Home ΚΟΣΜΟΣ Anne Heche: Η συνέντευξη οδήγησε στη…δολοφονία της;;; – «Είκοσι χρόνια περίμενα να πω την αλήθεια μου»

Anne Heche: Η συνέντευξη οδήγησε στη…δολοφονία της;;; – «Είκοσι χρόνια περίμενα να πω την αλήθεια μου»

by _
0 comment 142 views

Anne Heche: Η συνέντευξη οδήγησε στη…δολοφονία της;;; – «Είκοσι χρόνια περίμενα να πω την αλήθεια μου»

Πηγή >> Patriots Base

Δημοσιεύθηκε στις 22 Αυγούστου 2022

Διαβάστε πρώτα το αποκλειστικό μας άρθρο με τίτλο ΙΔΟΥ Ο….«ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΪΒΑΖ» ΤΟΥ ΧΌΛΙΓΟΥΝΤ – ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΤΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΤΟ ΦΩΣ Η ΓΝΩΣΤΉ ΗΘΟΠΟΙΌΣ ANNE HECHE ΠΟΥ ΕΞΈΘΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΧΌΛΙΓΟΥΝΤ!!! για να καταλάβετε περι τίνος πρόκειται το όλο θέμα.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της ΠΡΙΝ τον θάνατό της, η ηθοποιός Anne Heche ρωτήθηκε γιατί χώρισε με τη λεσβία αγαπημένη της, Ellen Degeneres. Στο 0:40 του βιντεοκλίπ παρατηρούμε έναν εξαιρετικά ενοχλητικό πίνακα που βρίσκεται στο σπίτι της δεσποινίδας Degeneres με τίτλο «Τούτο είναι ένα σώμα που τέμνενται»!

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η κα Anne είπε τα εξής…

Είμαστε υπεύθυνοι για την αναζήτηση της αλήθειας. Είμαστε υπεύθυνοι για τη δική μας άποψη. Δεν μας λένε συχνά ότι η δική μας έχει αρκετή σημασία, για να αμφισβητούμε τον εαυτό μας αρκετά.

Μόλις έκανα μια ταινία για αυτό ακριβώς το πράγμα. Αυτή ήταν μια από τις ευχάριστες απολαύσεις στη ζωή μου που πήρα για να παίξω αυτόν τον ρόλο επειδή το “The Vanished” ήταν μια ταινία που ήταν δύο ταινίες ταυτόχρονα.

Και γιατί διαπίστωσα ότι αυτό ήταν τόσο σημαντικό στην τέχνη μου ήταν για να μπορέσω να δείξω πώς μοιάζει να σου λένε την ίδια ιστορία, αλλά λόγω οπτικής γωνίας χάσαμε την αλήθεια και τα γεγονότα. Αυτή είναι η ιστορία της ζωής μου και έχω ασχοληθεί με αυτό, προσπαθώντας να το καταλάβω, κάτι που χρειάστηκε η εξυπνάδα μου για να καταλάβω γιατί θα προσπαθούσαμε ποτέ να θάψουμε κάποιον που ομίλησε περι αγάπης.

Δείτε το βίντεο!….

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr