣ…«ΚΟΡΩΝΟΙΟ» ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΔΗΘΕΝ «ΕΜΒΟΛΙΟ»!!! Κι είναι ο ψευτο-ιος αυτός που παράγει την…ΠΡΩΤΕΪΝΗ-ΑΚΙΔΑ που προκαλεί διαφόρων ειδών ΠΑΘΗΣΕΙΣ καθώς και ΘΑΝΑΤΟ στους…ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ.

Εδώ είναι ο σύνδεσμος της σελίδος της μελέτης >> https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7439997/



«Η ευαισθησία διαφορετικών πληθυσμών στη μόλυνση από SARS-CoV-2 δεν είναι ακόμη κατανοητή. Εδώ, συνδυάσαμε την ανάλυση παραλλαγών κωδικοποίησης ACE2 σε διαφορετικούς πληθυσμούς και υπολογισμούς υπολογιστικής χημείας για να διερευνήσουμε τις επιπτώσεις στην αλληλεπίδραση SARS-CoV-2/ACE2. Το ACE2-K26R, το οποίο είναι πιο συχνό στον εβραϊκό πληθυσμό Ασκενάζι, μείωσε την ηλεκτροστατική έλξη SARS-CoV-2/ACE2. Αντίθετα, τα ACE2-I468V, R219C, K341R, D206G, G211R αύξησαν την ηλεκτροστατική έλξη, ταξινομημένη με ισχύ δέσμευσης από την πιο αδύναμη στην ισχυρότερη. Οι προαναφερθείσες παραλλαγές είναι πιο συχνές σε πληθυσμούς της Ανατολικής Ασίας, της Νότιας Ασίας, της Αφρικής και της Αφρικής, της Ευρώπης, της Ευρώπης και της Νότιας Ασίας, αντίστοιχα. (1)

The susceptibility of different populations to SARS-CoV-2 infection is not yet understood. Here, we combined ACE2 coding variants’ analysis in different populations and computational chemistry calculations to probe the effects on SARS-CoV-2/ACE2 interaction. ACE2-K26R; which is most frequent in Ashkenazi Jewish population decreased the SARS-CoV-2/ACE2 electrostatic attraction. On the contrary, ACE2-I468V, R219C, K341R, D206G, G211R increased the electrostatic attraction; ordered by binding strength from weakest to strongest. The aforementioned variants are most frequent in East Asian, South Asian, African and African American, European, European and South Asian populations, respectively.” (1)



Γι᾽αυτό, κι όπως σας έχουμε αποκαλύψει τόσες φορές, αυτήν την ψευτοπανδημία την έφτιαξαν οι ΕΒΡΑΙΟΙ για τους…ΜΗ ΕΒΡΑΙΟΥΣ για να πάρουν τη δοσούλα τους  για να τελειώνουν με αυτούς…ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ.

Ο Κλάους Σβάμπ από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ…ΕΒΡΑΙΟΣ (η μάνα του..ΡΟΤΣΙΛΝΤ)• όλοι οι διευθύνοντες σύμβουλοι όλων των εταιρειών εμβολίων (Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Johnson and Johnson)…ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ.

Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο «ΣΟΚ» ή μάλλον όχι – Οι «Περιούσιοι» του «θεού» ομολογούν: Το COVID και τα εμβόλιά του είναι ΜΟΝΟ για τους ΜΗ Εβραίους και ΟΧΙ για ΜΑΣ. ΕΒΡΑΪΚΗ η…ΚΑΘΕ ΠΤΥΧΗ της ψευτοπανδημίας! όπου, ΟΝΤΩΣ, σας αποδεικνύουμε ότι η ψεύτο-πανδημία του ψευδό-κορωνοιου είναι μια…ΕΒΡΑΙΚΟΤΑΤΗ ΣΚΕΥΩΡΙΑ προοριζόμενη να ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ!!!



Η ακίδα-πρωτεΐνη βρίσκεται στο εμβόλιο για τον COVID-19 και σύμφωνα με κορυφαίους γιατρούς παγκοσμίως ΑΥΤΟ είναι που ΣΚΟΤΩΝΕΙ τα εμβολιασμένα άτομα!!!

____________

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr