Home ΗΠΑ Η ΙΔΙΑ ΤΟΥ Η ΚΟΡΗ ΞΕΒΡΑΚ@ΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥΛΗ ΜΠΑΙΝΤΕΝ – ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ – “ΕΙΧΑ ΑΠΡΕΠΗ ΜΠΑΝΙΑ ΩΣ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ” ΓΡΑΦΕΙ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΑΣΛΕΪ ΣΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΗΠΑ

Η ΙΔΙΑ ΤΟΥ Η ΚΟΡΗ ΞΕΒΡΑΚ@ΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥΛΗ ΜΠΑΙΝΤΕΝ – ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ – “ΕΙΧΑ ΑΠΡΕΠΗ ΜΠΑΝΙΑ ΩΣ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ” ΓΡΑΦΕΙ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΑΣΛΕΪ ΣΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΗΠΑ

by _
0 comment 22 views

Η ΙΔΙΑ ΤΟΥ Η ΚΟΡΗ ΞΕΒΡΑΚ@ΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥΛΗ ΜΠΑΙΝΤΕΝ – ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ – “ΕΙΧΑ ΑΠΡΕΠΗ ΜΠΑΝΙΑ ΩΣ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ” ΓΡΑΦΕΙ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΑΣΛΕΪ ΣΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΗΠΑ


Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση με το κλεμμένο προσωπικό ημερολόγιο της Άσλει Μπάιντεν, κόρης του προέδρου Τζο Μπάιντεν, καθώς σύμφωνα με αποσπάσματα που δημοσιεύτηκαν στην ιστοσελίδα National File και η αυθεντικότητα των οποίων επιβεβαιώθηκε από τα Αμερικανικά δικαστήρια, ο Τζό Μπάιντεν περιγράφεται να είχε «απρεπή μπάνια» με την κόρη του όσο εκείνη ήταν παιδί.

Μάλιστα λίγες γραμμές πιο πάνω η Άσλει Μπάιντεν γράφει πως «μάλλον» έχει κακοποιηθεί ως παιδί!

Συγκεκριμένα στην καταχώρηση στο ημερολόγιό της, ενώ βρισκόταν στην αποτοξίνωση τον Ιανουάριο του 2019 ,η κόρη του Τζο Μπάιντεν αναφέρει:

«Υπερ-σ@ξουαλικοποιημένη σε μικρή ηλικία, που οφείλεται αυτό; Κακοποιήθηκα; Έτσι νομίζω, δεν θυμάμαι συγκεκριμένα (περιστατικά) αλλά θυμάμαι τραύμα, θυμάμαι να μη μου αρέσει το σπίτι τον Γούλζακς, θυμάμαι να σ@ξουαλικοποιούμαι κάπως με την Καρολάιν, θυμάμαι να κάνω σ@ξ με φίλους σε νεαρή ηλικία, μπάνια με τον πατέρα μου (πιθανότατα απρεπή)».

Μάλιστα στις επόμενη σελίδες η Άσλει Μπάιντεν αναφέρει πως άκουγε τους γονείς της να κάνουν σ@ξ, κάτι που την οδήγησε σε «περίεργες» συμπεριφορές, την χρόνια χρήση ναρκωτικών, τις εξωσυζυγικές της σχέσεις, την άσχημη οικονομική της κατάσταση και πως έκανε τον Τζο Μπάιντεν να κλάψει από ανησυχία για εκείνη πριν από ένα ντιμπέιτ.

Πώς όμως διέρρευσε το ημερολόγιο με τι προσωπικές σκέψεις της Άσλεϊ Μπάιντεν στο διαδίκτυο;Την Παρασκευή, η 40χρονη Έιμι Χάρις και ο 58χρονος Ρόμπερτ Κουρλάντερ ομολόγησαν την ενοχή τους στην υπόθεση κλοπής προσωπικών αντικειμένων της Άσλεϊ Μπάιντεν το 2020. Μεταξύ των κλεμμένων προσωπικών αντικειμένων ήταν και το χειρόγραφο ημερολόγιο, αλλά κι ένα κινητό τηλέφωνο και μια κάρτα μνήμης με οικογενειακές φωτογραφίες.

Η κόρη του νυν προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, την άνοιξη του 2020 είχε αφήσει τα προσωπικά της αντικείμενα σε ένα σπίτι, το οποίο λειτουργούσε ως σπίτι επανένταξης για όσους βγαίνουν από την αποτοξίνωση. Εκεί έμενε και η Έιμι Χάρις, η οποία τα έκλεψε.

Η Χάρις και ο Κουρλάντερ, οι οποίοι αντιμετωπίζουν ποινές έως και πέντε χρόνιά κάθειρξης, προσπάθησαν να πουλήσουν το ημερολόγιο στο προεκλογικό επιτελείο του Ντόναλντ Τραμπ, το οποίο φέρεται να απέρριψε την προσφορά τους.Ακολούθως, στράφηκαν σε μια συντηρητική ομάδα που ονομάζεται «Project Veritas», γνωστή για την υποστήριξή της στον Ρεπουμπλικάνο πρόεδρο.

Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα, έλαβαν 20.000 δολάρια ο καθένας από το Project Veritas, που τελικά αποφάσισε να μη δημοσιεύσει ιστορίες από το ημερολόγιο επειδή τότε δεν μπορούσε να επιβεβαιώσει πως ανήκε πράγματι στην κόρη του Μπάιντεν.

Η εφημερίδα New York Times μεταδίδει ότι η Project Veritas λίγες εβδομάδες πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2020 επιχείρησε να ξεγελάσει την Άσλεϊ Μπάιντεν προκειμένου να παραδεχτεί πως επρόκειτο για το προσωπικό της ημερολόγιο.

Στη συνέχεια, ένας υπάλληλος του Project Veritas έστειλε φωτογραφίες από το ημερολόγιο στο National File το οποίο και το δημοσίευσε.

Βέβαια, η αυθεντικότητα του ημερολογίου επιβεβαιώθηκε πέρα από κάθε αμφιβολία, με την καταδίκη των Χάρις και Κουρλάντερ, καθώς αν το είχαν πλαστογραφήσει, φυσικά δεν θα είχαν καταδικαστεί για την κλοπή του.

Μάλιστα, το FBI ξεκίνησε έρευνα όταν το National File δημοσίευσε το περιεχόμενο του ημερολογίου. Το National File ισχυρίζεται ότι έλαβε τα έγγραφα από ένα μέλος της ομάδας Project Veritas, του οποίου τα γραφεία ερευνήθηκαν από το FBI.Πλέον, πολλοί Ρεπουμπλικανοί στις ΗΠΑ καλούν τον Τζο Μπάιντεν να δώσει απαντήσεις για τα περιεχόμενα του ημερολογίου και ειδικότερα για τα «απρεπή μπάνια».

Πηγή >> ΜΑΚΕΛΕΙΟ 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr