Home ΗΠΑ ΕΚΤΑΚΤΟ – Ο Τραμπ καλεί για «νέες προεδρικές εκλογές αμέσως» αφού το FBI παραδέχτηκε ότι απέκρυψε την αναφορά για τον φορητό υπολογιστή του Χάντερ Μπάιντεν, παρεμβαίνοντας έτσι στις προεδρικές εκλογές του 2020

ΕΚΤΑΚΤΟ – Ο Τραμπ καλεί για «νέες προεδρικές εκλογές αμέσως» αφού το FBI παραδέχτηκε ότι απέκρυψε την αναφορά για τον φορητό υπολογιστή του Χάντερ Μπάιντεν, παρεμβαίνοντας έτσι στις προεδρικές εκλογές του 2020

by _
0 comment 249 views

Image Credit:
STRINGER / Contributor / Getty

Ο Τραμπ καλεί για «νέες προεδρικές εκλογές αμέσως» αφού το FBI παραδέχτηκε ότι απέκρυψε την αναφορά για τον φορητό υπολογιστή του Χάντερ Μπάιντεν, παρεμβαίνοντας έτσι στις προεδρικές εκλογές του 2020

από την Kelen McBreen
29 Αυγούστου 2022, 12:20 μ.μ

Ο Ντόναλντ Τραμπ ζητά επίσης να ανακηρυχθεί νόμιμος νικητής της προεδρικής κούρσας

«Πρόκειται για μαζική νοθεία και εκλογική παρέμβαση σε επίπεδο που δεν έχει ξαναδεί η χώρα μας», γράφει ο πρώην πρόεδρος

Ο πρώην Ρεπουμπλικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Truth Social τη Δευτέρα, επικρίνοντας την ταφή της ιστορίας του φορητού υπολογιστή του Χάντερ Μπάιντεν από το FBI και λέγοντας ότι η υπηρεσία συμμετείχε σε «εκλογική παρέμβαση».

Ο Τραμπ έγραψε: «Λοιπόν τώρα αποδεικνύεται, οριστικά, ότι το FBI ΕΘΑΨΕ ΤΗΝ ΑΝΑΟΦΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΡΗΤΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ HUNTER BIDEN ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ γνωρίζοντας ότι, αν δεν το έκαναν, «ο Τραμπ θα είχε κερδίσει εύκολα τις προεδρικές εκλογές του 2020».

Συνεχίζοντας, ο 45ος πρόεδρος χαρακτήρισε τη συγκάλυψη της έκθεσης από το πρακτορείο «απάτη» που δεν έχει γίνει στην αμερικανική ιστορία και πρότεινε να ανακηρυχθεί ο νόμιμος νικητής των εκλογών ή να χαρακτηριστεί η κούρσα ως «υπονοµευµένη» ώστε να γίνουν νέες εκλογές.



«Πρόκειται για μαζική ΑΠΑΤΗ & ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ σε επίπεδο που δεν έχει ξαναγίνει στη χώρα μας. ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ: Ανακηρύξτε τον νόμιμο νικητή ή -και αυτή θα ήταν η ελάχιστη λύση– κηρύξτε τις Εκλογές του 2020 ανεπανόρθωτα υπονοµευµένες και κάντε νέες εκλογές, αμέσως!», έγραψε.

Δείτε την ανάρτησή του…

Η τολμηρή δήλωση του Τραμπ έρχεται μετά από ένα ομοσπονδιακό δικαστή που διόρισε έναν ειδικό master (special master, δηλαδή, έναν υφιστάμενο υπάλληλο που διορίζεται από δικαστή για να βεβαιωθεί ότι τηρούνται πράγματι οι δικαστικές εντολές) για να καθορίσει ποια έγγραφα που ελήφθησαν από το FBI στην επιδρομή του θέρετρο Μαρ-α-Λάγκο ήταν προνομιακά έγγραφα δικηγόρου-πελάτη.

Τη Δευτέρα, το Υπουργείο Δικαιοσύνης απάντησε στον ομοσπονδιακό δικαστή και παραδέχτηκε ότι ένα «περιορισμένο σύνολο» εγγράφων Τραμπ που κατασχέθηκαν στην επιδρομή ήταν στην πραγματικότητα προνομιούχες.



Διαβάστε επίσης! >> Να γιατί ο Τράμπ δεν έκανε τίποτε για τη κλοπή των Εκλογών. Είχε παραδόσει τη εξουσία στη…FEMA αρχές «πανδημίας» που αποτελεί τώρα την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ των ΗΠΑ!!!

Εμείς από τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ  (GreekNewsOnDemand.com) έχουμε γράψει εδώ και 22 μήνες περίπου πάρα πολλά άρθρα για αυτό το θέμα περι της μεγάλης κλοπής των αμερικανικών εκλογών από τον Μπάιντεν και τους Δημοκραστικούς. Για περισσότερα, δείτε το ειδικό τμήμα του σάιτ μας που λέγεται….

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ – ΤΡΑΜΠ V. ΜΠΑΙΝΤΕΝ

__________

ΠΗΓΗ >> https://www.infowars.com/posts/trump-calls-for-new-election-immediately-after-fbi-admits-to-hiding-hunter-laptop-story-interfering-in-2020-race/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr