Home Greek News “Ξέχασαν” την έδρα του Predator στην οδό Γραβιάς 4 στην Αγία Παρασκευή και την εταιρία Intellexa! Έλεγχους της “πλάκας” ανακοίνωσε η ΑΔΑΕ σε ΕΥΠ – ΔΑΕΒ και ΔΙΔΑΠ αλλά αγνοεί 3 “λεπτομέρειες”.

“Ξέχασαν” την έδρα του Predator στην οδό Γραβιάς 4 στην Αγία Παρασκευή και την εταιρία Intellexa! Έλεγχους της “πλάκας” ανακοίνωσε η ΑΔΑΕ σε ΕΥΠ – ΔΑΕΒ και ΔΙΔΑΠ αλλά αγνοεί 3 “λεπτομέρειες”.

by _
0 comment 209 views

Δευτέρα, Αυγούστου 29, 2022

“Ξέχασαν” την έδρα του Predator στην οδό Γραβιάς 4 στην Αγία Παρασκευή και την εταιρία Intellexa! Έλεγχους της “πλάκας” ανακοίνωσε η ΑΔΑΕ σε ΕΥΠ – ΔΑΕΒ και ΔΙΔΑΠ αλλά αγνοεί 3 “λεπτομέρειες”. Με ποιες γνώσεις ; Που ακριβώς θα ψάξουν ; Πως θα μπουν σε απόρρητους ορόφους ;


-Του Άρη Σπίνου

Ούτε μικρά παιδιά δεν πιστεόυν πλέον όσα διενεργούνται αναφορικά με την πρόθεση της κυβέρνησης ή ανεξάρτητων αρχών προκειμένου να διερευνηθούν τα σκάνδαλα γύρω από την υπόθεση των υποκλοπών.

Στη διεξαγωγή ελέγχων στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΕΥΠ), τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας της Ελληνικής Αστυνομίας (ΔΑΕΕΒ) και τη Διεύθυνση Διαχείρισης και Ανάλυσης Πληροφοριών της Ελληνικής Αστυνομίας (ΔΙΔΑΠ), προχωρά η Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ), όπως η ίδια η Ανεξάρτητη Αρχή αναφέρει σε σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε.

Οι έλεγχοι ξεκινούν, μάλιστα, το αμέσως επόμενο διάστημα, ενώ η απόφαση για τη διεξαγωγή τους ελήφθη ομόφωνα από την Ολομέλεια της ΑΔΑΕ.Την ίδια ώρα που ανακοίνωεσε αυτό και βοά ο τόπος ότι όλα έχουν ως αφετερία την οδό Γραβιάς 4 στην Αγία Παρασκευή όπου βρίσκεται η έδρα του παραρτήματος της ΕΥΠ όπου είναι εγκατεστημένο το Predator για επίσκεψη εκεί ούτε κουβέντα. Ούτε φυσικά έλεγχο στην έδρα της εταιρείας Intellexa που εμπορεύεται το Predator. Βεβαίως γεννιόνται και 3 ερωτήματα που θα πρέπει η ΑΔΑΕ να απαντήσει. Με ποιες γνώσεις θα κάνει τους ελέγχους ; Που ακριβώς θα ψάξουν ; Πως θα μπουν σε απόρρητους ορόφους ;

ΠΗΓΗ >> https://edolio5.blogspot.com/2022/08/predator-4-intellexa-3.html

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr