Home Greek News ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ή…ΘΑΝΑΤΟΣ: ΝΕΑ ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΌΠΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΏΘΗΚΕ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΗΣ..

ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ή…ΘΑΝΑΤΟΣ: ΝΕΑ ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΌΠΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΏΘΗΚΕ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΗΣ..

by _
0 comment 144 views

ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ή…ΘΑΝΑΤΟΣ: ΝΕΑ ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΌΠΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΏΘΗΚΕ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΗΣ..

Ο χρήστης Αλέκος Ανδρουλακακης 

ΝΕΑ ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΌΠΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΏΘΗΚΕ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΗΣ..

Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com: Βίντεο-ΣΟΚ – Νέα κοπέλα κατέρρευσε στο Κέντρο της Αθήνας. Μετεφέρθη στο νοσοκομείο όπου διεπιστώθη ο θάνατος της. Η γενοκτόνος κυβέρνησις Μητσοτάκη διαπράττει ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΑΝΟΙΚΤΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΨΕΥΤΟ-ΜΠΟΛΙΑ και εσείς, Έλληνες,…ΚΑΘΕΣΤΕ ΑΚΟΜΗ;;;!!!

ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!!!

Δείτε τους πιο πρόσφατους θανάτους Ελλήνων από το «εμβόλιο» για τον ψευδο-κορωνοϊο…

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!!! ΣΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΣΥΓΚΙΝΕΙΤΑΙ !!!

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr