Home ΔΙΕΘΝΗ Η ΕΕ εξετάζει την απαγόρευση Ρώσων τουριστών στην επικράτεια της κατόπιν αιτήματος της Ουκρανίας ενώ ο Zελένσκι νοικιάζει τη βίλα του στο Forte dei Marmi σε ένα ζευγάρι Ρώσων για 50.000 ευρώ το μήνα!

Η ΕΕ εξετάζει την απαγόρευση Ρώσων τουριστών στην επικράτεια της κατόπιν αιτήματος της Ουκρανίας ενώ ο Zελένσκι νοικιάζει τη βίλα του στο Forte dei Marmi σε ένα ζευγάρι Ρώσων για 50.000 ευρώ το μήνα!

by _
0 comment 136 views

Maria Denaxa

@mdenaxa

Tην ώρα που η ΕΕ εξετάζει την απαγόρευση Ρώσων τουριστών στην επικράτεια της κατόπιν αιτήματος της Ουκρανίας => Ο Zελένσκι νοικιάζει τη βίλα του στο Forte dei Marmi (τουριστικό θέρετρο της Ιταλίας), σε ένα ζευγάρι Ρώσων για 50.000 ευρώ το μήνα!

Ο Ζελένσκι έχει βίλα στην Ιταλία κ τη νοικιάζει σε Ρώσους τουρίστες για 50.000 ευρώ το μήνα!!! Την ίδια ώρα που απαιτεί από την ΕΕ να απαγορεύσει τους Ρώσους τουρίστες στην επικράτεια της.

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr