Home ΔΙΕΘΝΗ Τσακώνονται στα δικαστήρια για το ποια πρωτο-έφτιαξε το θανατηφόρο μπόλι κορωνοϊου Moderna και Pfizer! Moderna: Εργαζόμαστε πάνω στους κορωνοϊούς από το….2015.

Τσακώνονται στα δικαστήρια για το ποια πρωτο-έφτιαξε το θανατηφόρο μπόλι κορωνοϊου Moderna και Pfizer! Moderna: Εργαζόμαστε πάνω στους κορωνοϊούς από το….2015.

by _
0 comment 124 views
Τσακώνονται στα δικαστήρια για το ποια πρωτο-έφτιαξε το θανατηφόρο μπόλι κορωνοϊου Moderna και Pfizer! Moderna: Εργαζόμαστε πάνω στους κορωνοϊούς από το….2015.
Τσακώνονται στα δικαστήρια για το ποια πρωτο-έφτιαξε το θανατηφόρο μπόλι κορωνοϊου Moderna και Pfizer! Moderna: Εργαζόμαστε πάνω στους κορωνοϊούς από το….2015.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ: Moderna: Κατέθεσε μήνυση κατά των Pfizer/BionTech για το εμβόλιο κορωνοϊού

Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι οι Pfizer/BionTech αντέγραψαν την τεχνολογία mRNA που η ίδια είχε αναπτύξει πριν από την πανδημία


Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com: Η Moderna και η Pfizer τσακώνονται στα δικαστήρια των ΗΠΑ για το ποια εταιρεία πρωτο-έφτιαξε το θανατηφόρο μπόλι κορωνοϊου που, μέχρι τώρα, έχει αφήσει ΝΕΚΡΟΥΣ πολλά ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!!! Προσέξτε επίσης τι λέει η ίδια η Moderna εδώ, ότι, εργάζεται πάνω στους κορωνοϊούς από το….2015, δηλαδή, ΠΡΟ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ!!! Τον κορωνοϊό τον….ΨΕΥΤΙΚΟ που είναι σε…ΟΠΛΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΜΟΡΦΗ, τον δημιούργησαν ΑΥΤΟΙ και τον ενσωμάτωσαν μετά στο περιεχόμενο του θανατηφόρου ψευτο-εμβολίου για τον COVID-19. Την αλήθεια για την εγκληματική τους δράση την έχουν παραδεχτεί πλέον ΑΝΟΙΚΤΑ ΣΤΟ ΦΩΣ!!!
Διαβάστε επίσης για τη Moderna…
Επείγον – Το Κονέκτικατ δημοσιεύει συστατικά του εμβολίου Moderna του Μ. Γκέιτς: ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΟ το SM-102. “Όχι για ανθρώπινη ή κτηνιατρική χρήση”
ΝΑ ΓΙΑΤΙ ξέφυγε ο Τριντό: ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ο ΙΔΙΟΣ για την ΕΞΟΝΤΩΣΗ του ανθρωπίνου γένους σε συνεργασία με τη Pfizer & τη Moderna!!!
Εκπρόσωπος της Moderna ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ: «Χωρίς τον ιόν αναπτύξαμε ένα εμβόλιο που βασίζεται σε προσομοιώσεις υπολογιστή»
Αυτοψία γυναίκας/νεκρολόγια γυναίκας κατηγορούν το εμβόλιο Covid-19 της Moderna για το…θάνατό της
Εκπρόσωπος της Moderna OMOΛΟΓΕΙ ! – «Όλοι οι εμβολιασμένοι είναι μέρος κλινικής δοκιμής και συμμετέχουν ως πειραματόζωα»

Η εταιρεία Moderna κατέθεσε μήνυση κατά της Pfizer για παραβίαση πατέντας σε ό,τι αφορά το εμβόλιο κατά της Covid-19, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας.

Η Moderna ισχυρίζεται ότι οι εταιρείες Pfizer/BionTech αντέγραψαν την τεχνολογία mRNA που η εταιρεία είχε αναπτύξει χρόνια πριν από την πανδημία.

«Καταθέτουμε αυτές της αγωγές για να προστατεύσουμε την καινοτόμο πλατφόρμα τεχνολογίας mRNA στην οποία πρωτοστατήσαμε, επενδύσαμε δισεκατομμύρια δολάρια στη δημιουργία της και κατοχυρώσαμε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας κατά τη δεκαετία που προηγήθηκε της πανδημίας COVID-19», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Moderna, Στεφάν Μπανσέλ.

«Αυτήν η πλατφόρμα, την οποία ξεκινήσαμε να κατασκευάζουμε το 2010, μαζί με την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας εργασία μας για τους κορωνοϊούς το 2015 και το 2016, μας επέτρεψε να παράγουμε ένα ασφαλές και εξαιρετικά αποτελεσματικό εμβόλιο για τον COVID-19 σε χρόνο ρεκόρ μετά το χτύπημα της πανδημίας. Καθώς εργαζόμαστε για την καταπολέμηση των προκλήσεων στην υγεία, η Moderna χρησιμοποιεί την τεχνολογική μας πλατφόρμα mRNA για να αναπτύξει φάρμακα που θα μπορούσαν να θεραπεύσουν και να αποτρέψουν μολυσματικές ασθένειες όπως η γρίπη και ο HIV, καθώς και αυτοάνοσες και καρδιαγγειακές παθήσεις και σπάνιες μορφές καρκίνου» πρόσθεσε.

«Πιστεύουμε ότι η Pfizer και η BioNTech αντέγραψαν παράνομα τις εφευρέσεις της Moderna και συνέχισαν να τις χρησιμοποιούν χωρίς άδεια», δήλωσε η επικεφαλής νομική διευθύντρια της Moderna, Shannon Thyme Klinger.

Η μετοχή της Pfizer υποχώρησε κατά 1,4%, ενώ της BioNTech κατά 2% πριν από την έναρξη της συνεδρίασης. Η μήνυση, που περιέχει απαίτηση για αποζημίωση απροσδιόριστου ύψους, κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο της Μασαχουσέτης και στο Περιφερειακό Δικαστήριο του Ντύσελντορφ.



Η εταιρεία Moderna ιδρύθηκε μόλις πριν από μία δεκαετία και η έδρα της είναι στο Κέμπριτζ της Μασχουσέτης. Εγινε γνωστή για τις καινοτόμες έρευνες στην ανάπτυξη της τεχνολογίας mRNA. Η εταιρεία BioNTech με έδρα την Γερμανία είναι γνωστή για το έργο της επί της τεχνολογίας mRNA.

ΠΗΓΗ >> https://www.protothema.gr/koronoios-live/article/1277695/moderna-katethese-minusi-kata-tis-pfizer-gia-to-emvolio-koronoiou/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr