Home Greek News “ΞΗΜΕΡΩΝΟΥΝ” ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

“ΞΗΜΕΡΩΝΟΥΝ” ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

by _
0 comment 126 views
“ΞΗΜΕΡΩΝΟΥΝ” ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
“ΞΗΜΕΡΩΝΟΥΝ” ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

“ΞΗΜΕΡΩΝΟΥΝ” ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]

www.egerssi.gr

Όταν ξέσπασε το κυβερνητικό σκάνδαλο των τηλεφωνικών υποκλοπών, η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής κάλεσε τον Διοικητή της ΕΥΠ Παναγιώτη Κοντολέοντα, προκειμένου να διαφωτίσει την αρμόδια Επιτροπή της Βουλής των Ελλήνων!

Εκεί ο κ. Παναγιώτης Κοντολέων παραδέχθηκε ότι η Υπηρεσία του παρακολουθούσε τηλέφωνα και ότι το έκανε κατόπιν αιτήματος ξένης μυστικής υπηρεσίας!

Βέβαια από την Νέα Δημοκρατία προσπάθησαν αυτήν την κολοσσιαία αναφορά να την υποβαθμίσουν, ισχυριζόμενοι, ότι  υπάρχουν αιτήματα και από ξένες υπηρεσίες, που όμως ελέγχονται και ικανοποιούνται!

Δηλαδή, όχι Γιάννης, αλλά Γιαννάκης!

Αυτή και μόνο η παραδοχή από τον Διοικητή της Μυστικής Υπηρεσίας της Ελλάδος, που ως μόνο της μέλημα έχει την προστασία, την ασφάλεια της Πατρίδος μας, έπρεπε να ρίξει την κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό και όχι να οδηγηθούν στην παραίτηση ο Διοικητής της ΕΥΠ και ο Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού (ανιψιός του) Γρηγόρης Δημητριάδης!

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ! >> https://egerssi.gr/ξημερωνουν-εκλογεσ-και-οικουμενι/

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr