Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ: Αμερικανίδα Βουλευτίνα είχε σκοτωθεί κι αυτή σε τροχαίο δυστύχημα μια εβδομάδα πριν από τη δολοφονία της Anne Heche με την οποίαν συνεργαζόταν για την εξάλειψη της παιδεραστίας!!! Τι λένε οι…ΡΩΣΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ για αυτό…

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ: Αμερικανίδα Βουλευτίνα είχε σκοτωθεί κι αυτή σε τροχαίο δυστύχημα μια εβδομάδα πριν από τη δολοφονία της Anne Heche με την οποίαν συνεργαζόταν για την εξάλειψη της παιδεραστίας!!! Τι λένε οι…ΡΩΣΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ για αυτό…

by _
0 comment 222 views

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ: Αμερικανίδα Βουλευτίνα είχε σκοτωθεί κι αυτή σε τροχαίο δυστύχημα μια εβδομάδα πριν από τη δολοφονία της Anne Heche με την οποίαν συνεργαζόταν για την εξάλειψη της παιδεραστίας!!!

Τι λένε οι…ΡΩΣΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ για αυτό…


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 24 Αυγ. 2022 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Διαβάστε πρώτα το αποκλειστικό μας άρθρο με τίτλο ΙΔΟΥ Ο….«ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΪΒΑΖ» ΤΟΥ ΧΌΛΙΓΟΥΝΤ – ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΤΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΤΟ ΦΩΣ Η ΓΝΩΣΤΉ ΗΘΟΠΟΙΌΣ ANNE HECHE ΠΟΥ ΕΞΈΘΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΧΌΛΙΓΟΥΝΤ!!! για να καταλάβετε περι τίνος πρόκειται το όλο θέμα.

Διαβάστε επίσης Anne Heche: Η συνέντευξη οδήγησε στη…δολοφονία της;;; – «Είκοσι χρόνια περίμενα να πω την αλήθεια μου».

Η συγκάλυψη παιδεραστών του Χόλιγουντ συνεχίζεται και έχει τεθεί σε πλήρη ισχύ εδώ και αρκετά χρόνια. Η Anne Heche μπαίνει στη λίστα των διασημοτήτων που αποφάσισαν να αναλάβουν ενεργούς ρόλους στην εξάλειψη των παιδεραστών μεταξύ των σταρ.

Μεταξύ αυτών ήταν οι Chester Bennington, Anthony Bourdain και Chris Cornell. Όλοι αυτοκτόνησαν ενώ δούλευαν στην ταινία «Silent Children».

Τόσο ο Paul Walker, όσο και ο Anthony Bourdain και η Anne Heche εργαζόμαστε όλοι σε ντοκιμαντέρ στο Χόλιγουντ σχετικά με την εμπορία ανθρώπων και την παιδεραστία πριν από τον πρόωρο θάνατό τους.

Πάμε όμως πρώτα στον πρόσφατο θάνατο μιας άλλης γνωστής γυναίκας ονόματι Τζάκι Γουαλόρσκι, η οποία ήταν μεγάλο μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ….



Τώρα και σύμφωνα με το μεγάλο αμερικανικό κανάλι NBC News διαβάζουμε τα εξής συγκλονιστικά… 

3 Αυγούστου 2022, 11:03 μ.μ. EEST / Ενημερώθηκε 4 Αυγούστου 2022, 7:25 μ.μ. EEST

Του Scott Wong

ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ — Η εκπρόσωπος Τζάκι Γουαλόρσκι (Jackie Walorski) από την Ιντιάν) και δύο από τους υπαλλήλους της σκοτώθηκαν σε τροχαίο την Τετάρτη, δήλωσαν οι αρχές. Η Walorski ήταν 58 ετών.

Ο ηγέτης της μειονότητας της Βουλής των Αντιπροσώπων Κέβιν Μακάρθι επιβεβαίωσε για πρώτη φορά τον θάνατο της Βαλόρσκι σε ένα tweet νωρίτερα την Τετάρτη.

Ο McCarthy είπε ότι μίλησε με τον σύζυγο της Walorski, Dean Swihart, ο οποίος ενημερώθηκε για τον θάνατό της από το γραφείο του σερίφη της κομητείας Elkhart το απόγευμα της Τετάρτης.



«Αυτές οι ειδήσεις είναι απολύτως αποκαρδιωτικές», είπε ο ΜακΚάρθι σε δήλωση. «Η Τζάκι ήταν μια αγαπητή φίλη, έμπιστη σύμβουλος και η ενσάρκωση της ακεραιότητας που πέτυχε τον θαυμασμό και το σεβασμό όλων των συναδέλφων της στη Βουλή των Αντιπροσώπων».

Ο Περιφερειακός Διευθυντής της κυρίας Walorski, Zachery Potts, 27 ετών, και η Διευθύντρια Επικοινωνιών της, Emma Thomson, 28 ετών, πέθαναν επίσης στη σύγκρουση δύο αυτοκινήτων. Ο θάνατός τους επιβεβαιώθηκε από το γραφείο του σερίφη με ανάρτησή του στο Facebook. Σκοτώθηκε και ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου.

Το γραφείο του σερίφη είπε αρχικά ότι το άλλο όχημα προκάλεσε τη σύγκρουση. Ωστόσο, την Πέμπτη, το τμήμα δημοσίευσε μια άλλη δήλωση λέγοντας ότι «αποδεικτικά στοιχεία από αυτόπτες μάρτυρες και βίντεο» επιβεβαίωσαν ότι το όχημα της Walorski «διέσχισε την κεντρική γραμμή, για άγνωστους προς το παρόν λόγους, και τα δύο οχήματα συγκρούστηκαν». Ο Ποτς οδηγούσε, σύμφωνα με το τμήμα.

«Όλοι οι επιβάτες και των δύο οχημάτων επιβεβαιώθηκε ότι φορούσαν ζώνες ασφαλείας και οι αερόσακοι όντως άνοιξαν», ανέφερε το τμήμα. Η έρευνα είναι σε εξέλιξη.

«Μια ισόβια Hoosier, η βουλευτής Walorski έζησε μια ζωή υπηρεσίας: είτε φρόντιζε φτωχά παιδιά στη Ρουμανία, είτε εκπροσωπούσε την κοινότητά της στο Statehouse της Ιντιάνα είτε υπηρετούσε σχεδόν μια δεκαετία στη Βουλή», είπε η Pelosi σε δήλωση.



«Έφερε με πάθος τις φωνές των ψηφοφόρων της στη βόρεια Ιντιάνα στο Κογκρέσο και θαυμάστηκε από τους συναδέλφους και στις δύο πλευρές του διαδρόμου για την προσωπική της ευγένεια».

Το σχέση είχε η κα Τζάκι Γουαλόρσκι με την κα…Anne Heche;;;

Η βουλευτής Jackie Walorski εργαζόταν με την Anne Heche για τον τερματισμό της σεξουαλικής εμπορίας παιδιών. Αυτό είναι σύμφωνα με τη γνωστή, πατριωτική εκπομπή X22 Report. Η κυρία Walorski σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα μια εβδομάδα πριν σκοτωθεί η Anne Heche, η οποία είχε μιλήσει πρόσφατα για την «επιδημία» της σεξουαλικής διακίνησης παιδιών στο Χόλιγουντ.

Σύμπτωση;;;

Γνωρίζετε ότι η Jackie Walorski ήταν Χριστιανή Ιεραπόστολος στη Ρουμανία, συνεργαζόμενη σε έρευνες για τη σεξουαλική εμπορία παιδιών, η οποία αφού επέστρεψε στις Ηνωμένες Πολιτείες και εκλέχτηκε στο Κογκρέσο των ΗΠΑ, υποστήριξε το νομοσχέδιο «Πρόληψη, Παρέμβαση της Εμπορίας Ανθρώπων».



Η Jackie Walorski έθεσε σε κίνηση τον Νόμο Περι της Πρόληψης, Παρέμβασης και Ανάκτησης της Εμπορίας Ανθρώπων του 2014. Ήταν σε επαφή με την Heche τον τελευταίο χρόνο και ΠΕΘΑΝΕ στις 3 Αυγούστου 2022. Η Άννα θα πεθάνει μια εβδομάδα αργότερα. Και οι δύο επέβαιναν σε αυτοκίνητα που έτρεχαν ταχύτητα εκτός ελέγχου και άλλαζαν απερίσκεπτα κατευθύνσεις και μετά…ΜΠΟΥΜ. Πολλοί κάνουν λόγο για εξ αποστάσεως έλεγχο των αυτοκινήτων και των δύο γυναικών από…ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ που τις ήθελαν…ΝΕΚΡΕΣ.

@canihaveyourtotsss #anneheche ♬ Spooky, quiet, scary atmosphere piano songs – Skittlegirl Sound

Τι λένε οι ρωσικές υπηρεσίες μυστικών πληροφοριών για τους θανάτους των Heche και Γουαλόρσκι 

Οι ρωσικές υπηρεσίες μυστιών πληροφοριών υποστηρίζουν ότι σκοτώθηκαν τόσο η Anne Heche όσο και η αμερικανίδα βουλευτής Jackie Walorski από πειρατεία αυτοκινήτου με τεχνολογία που καθιστά “σχεδόν μη ανιχνεύσιμες τέτοιες δολοφονίες”!

Υπάρχει μια διαβαθμισμένη έκθεση SVR (Υπηρεσία Εξωτερικών Πληροφοριών της Ρωσικής Ομοσπονδίας) στο υψηλότερο επίπεδο που έχει, προφανώς, συζητηθεί ανοιχτά μεταξύ διαφόρων ρωσικών υπουργείων.

Το πιο εντυπωσιακό που πρέπει να προσέξουμε είναι ένα έγγραφο INTERPOL-Ρωσίας σχετικά με την εμπορία παιδιών στην Ανατολική Ευρώπη—ένα έγγραφο που είναι κρίσιμο να παρατηρηθεί επειδή σημειώνει Ρώσους ερευνητές σεξουαλικής εμπορίας παιδιών που συνεργάζονται με μια Αμερικανίδα Χριστιανή Ιεραπόστολο στο ανατολικοευρωπαϊκό έθνος της Ρουμανίας, ονόματι..Jackie Walorski (Γουαλόρσκι) η οποία μετά την επιστροφή στις Ηνωμένες Πολιτείες και την εκλογή της στο Κογκρέσο των ΗΠΑ, υποστήριξε τον Νόμο Περι της «Πρόληψης, Παρέμβασης και Ανάκτησης της Εμπορίας Ανθρώπων του 2014».

Κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους, η SVR σημειώνει στον φάκελό τους για την αμερικανίδα βουλευτή Walorski ότι είχε έρθει σε επαφή με την ηθοποιό του Χόλιγουντ…Anne Heche, η οποία κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους γύριζε την ταινία «Girl In Room 13» για τη σεξουαλική δουλεία και την εμπορία παιδιών.

Εξίσου κρίσιμης σημασίας στην ίδια έκθεση της SVR είναι πληροφορίες που σχετίζονται με τον ΚΑΠΟΤΕ μεγάλο επικριτή του Ομπάμα, Αμερικανό δημοσιογράφο Μάικλ Χάστινγκς, ο οποίος επέκρινε βάναυσα την κυβέρνηση και τον στρατό πριν από τον πρόωρο θάνατό του. Η ρωσική έκθεση αναφέρεται στο άρθρο «Ποιος σκότωσε τον Μάικλ Χέιστινγκς;» όπου αναφέρει: «Νωρίς το πρωί της 18ης Ιουνίου του 2012, μια ολοκαίνουργια Mercedes C250 coupe περνούσε από τη διασταύρωση Melrose επι της λεωφόρου Highland στο Χόλιγουντ όταν ξαφνικά, από το πουθενά, ανέπτυξε ταχύτητα. Σύμφωνα με έναν αυτόπτη μάρτυρα, το αυτοκίνητο επιτάχυνε γρήγορα, αναπήδησε πολλές φορές και στη συνέχεια βγήκε εκτός ελέγχου πριν χτυπήσει πάνω σε έναν φοίνικα και τυλιχτεί στις φλόγες, εκτινάσσοντας τον κινητήρα του περίπου 200 πόδια μακριά».

Με άλλα λόγια, η SVR αφήνει να εννοηθεί ότι οι θάνατοι της βουλευτής Jackie Walorski και της ηθοποιού του Χόλιγουντ Anne Heche έγιναν με τηλεχειρισμό. Ήταν θύματα της συσκευής δολοφονίας της CIA “QNX”, η οποία είναι σε θέση να πραγματοποιήσει “σχεδόν μη ανιχνεύσιμες δολοφονίες” αναλαμβάνοντας τον έλεγχο ενός αυτοκινήτου για να το στείλει στους δρόμους και στην οδική κυκλοφορία ή να το επιταχύνει για να τρακάρει σε ορισμένα μέρη. Το ίδιο είχε συμβεί και στην υπόθεση του θανάτου του δημοσιογράφου του Rolling Stone, Μάικλ Χέιστινγκς.

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr